Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορα desktop.

Ποσό που διαθέτουμε : 1200-1300 ευρω

Χρήση υπολογιστή : gaming, streaming, Internet, downloading, videos, music, ταινιες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: fraps, photoshop

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι χρειαζομαι οθονη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Χρειαζομαι πληκτρολογιο (θα προτιμουσα gaming πληκτρολογιο) και ηχεια

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ξανθη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το συστημα θα στηθει από τεχνικο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο Δεν εχω προτιμηση.

Να προσθεσω ότι θα με ενδιεφερε το OC

Δημοσ.

Καλα συγνωμη αλλα σε gaming Pc των 1200-1300ευρο προτεινεις καρτα των 180ευρο???Γιατι για να μπει μεσα το fail το Razer Πληκτρολογιο και τα ακριβα ηχεια???

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω ότι θα συμφωνησω με τον Fulgore.  Δεν υπαρχει λογος για τοσο ακριβο πληκτρολογιο και ηχεια, είναι προτιμοτερο να παω σε κατι φθηνοτερο και να δωσω τη διαφορα σε καρτα γραφικων. Παρολα αυτά η υπολοιπη συνθεση σου μου αρεσει αρκετα

Δημοσ.
Δημοσ.

Τωρα πχ ειδες που εβγαλες με 2 μονο διορθωσεις την σωστη καρτα?:P

Και προφανως για πληκτρολογιο αντι του Logitech που ειναι τελειως απλο και δεν τα αξιζει τα χρηματα του κοιτας σε 

http://www.skroutz.gr/s/2929473/CoolerMaster-Storm-Trigger.html?from=catspan ή για φθηνο set http://www.skroutz.gr/s/3985657/CoolerMaster-Devastator.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...