HERTHAN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα εχει κανονικα hdmi. Επισης ενα manual κι ενα cd.
vixos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Κανεις δεν παρατήρησε οτι ενώ έγραφε στο site DDR5, όσοι παραλάβατε είναι DDR3;;;
john_dr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δεν παίζει GT620 με DDR5. Αν είχε GDDR5 θα ήταν κάρτα επιπέδου GT630. Δεν νομίζω να υπάρχει εδώ που τα λέμε GT620 πουθενά στον κόσμο με GDDR5. Καθαρά τυπογραφικό λάθος που μπορεί να αξιοποιηθεί όμως από όποιον θέλει να την γυρίσει πίσω και να πάρει τα λεφτά του πίσω (λάθος specs).
HERTHAN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Την βαλαμε τωρα μ'ενα φιλο μπαινει κανονικα σε safe mode αλλα οταν το ανοιγω το pc δεν δουλευει(δεν κανει τιποτα δηλαδη) Windows XP εχει το pc.
john_dr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Πως μπαίνει σε safe mode αν δεν δουλεύει το PC?
HERTHAN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Πως μπαίνει σε safe mode αν δεν δουλεύει το PC? Οταν παει να μπει απλα βγαζει το σηματακι των windows xp και την μπαρα να παει περα δωθε. Τι διαολο μπορει να ειναι?
arxyat Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Κανεις δεν παρατήρησε οτι ενώ έγραφε στο site DDR5, όσοι παραλάβατε είναι DDR3;;; Η κάρτα γραφικών Point of View GeForce GTX 620 διαθέτει αποκλειστική μνήμη video 1 GB GDDR5 για κορυφαίες επιδόσεις και γραφικά υψηλής ανάλυσης. Προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα απεικόνισης, ομαλή αναπαραγωγή βίντεο και ρεαλιστικές υφές σε εφαρμογές multimedia και extreme gaming!
john_dr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Οταν παει να μπει απλα βγαζει το σηματακι των windows xp και την μπαρα να παει περα δωθε. Τι διαολο μπορει να ειναι? Την 1300 είχες εκεί πριν, σωστά; Τους οδηγούς της Nvidia μπόρεσες και τους έβαλες; Αυτούς της AMD τους έχεις βγάλει πριν περάσεις αυτούς της Nvidia? Η κάρτα γραφικών Point of View GeForce GTX 620 διαθέτει αποκλειστική μνήμη video 1 GB GDDR5 για κορυφαίες επιδόσεις και γραφικά υψηλής ανάλυσης. Προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα απεικόνισης, ομαλή αναπαραγωγή βίντεο και ρεαλιστικές υφές σε εφαρμογές multimedia και extreme gaming! Δεν έχεις GDDR5 μνήμες η κάρτα, αυτό λέει.
HERTHAN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Την 1300 είχες εκεί πριν, σωστά; Τους οδηγούς της Nvidia μπόρεσες και τους έβαλες; Αυτούς της AMD τους έχεις βγάλει πριν περάσεις αυτούς της Nvidia? Ναι την 1300.Οχι δεν μπορουσα δεν ανοιγε. Της AMD τους εβγαλα πρωτα και μετα πηγα να περασω αυτους της nvidia.
john_dr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ναι την 1300.Οχι δεν μπορουσα δεν ανοιγε. Της AMD τους εβγαλα πρωτα και μετα πηγα να περασω αυτους της nvidia. Κυκλοφορούν κάποιοι uninstallers ειδικά για οδηγούς καρτών γραφικών διότι υποτίθεται ότι αφήνουν κατάλοιπα πίσω ακόμα και αν τους κάνεις uninstall. Τα τελευταία χρόνια να πω την αλήθεια δεν είχα θέμα με οδηγούς της AMD παρεούλα με αυτούς της Nvidia, αλλά παλιά ήταν θέμα, για αυτό άλλωστε είχαν βγει και τα σχετικά προγράμματα. Δοκίμασε με το Driver Sweeper σε safe mode να καθαρίσεις τα ΠΑΝΤΑ από ATI/Nvidia drivers και μετά να μπουτάρεις κανονικά σε windows(ΟΧΙ safe mode). Αν και πάλι έχεις θέμα, δεν ξέρω τι θα μπορούσες να κάνεις. Το θέμα είναι να μπεις windows χωρίς safe mode και εκεί δοκιμάζεις και διαφορετικές εκδόσεις, αν χρειαστεί, οδηγών ή manual εγκατάσταση μόνο του οδηγού χωρίς το panel της Nvidia (δεξί κλικ στο device manager με τους οδηγούς να είναι ήδη αποσυμπιεσμένοι στο C:\Nvidia\). Πάντως την Gigabyte την έχω δοκιμάσει με Windows XP και παίζει. Με την POV όπως έχω γράψει δεν ασχολήθηκα, είχα ήδη καλυφθεί. Αν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας της μητρικής σου(παίζει) επειδή είναι παλιά(αν δεν κάνω λάθος), δεν ξέρω. Ίσως να φταίει κάτι τέτοιο.
arxyat Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Κυκλοφορούν κάποιοι uninstallers ειδικά για οδηγούς καρτών γραφικών διότι υποτίθεται ότι αφήνουν κατάλοιπα πίσω ακόμα και αν τους κάνεις uninstall. Τα τελευταία χρόνια να πω την αλήθεια δεν είχα θέμα με οδηγούς της AMD παρεούλα με αυτούς της Nvidia, αλλά παλιά ήταν θέμα, για αυτό άλλωστε είχαν βγει και τα σχετικά προγράμματα. Δοκίμασε με το Driver Sweeper σε safe mode να καθαρίσεις τα ΠΑΝΤΑ από ATI/Nvidia drivers και μετά να μπουτάρεις κανονικά σε windows(ΟΧΙ safe mode). Αν και πάλι έχεις θέμα, δεν ξέρω τι θα μπορούσες να κάνεις. Το θέμα είναι να μπεις windows χωρίς safe mode και εκεί δοκιμάζεις και διαφορετικές εκδόσεις, αν χρειαστεί, οδηγών ή manual εγκατάσταση μόνο του οδηγού χωρίς το panel της Nvidia (δεξί κλικ στο device manager με τους οδηγούς να είναι ήδη αποσυμπιεσμένοι στο C:\Nvidia\). Πάντως την Gigabyte την έχω δοκιμάσει με Windows XP και παίζει. Με την POV όπως έχω γράψει δεν ασχολήθηκα, είχα ήδη καλυφθεί. Αν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας της μητρικής σου(παίζει) επειδή είναι παλιά(αν δεν κάνω λάθος), δεν ξέρω. Ίσως να φταίει κάτι τέτοιο. Guru3d driver sweeper το πρόγραμμα που λες 1
john_dr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Guru3d driver sweeper το πρόγραμμα που λες Ναι εντάξει, δεν είπα κάτι διαφορετικό. Αν πω σκέτο 3DMark Vantage π.χ. αντί για Futuremark 3DMark Vantage, το ίδιο πρόγραμμα θα εννοώ.
HERTHAN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει κατι αλλο και να μην ανοιγει καθολου?
john_dr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Πιθανότητες πολλές υπάρχουν. Μπορεί να έχεις κάποια PCI κάρτα σε μια θήρα, να την βγάλεις και τσουπ στο άσχετο να δουλέψει η VGA. IRQ conflict ξέρω γω. Αλλά από ότι έχω καταλάβει η κάρτα δουλεύει και safe mode μπαίνει, απλά κολλάει στο logo των windows. Τρέχα Γυρευόπουλος. Driver βρωμάει. Τι ακριβώς είναι άλλη ιστορία. Άλλο να μην βλέπεις ούτε το BIOS, να κολλάει δηλαδή με το καλημέρα το PC, άλλο να σου κολλάει μετά το πέρασμα των οδηγών, άλλο να σου κολλάει ενώ ακόμα δεν έχεις περάσει καν οδηγούς. Service Pack 3 έχεις περάσει; Μήπως βοηθήσει αν δεν έχεις βάλει. Κάποια επιπλέον πράγματα στα έχω γράψει και ποιο πάνω.
HERTHAN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Θα τα ξανακοιταξω παλι αυριο μαζι με 2 φιλους που θα με βοηθησουν μηπως μπορεσουμε και κανουμε κατι. Ελπιζω να βγαλουμε ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα