giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/381780/BenQ-W700.html Αλλά για δες πρώτα αν μπορείς να πάρεις το νεότερο μοντέλο στα 560€. http://www.skroutz.gr/s/3433739/BenQ-W750.html Το νεότερο μοντέλο έχει φθηνότερα από το πιο παλιό; Τι μαγκιές κάνουν τα καταστήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές, Τελικά καταλήγω στον benq W750 μετά από τα λεγόμενά σας και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι φτηνά 3D γυαλιά που βρήκα στο ebay τα SainSonic 144Hz. Χρειάζομαι τα φώτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μιά χαρά είναι! Τα έχω και εγώ και πολλά άλλα παιδιά απο το avclub που έχουμε τον Benq W1070 και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές, Τελικά καταλήγω στον benq W750 μετά από τα λεγόμενά σας και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι φτηνά 3D γυαλιά που βρήκα στο ebay τα SainSonic 144Hz. Χρειάζομαι τα φώτα σας μην πας σε 720p θα το μετανιώσεις γρηγορα. Καλυτερα 1080p παρα 720p και 3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μιά χαρά είναι! Τα έχω και εγώ και πολλά άλλα παιδιά απο το avclub που έχουμε τον Benq W1070 και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Μήπως έχουμε κανένα link γιατί αυτός στο ebay δε στέλνει Ελλάδα. Ευχαριστώ και πάλι μην πας σε 720p θα το μετανιώσεις γρηγορα. Καλυτερα 1080p παρα 720p και 3d Ευχαριστώ για την απάντηση σου, σε πιστεύω αλλά είναι για ένα φίλο και πραγματικά δε θέλει να ανέβει τόσο πολύ στο κόστος έχουμε είδη ξεπεράσει το αρχικό budget κατά πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα