Προς το περιεχόμενο

[Usb3.0 stick] Tdk TF30 32gb μπλε στo public.gr @ 12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα στα test σε usb 3.0 το write κυμαινεται στα 20MB/s στα μεγαλα αρχεια. Και το read ειναι πολυ μεγαλο. Μια χαρα λοιπον για την τιμη του

Εγώ τελικα προτίμησα το kingston Data Traveler r3.0. Διπλάσια τιμη (23,90 το πήρα) αλλά 4x write σε σχέση με το tdk.

• Like 1
  • Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ τελικα προτίμησα το kingston Data Traveler r3.0. Διπλάσια τιμη (23,90 το πήρα) αλλά 4x write σε σχέση με το tdk.

θα με εξυπηρετούσες πάρα πολύ αν μου έλεγες τι ταχύτητα πιάνει σε usb θύρα σε ενα μεγάλο αρχείο. Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

θα με εξυπηρετούσες πάρα πολύ αν μου έλεγες τι ταχύτητα πιάνει σε usb θύρα σε ενα μεγάλο αρχείο. Ευχαριστώ

Tαινία 1080p 12,5 gb από sata iii σκληρό ταχύτητα εγγραφής 75-80 mb/sec

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ ήθελα σε usb2.0 να μου πεις αλλά ξέχασα να γράψω το 2, και πάλι ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση

Δημοσ.

θα το δοκιμάσω αργότερα και θα σου πω. Από όσο θυμάμαι ενός φίλου μου (από εκείνον έμαθα για το kingston) του είχα περάσει αρχείο 3 gb σε usb 2.0 με ταχύτητα 27-28. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ακόμα τίποτα. Σε διάλογο με το chat θα με παίρνανε τηλέφωνο σήμερα (ακόμα με παίρνουνε) για το πότε θα παραλάβω, αλλά πρώτα βέβαια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή διότι υπήρχε μεγάλος όγκος παραγγελιών, τα γνωστά.

Κάπου κάπως με προσπέρασαν όταν τσεκάρανε τις παραγγελίες. Για να δούμε...

Δημοσ.

Εμένα ήταν πιο όμορφες οι συσκευασίες από του φίλου. Οι 25 τιμές ήταν προσεκτικά η μία πάνω στην άλλη. Όχι τσαπατσουλιές! Ζήλεια :D

Ευχαριστώ ξανά τον TS.

(δεν μπορώ να παραθέσω ταχύτητες γιατί τα πήρα για δωράκια) 

Δημοσ.

Μου ήρθε μέιλ πριν λίγα λεπτά για παραλαβή από το κατάστημα Συντάγματος.

Θυμάσαι πότε έκανες την παραγγελία;Γιατί κ γω από σύνταγμα περιμένω κ τίποτα ακόμα.

Δημοσ.

Με βαζεις στην μπριζα τωρα. :P Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα της ταχυτητας σε write!

Δημοσ.

Θυμάσαι πότε έκανες την παραγγελία;Γιατί κ γω από σύνταγμα περιμένω κ τίποτα ακόμα.

28/11 γύρω στις 3.30 με 4.00 το μεσημέρι.

edit: τώρα είδα το μέιλ. 3.19 είναι η ώρα.

Δημοσ.

Επανερχομαι. :P Σου ειναι ευκολο να παρεθεσεις κανενα test από ATTO disk ή crystal disk mark σε usb 3.0;

Δημοσ.

Επανερχομαι. :P Σου ειναι ευκολο να παρεθεσεις κανενα test από ATTO disk ή crystal disk mark σε usb 3.0;

Στο crystal disk mark σε αρχείο 4000 mb μου έβγαλε write κοντά στα 90. Μιλάμε για το kingston πάντα για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Το πήρα από το yου το Σ/Κ σε τιμή 23.90 (το είχε έκπτωση 14% ).
  • Like 1
Δημοσ.

28/11 γύρω στις 3.30 με 4.00 το μεσημέρι.

edit: τώρα είδα το μέιλ. 3.19 είναι η ώρα.

Α καλά...viva public!!!Εγώ την εκανα 2 ώρες νωρίτερα από σένα και ακόμα.......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...