Προς το περιεχόμενο

[Usb3.0 stick] Tdk TF30 32gb μπλε στo public.gr @ 12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ιδέα δεν είναι άσχημη αλλα το ζήτημα είναι usb stick με ικανοποιητική ταχύτητα και όχι απλά ταχύτητα. Δηλαδή όχι καλώδια (δεν ξέρω και αν χρειάζεται και εξωτερικη τροφοδοσία μια τέτοια θήκη) και κάτι μικρό

Ρε συ, το γράφω και εγώ ότι είναι άλλη φάση το USB stick ως προς την φορητότητα. Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεσαι καλώδια. Ένα απλό βισματάκι σαν αυτό

20061021221109.jpg

διότι οι SSD δεν τραβάνε πολύ ρεύμα οπότε δεν χρειάζεσαι Y USB cable όπως στην περίπτωση κάποιων 2,5'' μηχανικών δίσκων σε αντίστοιχη θηκούλα.

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλα μετά θα πρέπει να έχεις και στήριγμα για τη θηκη από κάτω  :P

Όχι. Οι SSD είναι ελαφριοί, οπότε αυτό που θέλεις είναι απλά το βισματάκι να είναι σταθερό και να κουμπώνει καλά στην θήκη. Στην υποδοχή του υπολογιστή θα κουμπώνει μια χαρά και θα κρατάει το βάρος του SSD+θήκης.

Το βασικότερο μειονέκτημα αυτής της λύσης είναι βασικά το προφανές, ότι ένα στικάκι είναι όσο το ανταπτοράκι της φωτογραφίας. Αντίθετα ένας 2,5'' SSD είναι κάτι το αρκετά ογκώδες. Ναι, έχεις σαφέστατα καλύτερες ταχύτητες από έναν 2,5'' μηχανικό, δεν έχεις το άγχος μην σου πέσει κάτω και οι κεφαλές πάθουν ζημιά, δεν έχεις πρόβλημα με την τροφοδοσία όπως με μερικούς μηχανικούς που απαιτούν το Y cable, αλλά ως μέγεθος είναι απλά τεράστιο δίπλα σε ένα στικάκι.

Αν όμως ψάχνεις κάτι πολύ γρήγορο τόσο σε εγγραφές, όσο και σε αναγνώσεις, τόσο με μεγάλα, όσο και με μικρά αρχεία, με όχι υπερβολικά μεγάλες χωρητικότητες και με ελεγχόμενο κόστος, είναι μια εξαιρετική λύση.

Δημοσ.

Ωραία τα παραπάνω (αν και off topic). Επι του θέματος, έχει ειδοποιηθεί κανείς να παραλάβει σήμερα για να δούμε στην πράξη πως τα πάει ?

Δημοσ.

Ωραία τα παραπάνω (αν και off topic). Επι του θέματος, έχει ειδοποιηθεί κανείς να παραλάβει σήμερα για να δούμε στην πράξη πως τα πάει ?

Είχα παραγγείλει και εγώ με τα 16€, πριν παραλάβω έπεσε η τιμή στα 12€ και ξαναπαρήγγειλα. Τελικά παρέλαβα σήμερα.

Ορίστε οι ταχύτητες σε USB2.0 (απογοητευτική η εγγραφή για φλασάκι USB3.0 αλλά μιά χαρά για 12€):

post-220241-0-45950900-1385725231_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Είχα παραγγείλει και εγώ με τα 16€, πριν παραλάβω έπεσε η τιμή στα 12€ και ξαναπαρήγγειλα. Τελικά παρέλαβα σήμερα.

Ορίστε οι ταχύτητες (απογοητευτικές για USB3.0 αλλά μιά χαρά για 12€):

Αυτές οι ταχύτητες σε θύρα usb3.0 ή 2;

Δημοσ.

Αυτές οι ταχύτητες σε θύρα usb3.0 ή 2;

Εκανε edit το ποστ σε usb 2.0 ειναι. Μπορει καποιος να δοκιμασει σε usb 3.0 και με μεγαλυτερο μεγεθος αρχειου πχ. 1GB αντι για 100 MB;

• Like 1
Δημοσ.

Ορίστε οι ταχύτητες σε USB2.0 (απογοητευτική η εγγραφή για φλασάκι USB3.0 αλλά μιά χ

αν και στην πραγματικότητα πιάνει μια ταχύτητα 11 σε μεγάλα αρχεία όπως δείχνει για 12€ δεν είναι και ασχημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...