liomelissinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερίζω το forum και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα! Αγόρασα αυτόν εδώ τον αντάπτορα http://www.ebw.gr/el/product/7073/AV-CABLE-USB-CHARGER-IPHONE-3G-2G-IPOD καθώς ήθελα να βλέπω ταινίες στην σε απλή τηλεόραση μέσω AV καλωδίου. Αφού λοιπόν είδα ότι κάνει σε IPAD το πήρα. Αφού ήρθε το έβαλα και το μόνο που παίζει είναι ήχος και μου βγάζει ότι το αξεσουάρ αυτό δεν είναι συμβατό με τη συσκευή. Το δοκίμασα σε ipad3g και ipad2 αλλα τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω?
xtraktor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερίζω το forum και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα! Αγόρασα αυτόν εδώ τον αντάπτορα http://www.ebw.gr/el/product/7073/AV-CABLE-USB-CHARGER-IPHONE-3G-2G-IPOD καθώς ήθελα να βλέπω ταινίες στην σε απλή τηλεόραση μέσω AV καλωδίου. Αφού λοιπόν είδα ότι κάνει σε IPAD το πήρα. Αφού ήρθε το έβαλα και το μόνο που παίζει είναι ήχος και μου βγάζει ότι το αξεσουάρ αυτό δεν είναι συμβατό με τη συσκευή. Το δοκίμασα σε ipad3g και ipad2 αλλα τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω? να το γυρίσεις πίσω
liomelissinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 να το γυρίσεις πίσω σου έχει τύχει και εσένα η έχεις εμπειρία με κάτι αναλογο?
xtraktor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 σου έχει τύχει και εσένα η έχεις εμπειρία με κάτι αναλογο? γενικά με τους τρίτους κατασκευαστές αξεσουάρ ορισμένες φορές προκύπτουν αντίστοιχα προβληματα εννοείται αφού δεν σου δουλεύει θα το γυρίσεις πισω είτε θα σου δώσουν άλλο ή κοίτα για κάτι πιο επώνυμο
ramarg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εδω εγω βαζω τον αυθεντικο hdmi connector της apple και μου βγαζει οτι το αξεσουαρ δεν υποστηριζεται.Περιμενεις να δουλεψει τριτου κατασκευαστη? το επιστρεφεις γιατι μαιμου εξαρτηματα δεν κανουν τη δουλεια τους σε un-jailbroken device!Δεν λεω.τα 13 ειναι καλη τιμη αλλα καλυτερα ψαξε για αυθεντικο και οχι ΑV. Εφοσον δεν ειναι σε hdmi τζαμπα κοπος,ουτε hd δεν μπορεις να αναπαραγεις...Το HDMI ειναι το μελλον,χερι χερι με την οπτικη ινα προχωρανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα