Graffalo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα στο forum. Έχω ένα iphone 4 εδώ και 3 χρονια περίπου το οποιο λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα θέμα. Από την ώρα που έκανα install το ιός 7.0.2 και μετά δεν βρίσκει ποτε δίκτυο Wi fi αλλα και να το βρει πρέπει να είμαι αγκαλιά με το router που και πάλι έχω 1-2 γραμμές. Δοκίμασα τα πάντα από το να το ανοίξω να σφίξω τις βίδες τις κεραίας wifi και hard soft reset. Εξακολουθεί το ίδιο πράγμα. Έχω ψάξει πολύ και δεν λύνεται με τίποτα. Έχετε καμια ιδέα ?
Graffalo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δεν γίνετε να κάνω εφόσον δεν έχω τα blobs για το version 6.1.3 και από όσο ξέρω για κάθε κινητό είναι διαφορετικά. Άμα έχει κανεις να μου στείλει κάνα οδηγό πως να το κάνω. Iphone 4 GSM
basilis5 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 αν πας σε 7.0.4 μηπως βελτιωνεται; επισης ο διακοπτης on/off wifi ειναι γκρι ή ανοιγοκλεινει αλλα δεν βλεπει δικτυα; τελος, το εχεις δοκιμασει σε διαφορα δικτυα ή μονο σπίτι σου;
Graffalo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Έχω δοκιμάσει και σε αλλα δίκτυα και γίνετε το ίδιο ακριβώς. Έχω την τελευταία έκδοση 7.0.4. Δεν είναι γκρι και ανοιγοκλείνει κανονικά.
DjVassel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αρχικα δοκιμασε να κανεις ενα clean restore για να δεις αν επιμενει (μην επαναφερεις το backup σου, πριν δοκιμασεις) Αν επιμενει, προφανως ειναι θεμα hardware και θα πρεπει να αλλαξει την κεραια σου καποιος τεχνικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα