Προς το περιεχόμενο

[Usb3.0 stick] Tdk TF30 32gb μπλε στo public.gr @ 12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα ένα όπως και την κάρτα γραφικών και παραλαβή από το κατάστημα...και τίποτα ακόμα!

Μπορεί η κοπέλα μου να παραλάβει αντί για μένα η πρέπει να τσακωθώ για να παραλάβει αυτή? Δεν θα μπορώ να παραλάβω γιατί είμαι εκτός νομού εκτάκτως για δύο βδομάδες!

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα ένα όπως και την κάρτα γραφικών και παραλαβή από το κατάστημα...και τίποτα ακόμα!

Μπορεί η κοπέλα μου να παραλάβει αντί για μένα η πρέπει να τσακωθώ για να παραλάβει αυτή? Δεν θα μπορώ να παραλάβω γιατί είμαι εκτός νομού εκτάκτως για δύο βδομάδες!

Μπορεί να παραλάβει κι εκείνη αρκεί να ξέρει το όνομα (σου). :P :p

Μπορεί να της ζητήσουν και τον κωδικό παραγγελίας.

Σε ειδοποιούν με SMS ότι είναι στο κατάστημα και πας και το παίρνεις;

Με SMS ή/και με mail.

Δημοσ.

Παιδιά αν γίνεται, όποιος παραλαμβάνει να γράφει και πότε έκανε την παραγγελία.Εγώ π.χ. την έκανα 28/11 13:30 και τίποτα ακόμα.

Δημοσ.

Παιδιά αν γίνεται, όποιος παραλαμβάνει να γράφει και πότε έκανε την παραγγελία.Εγώ π.χ. την έκανα 28/11 13:30 και τίποτα ακόμα.

22/11/13 1η παραγγελία και έχει 4 μέρες στο κατάστημα (28/11)

28/11/13 2η παραγγελία και έχει 2 μέρες στο κατάστημα (30/11)

σήμερα θα πάω να τα πάρω (Τσιμισκή Θεσ/νίκη)

Δημοσ.

Εγω για πειραια ακομα να παραλαβω.ειναι υπο επεξεργασια ακομα.. 28/11 την εκανα ωρα δεν θυμαμαι..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια κ απο εμένα 28-11 15:09 έκανα παραγγελεια κ σημερα μου ηρθε μυνημα κ μεϊλ οτι βρίσκονται στο κατάστημα που επέλεξα ,2τεμ.αυτιο θα πάω να τα πάρω οπότε μια χαρα για την τιμη του πιστεύω ειναι σουπερ ακομα κ αν ειναι λίγο αργά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

28/11/13 στις 15.13 (παραλαβη του μειλ, νομιζω 1-2 νωριτερα οκοκληρωσα την αγορα) για εμενα. Ενα τεμαχιο, ακομα σε επεξεργασια, περιμενω ενημερωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...