mylo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 παιδια αν κάνω hard reset στο κινητό χάνω όλα τα δεδομένω που έχω αποθηκευμένα? (επαφες, μηνυματα, εφαρμογες). στην επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πάλι τα χάνω όλα? ομιλώ για android πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 παιδια αν κάνω hard reset στο κινητό χάνω όλα τα δεδομένω που έχω αποθηκευμένα? (επαφες, μηνυματα, εφαρμογες). στην επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πάλι τα χάνω όλα? ομιλώ για android πάντα Ναι χανεις τα παντα και στις 2 περιπτωσεις εκτος απο τα δεδομενα της SD(τραγουδια κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 αντιγραφο τις επαφες μου μπορω να τις κάνω και μετα να τις ξαναπεράσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheLordOne Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ναι κανε λογαριασμο google και κανε τις εκει η στειλε τις με ενα email και μετα το reset κανεις συγχρονισμο η ανοιγεις το email και τις ξαναπερνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 εξαγωγή να τις κάνω σε εξέλ ή word γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 εξαγωγή να τις κάνω σε εξέλ ή word γίνεται? Εφοσον οι επαφες σου εχουν συγχρονιστει με το λογαριασμο της google δεν χρειαζεται ουτε εξαγωγες ουτε τπτ.Θα τις επαναφερει μονο του μολις ξαναβαλεις το λογαριασμο.Αν θες οπωσδηποτε να εχεις και αλλο αντιγραφο καντες μια εξαγωγη στην sd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα