Προς το περιεχόμενο

PortForward se hol router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν βαζω wan ip βαζω κανονικα την lan static ip μου  

guiwq65e5jg9657fg.jpg

τοτε ειναι παραξενο να μην παιζει το port forward σου.κλεισε οτι firewall εχεις και ξαναδοκιμασε με το τορρεντ.

Δημοσ.

o 192.168.2.7 ειναι το pc σου να ξερεις το οποιο πρεπει να εχει παντα αυτη την ip. Αν εισαι σε dhcp mode , δλδ αυτοματη προσαρμογη αυτο θα αλλαζει. Αρα πρεπει να βαλεις στατικη ip στο pc σου.

Επισης στι συγκεκριμενο που εχεις εσυ, θα πρεπει να πας στο>ΝΑΤ>port triggering και να κανεις και εκει add την πορτα σου και το service. Κανε αυτο και θα σου παιξει μαλλον.

Δημοσ.

η στατικη ip 192.168.2.7 που εχω αυτη δεν ειναι? και που βλεπω για dhcp mode που ειπες που παω για να δω αν ειναι ενεργοποιημενο?

το βρηκα δεν ειναι ενεργοποιημενο το DHCP

Δημοσ.

αν την 192.168.2.7 την εχεις δωσει καρφωτα στο Tcp ip Της καρτας δικτυου σου τοτε εισαι οκ και θα πρεπε να παιζεις εκτος αν σε κοβει κανα firewall στο pc.επισης το λεω τυπικα στο Port forward σου λεει user interface και εχει το 8/35.ελπιζω να ειναι το σωστο και να μην ειναι κανα Inactive αυτο που εχει ξεμεινει και να πρεπει να διαλεξεις αλλο.

Δημοσ.

οχι το 8/35 εχω και πρεπει να ειναι αυτο που λες κανα firewall αλλα του pc το εχω απενεργοποιηση οποτε ειναι του ρουτερ αλλα δεν μου βγαζει ολες τις επιλογες και ετσι δεν μπορω να το απενεργοποιησω αλλα θα παρω τηλεφωνο την hol να μου πουν τη πρεπει να κανω

Δημοσ.

οχι το 8/35 εχω και πρεπει να ειναι αυτο που λες κανα firewall αλλα του pc το εχω απενεργοποιηση οποτε ειναι του ρουτερ αλλα δεν μου βγαζει ολες τις επιλογες και ετσι δεν μπορω να το απενεργοποιησω αλλα θα παρω τηλεφωνο την hol να μου πουν τη πρεπει να κανω

συνηθως τα port forward απο default κανουν bypass Το firewall.μιλα με Hol μηπως σου πουν κατι παραπανω.αν τους παρεις πεστους να σου βαλουν και 9 αρι profile για να συγχρονισεις παραπανω.αλλο ρουτερ εχεις για να κανεις δοκιμες γιατι μου φαινεται χλωμο να μην παιζει το port forward>οσες φορες εχω δει να μην παιζει Port forward να πω την αληθεια το λαθος ηταν του χρηστη με εξαιρεση την αυξημενη ασφαλεια της otenet που δεν το ηξεραν.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θελω να ξανα ανοιξω αυτο το θεμα γιατι δεν εχω καταλαβει τιποτα ειμαι λιγο ασχετος με ορολογιες και λοιπα

οποτε αναλυτικα:

-> θελω να ανοιξω εναν server minecraft

-> το καταφερα και μπαινω κανονικα

-> ομως κανενας αλλος δεν μπορει να μπει

-> μου ειπαν φταιει οτι δεν ειναι ανοιχτο το port 25565 που ειναι για το minecraft

και εδω ειναι το προβλημα, δεν γνωριζω πως να το ανοιξω ενας γνωστος μου εκανε αυτο που δειχνει η φοτογραφια αλλα δεν εχει ανοιξει

εχω router Hol NetFast(er) 3 και υπολογιστη Dell (δεν ξερω τι απο αυτα χρειαζεστε)

post-310539-0-83445000-1410448509_thumb.png

Δημοσ.

Θελω να ξανα ανοιξω αυτο το θεμα γιατι δεν εχω καταλαβει τιποτα ειμαι λιγο ασχετος με ορολογιες και λοιπα

οποτε αναλυτικα:

-> θελω να ανοιξω εναν server minecraft

-> το καταφερα και μπαινω κανονικα

-> ομως κανενας αλλος δεν μπορει να μπει

-> μου ειπαν φταιει οτι δεν ειναι ανοιχτο το port 25565 που ειναι για το minecraft

και εδω ειναι το προβλημα, δεν γνωριζω πως να το ανοιξω ενας γνωστος μου εκανε αυτο που δειχνει η φοτογραφια αλλα δεν εχει ανοιξει

εχω router Hol NetFast(er) 3 και υπολογιστη Dell (δεν ξερω τι απο αυτα χρειαζεστε)

αν ο υπολογιστης σου εχει την Ip  192.168.2.3 οπως γραφει στην εικονα τοτε ειναι ολα σωστα.αν δεν εχει αυτη καλο θα ηταν να πας να την δωσεις καρφωτα στο Tcp ip της καρτας δικτυου για να μην υπαρχει περιπτωση να παρει αλλη το Pc σου.επισης να μην σε κοβουν firewall στο pc ή στο ρουτερ(πιο πολυ στο pc).επισης μονο αυτα 2 Port θελει ή θελει και αλλα?

και επισης αν το ρουτερ εχει dmz μπορεις να κανεις dmz που ανοιγει ολα τα ports αυτοματα για την συγκεκριμενη ip που θα του δωσεις.

αν κανεις ipconfig απο command prompt ποια ip σου λεει οτι εχει το pc σου?

Δημοσ.

αρχικα το firewall το εχουμε απενεργοποιησει απο την αρχη

-> το dmz δεν ξερω τι ειναι ωστοσο αυτος που ηθελε να με βοηθησει και σε βιντεο του youtube εβλεπα οτι μπαινανε στο cmd

-> και αν πατησω το ipconfig (αυτο που λες εσυ)  βγαζει αυτο

-----------------------------------------------------

Ρυθμιση παραμετρων IP των Windows

Προσαρμογεας Ethernet Τοπικη συνδεση:

Επιθημα DNS συγκεκριμενης συνδεσης:

Διευθυνση IPv6 τοπικης συνδεσης...:  fe80::bc14:ca1c:5d03:9:a8ex12

Διευθυνση IPv4 . . . . . . . . . . . . . . . . :  192.168.2.3

Μασκα υποδικτυου . . . . . . . .. . .. .. . :  255.255.255.0

Προεπιλεγμενη πυλη . . . . . . . .. . . .. :  192.168.2.1

Δημοσ.

-> το dmz δεν ξερω τι ειναι ωστοσο αυτος που ηθελε να με βοηθησει και σε βιντεο του youtube εβλεπα οτι μπαινανε στο cmd

αρα η Ip που εχεις δωσει στο Port forward ειναι σωστη.απλα καλο ειναι αυτην την ip να την βαλεις καρφωτα στο Tcp ip πως και τα subnet mask ,default gateway για να μην αλλαξει για χ ψ λογο.απο εκει και περα κλεισε firewall και στο ρουτερ και στο Pc και βεβαιωσου οτι δεν θελει και αλλα port>αν δεν παιξει τοτε παμε στο dmz το οποιο πρεπει να βρισκεται στην καρτελλα firewall.εκει το ενεργοποιεις και για Ip που θα σε ρωτησει δινεις την 192.168.2.3 οπως στο Port forward.αν δεν υπαρχει επιλογη dmz τοτε πρεπει να κανεις enable to firewall στο ρουτερ πρωτα και μετα απο refresh θα εμφανιστει.

διαβασε και εδω.

http://www.adslgr.com/forum/threads/632673-netfaster-iad-2-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-dmz-problem

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...