Προς το περιεχόμενο

PortForward se hol router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω τον τελευτεω καιρο να ανιξω εναν online server σε ενα παιχνιδι ως γνωστο το minecraft και δεν μπορο να κανο ενα PortForward

γιατι εχω hol ρουτερ και ειναι λιγο περιπλοκα αν μπορει καποιος ας βοηθηση.Ευχαριστο

Δημοσ.

το περιπλοκο ποιο ειναι?θα δωσεις καρφωτη Ip,subnet ,gateway και dns στο pc.μετα στο router ειτε κανεις dmz και ανοιγεις ολα τα port ειτε κανεις Port forward που λογικα θα το αναφερει σαν virtual server ειτε Port forward στην καρτελλα lan ειτε καρτελλα Nat..σε ρωταει ποιο Port σε ποια ip.ip αυτην που θα εχεις δωσει καρφωτα στην καρτα δικτυου σου

εδω θα βρεις και παραδειγματα www.portforward.com

Δημοσ.

Ποιο hol router εχεις? Αν εχεις το zte πρεπει να κανεις enable to dmz πρωτα πριν κανεις το PF. Αλλιως δεν.... πορτα

Δημοσ.

Ποιο hol router εχεις? Αν εχεις το zte πρεπει να κανεις enable to dmz πρωτα πριν κανεις το PF. Αλλιως δεν.... πορτα

μισο ρε παιδια.αμα ειναι να κανει enable to dmz τοτε δεν εχει νοημα να κανει Port forward.wtf???

Δημοσ.

Το ρουτερ μου ειναι CellPipe 7130 RG και οταν πηγαινω στο NAT παω virtual servers παταω custom service και παταω Minecraft Server και μου βγαζει το custom service ειναι invalid

οταν σημπληρονω τις port και και βαζω TCP/UDP

και τη IP

Δημοσ.

Το ρουτερ μου ειναι CellPipe 7130 RG και οταν πηγαινω στο NAT παω virtual servers παταω custom service και παταω Minecraft Server και μου βγαζει το custom service ειναι invalid

οταν σημπληρονω τις port και και βαζω TCP/UDP

και τη IP

print screen plz>τι ip βαζεις?

Δημοσ.

μισο ρε παιδια.αμα ειναι να κανει enable to dmz τοτε δεν εχει νοημα να κανει Port forward.wtf???

Δεν εχει να κανει με το dmz οπως το ξερουμε στο συγκεκριμενο ρουτερ

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με το dmz οπως το ξερουμε στο συγκεκριμενο ρουτερ

α οκ γιατι κολλησα.κινεζια ειναι τι περιμενει κανεις:P

Δημοσ.

βαζω κανονικα την static ip που εχω και και σε External Port Start | External Port End | Internal Port Start | Internal Port End 

κανονικα την 25565 port που ειναι και του παιχνιδιου και για custom service  βαζω  απλα Server και μπενει αλλα μετα οταν ελεγχω την port λεει οτι δεν ειναι ανιχτη 

ισως χρειαστη να αλαξω ρουτερ να βαλω καποιο connex ρουτερ δεν ξερω 

γιατι εχω ακουση οτι με τα connex ειναι πιο ευκολο να κανεις ενα PortForward ενω στην hol σε πριζουν για να ανιξης μια port

Δημοσ.

βαζω κανονικα την static ip που εχω και και σε External Port Start | External Port End | Internal Port Start | Internal Port End 

κανονικα την 25565 port που ειναι και του παιχνιδιου και για custom service  βαζω  απλα Server και μπενει αλλα μετα οταν ελεγχω την port λεει οτι δεν ειναι ανιχτη 

ισως χρειαστη να αλαξω ρουτερ να βαλω καποιο connex ρουτερ δεν ξερω 

γιατι εχω ακουση οτι με τα connex ειναι πιο ευκολο να κανεις ενα PortForward ενω στην hol σε πριζουν για να ανιξης μια port

ας τα ξαναπω ακομα μια φορα

α.για static ip θα βαλεις αυτην που εχεις δωσει στην καρτα δικτυου σου στο Tcp ip.πχ 192.168.1.10

β.οταν ανοιξεις ενα Port to 25565 θα πρεπει το Port αυτο να χρησιμοποιειται για να στο δειξει ανοιχτο.ενας ευκολος τροπος ειναι αυτο το port Να το βαλεις στο Mtorrent (options,preferences,connection) kai να ανοιξεις μετα το Mtorrent.οταν το ανοιξεις θα πας στο www.canyouseeme.org και θα βαλεις το 25565 και θα σου δειξει αν ειναι ανοιχτο.αν ειναι ανοιχτο ολα ειναι οκ.αν εχεις firewall σε Pc και ρουτερ κλειστα αμα σου βγαλει οτι το Port ειναι κλειστο.το Port ανοιξε το και σε Udp και σε tcp.

γ.αν κανεις Dmz ανοιγεις ολα τα ports.

δ.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια(αν και εχεις Hol ειπες).

οχι το τελευταιο δενισχυει με τα ρουτερ του connex.σε ολα τα ρουτερ η διαδικασια ειναι η ιδια απλα καθε ρουτερ την εχει λιγο διαφορεετικα.εχω ανοιξει σε διαφορα ρουτερ σε forthnet(zyxel,thomson,cisco,intracom,telindus  Κτλ και ολα οκ)

Δημοσ.

εχω κανει με το τορρεντ που ειπες αλλα τπτ το εχω δει και σε αλλα θεματα που το εχεις ξαναπει

το firewall το εχω απενεργοποιηση στα windows τωρα για του ρουτερ δεν ξερω θα παρω τηλεφωνο στην hol να μαθω

γιατι δεν μου βγαζει ολες τις επιλογες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...