Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν athlon ii x4 640 sAm3 στα 3GHZ

Η μητρική μου ειναι

http://www.asus.com/Motherboards/M5A78LM_LX3/#specifications

Θελω να παρω 2

http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mnimes-ram/mnimi-corsair-vengeance-ddr3-4gb-1600mhz

Θα τις σηκωσει στα 1600/1866mhz; Θελω overclock στον CPU;

ή θα χρονιστουνε στα 1333mhz οπως ειναι τωρα οι Kingston που εχω.

Gracias..!

Δημοσ.

Επειδή οι μνήμες που έχεις τρέχουν στα 1333 θα συγχρονιστούν και οι 1600 στα 1333 για να δουλέψουν μαζί.

Δεν χάνεις τίποτα όμως να κάνεις λίγο oc τις μνήμες μετά για να καλύψεις την απόσταση, όχι ότι θα δεις και τρελές διαφορές βέβαια.

Δημοσ.

Βασικα δεν το διατυπωσα καλα..!

Εχω 2 slot για μνημες και τις βγαζω τις kingston και βαζω 2 δυαρες Corsair 2x4GB.

Oι Corsair θα τρεχουν τοσο ή θα τις φρεναρει το fsb του CPU;

Δημοσ.

Βασικα δεν το διατυπωσα καλα..!

Εχω 2 slot για μνημες και τις βγαζω τις kingston και βαζω 2 δυαρες Corsair 2x4GB.

Oι Corsair θα τρεχουν τοσο ή θα τις φρεναρει το fsb του CPU;

Αν είναι έτσι τότε θα τρέχουν στα 1600! Αν όχι μπαίνεις στο bios και αλλάζεις ρύθμιση για 1600,

Δημοσ.

Από ότι διάβασα στο amd.com ο controller του υποστηρίζει μέχρι 1333 αλλά λογικά η μητρική αφού υποστηρίζει μέχρι 1866 θα την βλέπει μια χαρά. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να τρέχουν οι μνήμες στα 1333 λόγω του επεξεργαστή.

Δημοσ.

σωστα τα λετε, αλλωστε το γραφει και στα χαρακτηριστικα της μητρικης 

ομως μην κολλας τοσο στην ταχυτητα της μνημης..!! αν εχεις ποσοτητα, δεν θα καταλαβεις καμια διαφορα, στην καθημερινοτητα σου..!!! πιο πολλα θα καταλαβεις με εναν SSD..!!!

post-121902-0-67040300-1385654107_thumb.jpg

Δημοσ.

cabdik σου έχει τύχει κάτι τέτοιο να βάλεις πάνω ταχύτερη μνήμη από αυτή που υποστηρίζει ο cpu και να τρέξει αλλά στην συχνότητα όμως που υποστηρίζει ο cpu? Η δεν έτρεχε κάν?

Δημοσ.

εγω στον Α4 4000 εβαλα τις 1866 και δεν ειχε ουτε καν επιλογη για να τις ανεβασω μονος μου.απλα δουλεβαν στο μαξ που μπορει ο επεξεργαστης.

Δημοσ.

μα ουτως η αλλως δεν μπορει να τρεξει ταχυτερα απο οσο υποστηριζει ο controller tou CPU..!!

οι ATHLON απο οσο ξερω υποστηριζουν ΜΑΧ μεχρι  

DDR2 - 1066MHZ 

DDR3 - 1333MHZ 

ενω οι FX υποστηριζουν μεχρι 1866ΜΗΖ..!

Δημοσ.

ειστε τρελοι μωρε?ενταξει λεει ο controller οτι υποστηριζει 1333.και????

εαν τις βαλεις στα 1600,στα 1600 θα τρεχουν.και ας υποστηριζει οτι θελει ο επεξεργαστης.

Δημοσ.

μιλαμε παντα για default...!!!  ;)

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/ddr3memoryfrequencyguide.aspx

διευκρινιζει σε ενα σημειο  

"In automatic selection mode the BIOS would therefore run our example memory at 1333. In order to achieve the tested speed of 2133, you would need to manually adjust the memory speed settings. However, this will also need to be supported by the motherboard."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...