Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ακομα μια φορα θα χρειαστω τις γνωσεις σας! Πριν 4 μηνες αγορασα ενα lenovo. Οχι κατι το δυνατο και τρομερο αλλα παρολα αυτα τα καταφερνε μια χαρα ακομα και με την χρηση απαιτητικων προγραμματων οπως photoshop, lightroom, premiere. Μεχρι και χθες λοιπον οπου ενω το ειχα ζορισει και ο σκληρος του δισκος ηταν σχεδον γεματος κρασαρε. Φυσιολογικο σκεφτηκα. Τον εκλεισα και αρχισα να μεταφερω αρχεια σε εναν εξ. σκληρο. Αδειασα σχεδον τον μισο δισκο του λαπτοπ, δεν ετρεχε κανενα προγραμμα και ομως το λαπτοπ εξακολουθουσε να ειναι πολυ αργο, να κολλαει που και που, μετα να ξεκολαει απο μονο του. Τελοσπαντων επειδη ειχε περασει η ωρα τον εκλεισα και επεσα για υπνο. Σημερα το πρωι που τον ανοιξα εξακολουθουσε να μην δουλευει σωστα, να κολλαει, να κρασαρει κλπ. Μετα απο λιγη ωρα και εντελως ξαφνικα αρχισε να δουλευει και παλι οπως παλια. Αψογα δηλαδη. Δεν κρατησε ομως πολυ η χαρα μου διοτι μετα απο λιγο και ενω δεν ειχα ανοιχτο καποιο βαρυ προγραμμα παρα μονο συνεχιζα το back up αρχισε να κολλαει και παλι... Δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να φταιει. Στερεψα απο ιδεες. Εχει κανεις αποψη για το τι παιζει? Το λαπτοπ ειναι στην εγγυηση ακομα και εχει τα win 8 σαν λειτουργικο απο την μερα που το αγορασα!

Ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια σας!

Δημοσ.

Αφου ειναι στην εγγύηση πήγαινε το πισω να στο κοιτάξουν δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς περαιτέρω

Δημοσ.

Καλα εννοειται δεν ανησυχω απο αυτο απλα επειδη πολυ φοβαμαι οτι ισως παρει μερες να ελεχθει και να επισκευαστει ενω εγω το χρειαζομαι αμεσα λογω δουλειας ελεγα μηπως με την βοηθεια σας καταφερναμε να το φτιαξουμε γρηγοροτερα!

Δημοσ.

Καμια ιδεα κανενας βρε παιδια? Τι μπορει να ειναι? Αν μπορω να δοκιμασω κατι...? Αυριο πρωι θα το παω στο service απλα επειδη ειναι το εργαλειο της δουλειας μου και οσο καιρο θα παραμενει στο service δεν θα μπορω να δουλεψω λεω μηπως καταφερουμε κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...