gamanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ παραγγελία, παραλαβή την επόμενη απο Σύνταγμα και κάθεται στο κουτί λόγω έλλειψης χρόνου.
yota21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν ήρθαν σήμερα Την μία δεν την θέλω Την στέλνω όσο την πήρα σε κάποιο φίλο με κατάθεση. Είμαι κω Έχω δυνατότητα να την στείλω με acs με 3.6ευρω Οποίος θέλει στέλνει pm.
stolidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν ήρθαν σήμερα Την μία δεν την θέλω Την στέλνω όσο την πήρα σε κάποιο φίλο με κατάθεση. Είμαι κω Έχω δυνατότητα να την στείλω με acs με 3.6ευρω Οποίος θέλει στέλνει pm. ενδιαφερομαι φιλέ μου.στείλε pm αν ειναι ακόμα διαθέσιμη
john_dr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 μικρό Bracket για htpc έχει ; Με βάση ένα unboxing video που είχα δει, όχι, αλλά καλύτερα να πει κάποιος που παρέλαβε. Η Gigabyte αντίθετα δίνει κανονικά.
yota21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Είναι σκέτη μόνο με cd εγκατάστασης και manual Μια χαρά για τα λεφτά της
Konstantin77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 και μενα λαθος μου ηρθε και δε παρελαβα ???
john_dr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχετε μπλέξει το HDMI ή μάλλον το thread με αυτό της G210 ή κάνω λάθος; Τι λάθος έχει η 620? 1
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Σωστα ναι απλα ήταν πάνω πάνω κ κάπου χάθηκε..
arxyat Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Πάμε πάλι μια σούμα ... Έχει παιδιά hdmi vga dvi Κανένα παρελκόμενο Συσκευασία manual cd drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα