megaklhs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω αυτό εδώ το site σε joomla http://www.megabet.pw όταν κάποιος πατάει αρχική μετά το άρθρο μου πάει αρκετά κάτω με αποτέλεσμα να αφήνει άσπρο χώρο οπότε πιστεύω ότι πρέπει να ρυθμίσω το μέγεθος στο ύψος εάν δεν κάνω λάθος.Πάω στο css για να ρυθμίσω το ύψος αλλά μπορείτε να μου πείτε τι να πατήσω για να το βρώ?
subdee Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Έχεις ένα iframe με ύψος 500 σε εκείνο το σημείο, το οποίο υποτίθεται ότι φέρνει υλικό απο εδώ: https://www.facebook.com/pages/Mega-Bet/322131901220816 αλλά δε φέρνει τίποτα. Απλά βγάλε το iframe.
megaklhs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Φίλε μπορείς να μου εξηγήσες πώς γίνετε να το βγάλω?
Mika Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Πως επεξεργάζεσαι τη σελίδα; Εχεις πειραξει καθολου την Html ;
megaklhs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Όχι φίλε εάν ξέρεις πώς να φτιάξω αυτό που ρώτησα σε παρακαλώ απάντα.
Mika Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 μαλλον καποιο extension εχεις βαλει και σου προκαλει το προβλημα. πώς επεξεργάζεσαι τη σελιδα δεν μου απαντησες. τι extensions εχεις βαλει;
megaklhs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Κοίτα εγώ δεν έχω επεξεργαστεί την σελίδα μέχρι ώρας καθόλου αλλά για να την επεξεργαστώ θα πάω στα templates και θα πατήσω εκεί που λέει css και μετα template αλλα τι να κάνω?Extension έχω: Καλοσώρισμα breadcrumb Menu All Public All 114 Mega Bet Chat breadcrumb FreiChat-I All Public All 108 Main Menu mainmenu Menu All Public All 1 TV right Custom HTML All Public All 110 Login right Login All Public All 107 Καιρός user1 Custom HTML All Public All 109 Πρωτοσέλιδα user2 Custom HTML All Public All 105 Online user3 Who's Online All Public All 106
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα