Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι του 95 ειμαι.Πολυ πιθανο απο βδομαδα να ξεκινησω!

Φιλε Star_light βεβαιως και ειναι δικιο αυτο που μου λεει.Αλλα οχι να κατακρινεις για φοροδιαφυγη απο τη στιγμη που το μεγαλυτερο ποσοστο της χωρας φοροδιαφευγει,πολυ πιθανο και πολυ απο μας εδω,η ανεργια στην χωρα μας στους νεους τουλαχιστον εχει περασει το 50% αφου τοσο μονο λενε στη τηλεοραση,οικογενοιες δεν εχουν να φανε και ζουνε χωρις ρευμα.Και ολα αυτα γιατι; 

Για να ψηφισουμε Κωστακιδες και Αντρικους οι οποιοι μας ταξανε! Εγω τουλαχιστον προσωπικα φιλε μου εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν ευθυνομαι για τιποτα απο σα συμβαινουν τωρα.ισως αν ειχα γεννηθει νωριτερα να ειχα κανει και γω τα ιδια αλλα δυστυχως η ευτυχως δε γεννηθηκα.Καλυτερα καποιος παντος πρωτα να κοιταει πως εχει πραξει ο ιδιος και μετα να κρινει

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση αλλα με αυτο που γράφεις με κάνεις να επαναλαμβάνομαι:  "Η ξεπέτα που υποννοείται εδω, με ενοχλεί. Τέτοιες προσεγγίσεις μας έφεραν εδω που είμαστε και είναι τουλάχιστον ατυχής."

Eπαναλαμβανεσαι γιατι εχεις μαθει μια προταση και την λες χωρις να εχεις εξετασει πρωτα αν κολλάει ή οχι. Εξηγησα και πριν. Εδω δεν σε εφερε ενα παιδι που ψαχνει να βγαλει ενα χαρτζηλικι και δεν το αφηνει το κρατος.

ναι του 95 ειμαι.Πολυ πιθανο απο βδομαδα να ξεκινησω!

Φιλε Star_light βεβαιως και ειναι δικιο αυτο που μου λεει.Αλλα οχι να κατακρινεις για φοροδιαφυγη απο τη στιγμη που το μεγαλυτερο ποσοστο της χωρας φοροδιαφευγει,πολυ πιθανο και πολυ απο μας εδω,η ανεργια στην χωρα μας στους νεους τουλαχιστον εχει περασει το 50% αφου τοσο μονο λενε στη τηλεοραση,οικογενοιες δεν εχουν να φανε και ζουνε χωρις ρευμα.Και ολα αυτα γιατι; 

Για να ψηφισουμε Κωστακιδες και Αντρικους οι οποιοι μας ταξανε! Εγω τουλαχιστον προσωπικα φιλε μου εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν ευθυνομαι για τιποτα απο σα συμβαινουν τωρα.ισως αν ειχα γεννηθει νωριτερα να ειχα κανει και γω τα ιδια αλλα δυστυχως η ευτυχως δε γεννηθηκα.Καλυτερα καποιος παντος πρωτα να κοιταει πως εχει πραξει ο ιδιος και μετα να κρινει

Ξερεις ποιο ειναι το γελοιο της υποθεσης οτι θα σου κανει κυρηγμα η γενια που σε εφερε εδω που σε εφερε. Τις προαλλες ενα δημοσιογραφος στον ενικο την ελεγε σε ενα κοριτσακι για τους μισθους των 400-500 ευρω ενω αυτος ηταν στην ΕΡΤ που ξερει αυτος απο τετοιους μισθους? αλλα δεν ηξερε να του μιλησει η κοπελα πανε και τις ψαρωνει ο καθε σαχλαμάρας απο αυτους. Τωρα βγηκαν οι δημοσιογραφοι να μιλησουν για τα αληθινα τοσα χρονια δεν εβγαζαν αχνα δεν ντρεπονται λιγο το παιζουν και φιρμες.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε ζοραν συγγνωμη κιολας.Ποιος ειπε αρχικα οτι θα ναι ξεπετα? Κανονικοτατο μαθημα θα κανω αν κανω και θα δινω τον καλυτερο μου εαυτο για να πετυχω οτι καλυτερο μπορω.Τωρα αν σε πειραξε το οτι μιλισα για 'ευκολα και γρηγορα λευτα' τι να πω ενταξει.αν εσυ ξερεις ατομα που δουλευουν αφιλοκερδος με σκοπο το να προσκομισουν εμπειριες απο το χωρο εργασιας και χωρις να ενδιαφερονται για τον αν θα ανταμειφθουν ή ακομα καλυτερα γνωριζεις καποιον που θα επελεγε να μοιραζει φυλλαδια με 1-2 ευρο την ωρα αντι να κανει κατι αλλο με 5-10 ευρο την ωρα ,ενο εχει τη δυνατοτητα να κανει αυτο το κατι,νταξει τοτε ζηταω συγγνωμη

Δημοσ.

Συγγνωμη ποιος θα δωσει 10€ την ωρα για να κανει μαθηματικα σε παιδακι γυμνασιου;

Τελος παντων. Μακαρι φιλε να σου πανε καλα ολα. Αρχισε και δες πως θα παει. Απλα αυτο με ευκολο δεν ειναι να ξερεις γιατι δε θα τα καταλαβουν αμεσως.

Ειμαι κατα του στυλ "επειδη φοροδιαφευγει ο αλλος να το κανω και εγω κοκ...". 

• Like 1
Δημοσ.

φιλε ζοραν συγγνωμη κιολας.Ποιος ειπε αρχικα οτι θα ναι ξεπετα? Κανονικοτατο μαθημα θα κανω αν κανω και θα δινω τον καλυτερο μου εαυτο για να πετυχω οτι καλυτερο μπορω.Τωρα αν σε πειραξε το οτι μιλισα για 'ευκολα και γρηγορα λευτα' τι να πω ενταξει.αν εσυ ξερεις ατομα που δουλευουν αφιλοκερδος με σκοπο το να προσκομισουν εμπειριες απο το χωρο εργασιας και χωρις να ενδιαφερονται για τον αν θα ανταμειφθουν ή ακομα καλυτερα γνωριζεις καποιον που θα επελεγε να μοιραζει φυλλαδια με 1-2 ευρο την ωρα αντι να κανει κατι αλλο με 5-10 ευρο την ωρα ,ενο εχει τη δυνατοτητα να κανει αυτο το κατι,νταξει τοτε ζηταω συγγνωμη

Με αυτην την διευκρίνηση το θέμα απο την μεριά μου θεωρείται λήξαν. Καλη σταδιοδρομία και καλη επιτυχία(και προφανώς το θέμα δεν ειναι αν θα βγάλεις εύκολα και γρήγορα λεφτα, αλλα πως θα τα βγάλεις)

Eπαναλαμβανεσαι γιατι εχεις μαθει μια προταση και την λες χωρις να εχεις εξετασει πρωτα αν κολλάει ή οχι. Εξηγησα και πριν. Εδω δεν σε εφερε ενα παιδι που ψαχνει να βγαλει ενα χαρτζηλικι και δεν το αφηνει το κρατος.

Η νοοτροπια "ελα μωρε μια εξίσωση θα του μάθει να λυνει" μας έφερε εδώ...

Απέναντι του θα έχει ενα παιδι 12-13 χρονων, που χρειάζεται σιγουρα μια ιδαίτερη αντιμετώπιση, προσοχη και ενδιαφέρον. Εσυ στο παιδι σου θα ήθελες κάποιον που το βλέπει ως ευκολα και γρήγορα λεφτά;

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα παιδια!

Λοιπον πλεον σα φοιτητης (και με μερικες προτασεις) σκευτομαι να ξεκινησω να κανω ιδιαιτερα μαθηματα μαθηματικων και φυσικης σε παιδακια γυμνασιου.ειναι ενα ευκολο και γρηγορο χαρτζιλικι και πιστευω πως μπορει να γινει και ευχαριστω αν σκευτει κανεις οτι αυτα τα 2 μαθηματα μαρεσουν πολυ! εχει να προτινει καποιος καποια συμβουλη?

ας ξεκινησουμε απο τα βασικα.

πρωτον θα σου σπασουν τα @@ τα κωλοπαιδα αλλααα σκεψου το ζεστο το χρημα και κανε υπομονη.

δευτερον αν δεν κανεις καλο μαθημα δεν θα υπαρξει δευτερο ιδιαιτερο, η φημη ειναι οτι πιο σημαντικο σε τετοιες δουλειες.

τριτον κι επι του πρακτικου. βλεπεις τι εχουν κανει στο σχολειο τους εξηγεις την θεωρεια τους λυνεις μια δυο ασκησεις για παραδειγμα και μετα τους βαζεις να κανουν ασκησεις. αν εχουν κενα καλυπτεις τα κενα πριν προχωρησεις, θα τα βλεπεις σιγα σιγα οσο προχωραει η υλη,

τεταρτον θα γινεις καραγκιωζης για να τους εξηγεις με 200 διαφορετικους τροπους και κουλα παραδειγματα ενοιες που σου φαινονται γελειες, ρουφα τα παπαρια σου και κανε υπομονη.

πεμπτον υπαρχουν και αδιορθωτα στουρναρια που δεν διαβαζουν. τα εξαναγκαζεις με πλαγιους τροπους ή τα διαβαζεις στην ουσια εσυ την ωρα του ιδιαιτερου.

εκτον υπαρχουν και αθεραπευτες περιπτωσεις πραγματικα ηλιθιων παιδιων, λιγα αλλα υπαρχουν.

• Like 3
Δημοσ.

Ξερεις ποιο ειναι το γελοιο της υποθεσης οτι θα σου κανει κυρηγμα η γενια που σε εφερε εδω που σε εφερε.

1) Προσωπικά 5 χρόνια διαφορά έχω με τον τάκιτσάν. Δεν τον έφερα εγώ εδώ, ούτε του χρωστάω τίποτα, και φυσικά ο λόγος που δεν είμαι Πέμπτη βράδυ για μπύρες είναι ακριβώς επειδή είμαι εντάξει απέναντι στην εφορία.

2) Το έχω ξαναπεί αυτό πολλές φορές εδώ και θα το ξαναπώ άλλη μία. Αν εγώ, που είμαι πιστοποιημένα χαζός, γυρίσω και πω εσένα, που επίσης είσαι πιστοποιημένα χαζός, "χαζό", το γεγονός ότι είμαι χαζός δεν μειώνει την ουσία των λεγομένων μου. Αναλόγως, το ότι έκανα εγώ κάτι λάθος δεν αποτελεί βάση για να το κάνεις και εσύ, ούτε δικαιολογία.

Υ.Γ. σόρρυ που παρεκτράπηκε η κουβέντα. Καληνύχτα.

Δημοσ.

Εξηγησα και πριν οτι τα ευκολα και γρηγορα χρηματα δεν έχουν να κάνουν με την ανευθυνοτητα απεναντι στο παιδι αλλα με την γενικοτερη φυση της εργασιας. Δεν ειναι τοσο χαζος καποιος ωστε να του τυχαινει ευκαιρια για τετοια δουλεια και να μην ενδιαφερεται να κανει καλο μαθημα αυτο ειναι αυτονοητο. Οπως και να το κανεις αν συγκρινεις αυτη την εργασια με μια εργασια στην ιδιωτικη επιχειρηση οπου υπαρχουν deadlines και πιεσεις απο το αφεντικο ειναι ευκολοτερο. Εσυ επιλεγεις τις ωρες σε συνενοηση με τους μαθητες το περιβαλλον ειναι φιλικο δεν υπάρχουν μπερδεματα με αλλους συναδελφους κτλπ κτλπ. 

πεμπτον υπαρχουν και αδιορθωτα στουρναρια που δεν διαβαζουν. τα εξαναγκαζεις με πλαγιους τροπους ή τα διαβαζεις στην ουσια εσυ την ωρα του ιδιαιτερου.

εκτον υπαρχουν και αθεραπευτες περιπτωσεις πραγματικα ηλιθιων παιδιων, λιγα αλλα υπαρχουν.

Σε αυτο το σημειο ειδοποιεις τους γονεις και τους λες οτι θα διακοψετε επειδη εσυ έχεις μαθει να έχεις παντα επιτυχιες και με αυτη την συμπεριφορα και την απουσια ορεξης ο μικρος δεν θα μπορεσει να πετυχει και αρα δεν θα ευθυνεσαι εσυ. Οι καλες εξηγησεις κανουν τους καλα εξηγημενους εξαρχης. 

Δημοσ.

1) Προσωπικά 5 χρόνια διαφορά έχω με τον τάκιτσάν. Δεν τον έφερα εγώ εδώ, ούτε του χρωστάω τίποτα, και φυσικά ο λόγος που δεν είμαι Πέμπτη βράδυ για μπύρες είναι ακριβώς επειδή είμαι εντάξει απέναντι στην εφορία.

2) Το έχω ξαναπεί αυτό πολλές φορές εδώ και θα το ξαναπώ άλλη μία. Αν εγώ, που είμαι πιστοποιημένα χαζός, γυρίσω και πω εσένα, που επίσης είσαι πιστοποιημένα χαζός, "χαζό", το γεγονός ότι είμαι χαζός δεν μειώνει την ουσία των λεγομένων μου. Αναλόγως, το ότι έκανα εγώ κάτι λάθος δεν αποτελεί βάση για να το κάνεις και εσύ, ούτε δικαιολογία.

Υ.Γ. σόρρυ που παρεκτράπηκε η κουβέντα. Καληνύχτα.

Ειπα οτι εμενα θα μου αρεσε το κρατος να μου παιρνει ενα 20% απο αυτα που βγαζω. Σαν πρωταρη ελευθερο επαγγελματια. Απο αυτο καταλαβες οτι γουσταρω να φοροδιαφευγω? 

Αν ηταν εγω προσωπικα να κανω τον καθηγητη επειδη πλεον η εργασια μου ειναι άλλη , θα πηγαινα να ρωτησω για το ΤΕΒΕ και τι χρειαζεται για να κοβω αποδειξεις. Αλλα φυσικα δεν θα ειχες απαιτηση να πληρωσω 3μηνες 300 ευρω ποσα ειναι ενω τους τελευταιους εχω βγαλει 100 συνολο ετσι? θα εβαζα και απο την τσεπη μου δηλαδη αλλα 200? εκει οχι μπυρα δεν θα μπορουσα να πιω αλλα θα εμπαινα και μεσα. Εσυ τουλαχιστον δεν πινεις μπυρα δεν ειναι οτι μπαινεις μεσα. Να ειμαστε και λιγο λογικοι.

Δημοσ.

.Σε αυτο το σημειο ειδοποιεις τους γονεις και τους λες οτι θα διακοψετε επειδη εσυ έχεις μαθει να έχεις παντα επιτυχιες και με αυτη την συμπεριφορα και την απουσια ορεξης ο μικρος δεν θα μπορεσει να πετυχει και αρα δεν θα ευθυνεσαι εσυ. Οι καλες εξηγησεις κανουν τους καλα εξηγημενους εξαρχης. 

ειδοποιεις μωρε αλλα αν ειναι να διαλεγεις μονο τους καλους θα μεινεις χωρις δουλεια, το θεμα ειναι να του σφιξει ο γονιος τα λουρια.

Δημοσ.

ειδοποιεις μωρε αλλα αν ειναι να διαλεγεις μονο τους καλους θα μεινεις χωρις δουλεια, το θεμα ειναι να του σφιξει ο γονιος τα λουρια.

Ακριβως εκει θα αναγκασεις τον γονιο να σκεφτει να του σφιξει λιγο τα λουριά. Εσυ πως θα το κανεις αυτο? θα του κοψεις το χαρτζηλικι και την εξοδο? και στην τελικη αμα δεν γουσταρει ο μικρος να κανει μαθημα ας μην κανει. Με τον ζορι δεν θα τον βαλουμε και μετα να πρηζει τα δικα μας τα συκωτια με τα καπριτσια του. Το ειπα και πριν για να γινει σωστη δουλεια χρειαζεται φιλικο περιβαλλον και απο τις 2 πλευρες. 

Δημοσ.

Ειπα οτι εμενα θα μου αρεσε το κρατος να μου παιρνει ενα 20% απο αυτα που βγαζω. Σαν πρωταρη ελευθερο επαγγελματια. Απο αυτο καταλαβες οτι γουσταρω να φοροδιαφευγω? 

Αν ηταν εγω προσωπικα να κανω τον καθηγητη επειδη πλεον η εργασια μου ειναι άλλη , θα πηγαινα να ρωτησω για το ΤΕΒΕ και τι χρειαζεται για να κοβω αποδειξεις. Αλλα φυσικα δεν θα ειχες απαιτηση να πληρωσω 3μηνες 300 ευρω ποσα ειναι ενω τους τελευταιους εχω βγαλει 100 συνολο ετσι? θα εβαζα και απο την τσεπη μου δηλαδη αλλα 200? εκει οχι μπυρα δεν θα μπορουσα να πιω αλλα θα εμπαινα και μεσα. Εσυ τουλαχιστον δεν πινεις μπυρα δεν ειναι οτι μπαινεις μεσα. Να ειμαστε και λιγο λογικοι.

Το σχόλιο, κατά βάση το 2ο μέρος αυτού, αφορούσε αποκλειστηκά την πρόταση που βρίσκεται στην παράθεση, για αυτόν τον λόγο αφαίρεσα και όλο το υπόλοιπο κείμενο. Δεν είπα τίποτα για φοροδιαφυγές. Το 1ο κομμάτι αφορούσε προηγούμενα σχόλια περί γενεών και της διαφοράς/οφειλές τους στον ts κτλπ. Μάλλον δεν ήταν ξεκάθαρο από την παράθεση.

Δημοσ.

Ακριβως εκει θα αναγκασεις τον γονιο να σκεφτει να του σφιξει λιγο τα λουριά. Εσυ πως θα το κανεις αυτο? θα του κοψεις το χαρτζηλικι και την εξοδο? και στην τελικη αμα δεν γουσταρει ο μικρος να κανει μαθημα ας μην κανει. Με τον ζορι δεν θα τον βαλουμε και μετα να πρηζει τα δικα μας τα συκωτια με τα καπριτσια του. Το ειπα και πριν για να γινει σωστη δουλεια χρειαζεται φιλικο περιβαλλον και απο τις 2 πλευρες. 

ισχυει, γι αυτο οπως ειπα κανεις τον καραγκιωζη πολλες φορες.,ενοειται οτι ποτε δεν ταζεις λαγους με πετραχιλια και μιλας ρεαλιστικα παντα ως προς το αποτελεσμα.

Δημοσ.

ισχυει, γι αυτο οπως ειπα κανεις τον καραγκιωζη πολλες φορες.,ενοειται οτι ποτε δεν ταζεις λαγους με πετραχιλια και μιλας ρεαλιστικα παντα ως προς το αποτελεσμα.

Εγω μια φορα εχω κανει μαθημα στην ζωη μου σε παιδακι Α γυμνασιου Μαθηματικα. Τα πηγε καλα μετα δεν με ξαναπηραν βεβαια εμαθα οτι ειχε γραψει 17 στα 20 του εκανα μαθημα 2 εβδομαδες στο τελος. Ηταν υπάκουος και ηρεμος. Και δεν ειχα προβλημα να του εξηγησω κατι και 10 φορές. Ειναι πολυ ωραια δουλεια και ξεκουραστη για μενα παντα αλλοι λενε οτι εχεις ψυχικη κουραση συμφωνοι. Οτι ειναι απαιτητικη δουλεια δεν το αρνειται κανεις αλλα εμενα μου φαινεται πιο χαλαρη απο αλλες και πχ να εισαι backoffice σε εταιρεια απαπαπα. Μακρια 1000 φορες καθηγητηλικι τα βιογραφικα που εστειλα οταν ειχα τελειωσει ηταν ΟΛΑ πρωτα σε φροντιστηρια για μαθημα κανονικα.

ΥΓ Οσες αγγελιες και να εβαλα παντως ειτε στην ΧΕ για μαθηματα ειτε αλλου δεν με πηραν ποτε. Οποτε μεσω γνωστων γινεται ολο το παιχνιδι. Και εξω απο σχολεια ειχα κολλησει αλλα τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...