skatopaido Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εχω ενα pc με μητρικη την sabertooth z77 και επεξεργαστη i7 3770k(hd 4000).η μητρικη εχει 2 εξοδους για εικονα:1hdmi Και ενα display port.(δεν εχω αλλη καρτα γραφικων) Θελω εχω να ταυτοχρονα συνδεδεμενες την οθονη μου+μια 42αρα led tv χρησιμοποιωντας καλωδιο hdmi,δεν εχω προβλημα στο να συνδεσω ειτε την οθονη ειτε την Tv πηρα ομως αυτο το καλωδιο hdmi σε display port για να εχω και τις 2 ταυτοχρονα Belkin F2CD001CP1.8M http://www.amazon.co.uk/Belkin-F2cd001cp1-8m-Audio-video-F2CD001CP1-8M/dp/B00DB3UWMO αλλα δεν μπορω να καταφερω να παιξει.τι να κανω? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2013 από skatopaido
skatopaido Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 πειτε τιποτα ρε παιδια,μου εχουν βγει τα ματια με την 42αρα στο 1 μετρο
skatopaido Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 αν παρω καρτα γραφικων (r9 270x) θα λυθει το προβλημα?λιγο Help !
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 πηγαινε στις ρυθμισεις κ τικαρε εντοπισμο και μετα αναπαραγωγη και των δυο οθονων ..
skatopaido Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Τζιφος,εχω βαλει τους τελευταιους drivers απο Intel κτλ κτλ .εχω προσπαθησει πααααρα πολυ αλλα τιποτα. (ενοειται πως ειχα κανει αυτο που λεει ο mau-maus)δεν εχω καταλαβει κιολας τι ακριβως παιζει με τις διαφορες version του hmdi και display port ,τι διαφορα εχει το display port ++ ,την διαφορα active adapter με passive και αλλα τετοια.δεν εχω χρονο να το ψυρισω τοσο.αν εχει καποιος μια πιθανη λυση στο μυαλο του ας την πει
pettakos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Απ'οτι κατάλαβα το monitor του υπολογιστη εχει εισοδο displayport. Σωστα? Αν ναι, τότε συνέδεσε την έξοδο της κάρτας γραφικών σου με καλώδιο displayport με την οθόνη και με ένα hdmi την τηλεόραση σου. Οσον αφορά τις εγγενείς αναλύσεις τους, εχεις δυο λύσεις. Αν είναι ιδιες, τότε θα ρυθμίσεις την καρτα σε clone mode, αν δεν είναι, θα την ρυθμίσεις σε extended desktop mode, αλλά θα προβάλεις δυο διαφορετικα πραγματα, εσυ θα επιλέξεις τι. Εχεις φυσικά την δυνατότητά να προβάλεις σε clone mode και στη δευτερη περιπτωση, μόνο που τότε θα παρεις την μικροτερη αναλυση των δυο οθονών.
skatopaido Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 αν ειχε display port η οθονη μου δεν θα υπηρχε λογος να παρω μετατροπεα κτλ κτλ.εχει μονο dvi,vga Και hdmi η οθονη.η τηλεοραση μονο hdmi.και η μητρικη 1 hdmi Και 1 display port.την πατατια την κανει σιγουρα το καλωδιο που πηρα που μετατρεπει dispaly port Σε hdmi.και η δυο οθονες ειναι full hd.
skatopaido Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ποια παιχτουρα ξερει απο αυτα ?versions στο display port ,active/pasive adapter Κτλ?
skatopaido Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν για να μπει στο αρχείο η περίπτωση , να πω ότι με κάρτα γραφικών (gtx 760) λύθηκε το πρόβλημα,δίνω κανονικά εικόνα σε 2 οθόνες, οπότε μάλλον το θέμα ήταν της μητρικής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα