ntg_net Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εχω ενα πρόβλημα με ενα CRYPTO TV TUNER [ReDi PC 50 A] USB DIGITAL Στο προγραμμα που εχεις για να βλεπεις καναλια βγαζει The device is not available, or is being used by another application.Please close any applications thath may be using the device and try again. Προκειτε για εγκατάσταση σε ενα PC με Win7 Pro 64bit. Το εχω δοκιμασει και σε αλλο Win7 Pro 64bit χωρις να βγαζει ιδιο προβλημα. Εγω θελω την εξης βοηθεια , Μπορω με καποιο πρόγραμμα να δω , τι γινεται , ποιο προγραμμα παει και την "πιανει" την συσκευη ? Δηλαδη με το που το "κουμπωνω" τι γινεται
tsakonas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 process explorer και δες ποια threads τρέχουν μαζί του.
ntg_net Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 process explorer και δες ποια threads τρέχουν μαζί του. κάνει αντιστοίχιση σε usb ? λες θα μπορέσω να τις ξεχωρίσω ?
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Γίνεται να την καταργήσεις και να την ξανά εγκαταστήσεις;
ntg_net Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Γίνεται να την καταργήσεις και να την ξανά εγκαταστήσεις; Γίνεται. Το εχω δοκιμάσει. Το θέμα ειναι ότι στο συγκεκριμένο υπολογιστή έχει πάρα πολλά προγράμματα και υπηρεσίες που δεν βρίσκω ποια το χρησιμοποιεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα