agapitos44 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 αυτο http://www.skroutz.gr/s/2259862/Sandisk-Cruzer-Extreme-32GB-USB-3-0.html λενε οτι ειναι το καλυτερο.....αλλα δεν εχω ιδια αποψη .......αν καποιος καλος συμφορουμιτης ποιο ψαγμενος στο θεμα μπορει να μας διαφωτισει η να προτινει κατι καλυτερο θα του ημουν ευγνωμον.........ενδιαφερομαι και εγω για ενα γρηγορο 3αρι usb.
HERTHAN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 αυτο http://www.skroutz.gr/s/2259862/Sandisk-Cruzer-Extreme-32GB-USB-3-0.html λενε οτι ειναι το καλυτερο.....αλλα δεν εχω ιδια αποψη ....... Πιστευω πως ειναι οτι καλυτερο.
saltjon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μια παραγγελία και από εμένα. Μέχρι πριν 15 μέρες το μεγαλύτερο στικάκι που είχα ήταν στα 4GB. Πλέον έχω το αργούτσικο Cruzer της προηγούμενης προσφοράς, ε ας δούμε και αυτό εδώ. Κρίμα που δεν γίνεται RAID με τα USB τα σαρωνεις ολα δεν αφηνεις τιποτα μου πηρες και την καρτα μεσα απο το καλαθι ,εισαι τυχερουλης γιατι αργησα να πατησω ολοκληρωση να την ευχαριστηθεις με γλυτωσες απο 23 ευρω
Questioner Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Το cruzer extreme είναι από τα ταχύτερα. Αξίζει σίγουρα την αγορά του. Τώρα για το verbatim μια διαβάζω καλά μια κακά. Δεν έχω ιδία εμπειρία.
john_dr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 τα σαρωνεις ολα δεν αφηνεις τιποτα μου πηρες και την καρτα μεσα απο το καλαθι ,εισαι τυχερουλης γιατι αργησα να πατησω ολοκληρωση να την ευχαριστηθεις με γλυτωσες απο 23 ευρω Ποια, την 620 της POV? Το γράφω ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ την πήρα και γράφω ξεκάθαρα και το ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ. Επιπλέον από κάθε προσφορά που με ενδιαφέρει σπάνια παραγγέλνω πάνω από ένα κομμάτι. Όπως -θέλω να πιστεύω- καταλαβαίνεις, σε λάθος άνθρωπο βγάζεις την ζήλια και την κακία σου.
arxaggelos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά χαλαρώστε με το Cruzer, μιλάμε για 4πλάσια περίπου τιμή. Το συγκεκριμένο TDK το παίρνεις (εγώ τουλάχιστον) ως προσωρινή αποθήκη και αν βγει γρήγορο, έχει καλώς. Δεν νομίζω ότι περιμένει κανείς τέτοιες επιδόσεις από αυτήν την τιμή. Για το Verbatim που πλησιάζει κάπως περισσότερο στην τιμή του TDK, ε ας πούμε ότι το συζητούσαμε. 1
Konstantin77 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Παιδια μηπως πηρε κανενας παραπανω να του το αγορασω? πήρα 1 παραπάνω, αλλά αστο να ερθει και τα λέμε.
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 αυτο http://www.skroutz.gr/s/2259862/Sandisk-Cruzer-Extreme-32GB-USB-3-0.html λενε οτι ειναι το καλυτερο.....αλλα δεν εχω ιδια αποψη .......αν καποιος καλος συμφορουμιτης ποιο ψαγμενος στο θεμα μπορει να μας διαφωτισει η να προτινει κατι καλυτερο θα του ημουν ευγνωμον.........ενδιαφερομαι και εγω για ενα γρηγορο 3αρι usb. Με 39Ε αλίμονο αν δεν είναι και γρήγορο.Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιπρόταση για το stick του θέματος.Νομίζω οι περισσότεροι το πήραμε για ποιό εύκολο-εύχρηστο back-up ή για εγγραφές από δέκτες επίγειους-δορ.
apostolispk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Κανεις απο Θεσσαλονικη που να πηρε παραπανο ή να μην θελει να παραλαβει?
saltjon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ποια, την 620 της POV? Το γράφω ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ την πήρα και γράφω ξεκάθαρα και το ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ. Επιπλέον από κάθε προσφορά που με ενδιαφέρει σπάνια παραγγέλνω πάνω από ένα κομμάτι. Όπως -θέλω να πιστεύω- καταλαβαίνεις, σε λάθος άνθρωπο βγάζεις την ζήλια και την κακία σου. μαλλον δεν καταλαβες το πνευμα της γραφης μου,λογο κακου δικου μου χιουμορ η ελειψη δικου σου, δεν εκανα αναφορα για κομματια ,και τελος λεω να την ευχαριστηθεις και αυτο το εγραψα γιατι εσυ ποσταρες 21:22 οτι την παρηγγειλες και εγω μετα απο λιγο.εκανα παρηγγελεια λοιπον συνγνωμη το λαθος δικο τι τα θελω τ'αστεια?
john_dr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 μαλλον δεν καταλαβες το πνευμα της γραφης μου,λογο κακου δικου μου χιουμορ η ελειψη δικου σου, δεν εκανα αναφορα για κομματια ,και τελος λεω να την ευχαριστηθεις και αυτο το εγραψα γιατι εσυ ποσταρες 21:22 οτι την παρηγγειλες και εγω μετα απο λιγο.εκανα παρηγγελεια λοιπον συνγνωμη το λαθος δικο τι τα θελω τ'αστεια? Που πόσταρα ρε άνθρωπε μου ότι παρήγγειλα την POV? Και ποιο ποστ έκανα στις 21:22? Με δουλεύεις? Επικοινωνείς καθόλου με το περιβάλλον? Και μια χαρά χιούμορ έχω, αυτά που έγραψες όμως με τον τρόπο που τα έγραψες, καθόλου χιούμορ δεν είναι. Και γιατί τα γράφεις και σε λάθος thread? Δηλαδή ποιο off topic απλά δεν γίνεται....
disqualified Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 αυτο http://www.skroutz.gr/s/2259862/Sandisk-Cruzer-Extreme-32GB-USB-3-0.html λενε οτι ειναι το καλυτερο.....αλλα δεν εχω ιδια αποψη .......αν καποιος καλος συμφορουμιτης ποιο ψαγμενος στο θεμα μπορει να μας διαφωτισει η να προτινει κατι καλυτερο θα του ημουν ευγνωμον.........ενδιαφερομαι και εγω για ενα γρηγορο 3αρι usb. Το 16αρι πάντως είναι πολύ γρήγορο ακόμα και σε usb2.0 θύρες
john_dr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Βασικά αν θέλει κάποιος ταχύτητα βουτάει έναν SSD τον βάζει σε μια USB3.0 θηκούλα και έχει επιδόσεις παντού. Και δεν λέω να πάει να πάρει καινούριους super SSD. Παλιούς 32GB που λογικά τους πουλάνε για κανένα 25άρι. Ποιο φτηνά θα του έρθει, ποιο γρήγορος θα είναι από το οποιοδήποτε flash. Βέβαια άλλη φορητότητα και άλλη άνεση το USB stick. Απλά ως μια ιδέα.
disqualified Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Βασικά αν θέλει κάποιος ταχύτητα βουτάει έναν SSD τον βάζει σε μια USB3.0 θηκούλα και έχει επιδόσεις παντού. Και δεν λέω να πάει να πάρει καινούριους super SSD. Παλιούς 32GB που λογικά τους πουλάνε για κανένα 25άρι. Ποιο φτηνά θα του έρθει, ποιο γρήγορος θα είναι από το οποιοδήποτε flash. Βέβαια άλλη φορητότητα και άλλη άνεση το USB stick. Απλά ως μια ιδέα. η ιδέα δεν είναι άσχημη αλλα το ζήτημα είναι usb stick με ικανοποιητική ταχύτητα και όχι απλά ταχύτητα. Δηλαδή όχι καλώδια (δεν ξέρω και αν χρειάζεται και εξωτερικη τροφοδοσία μαλλον όχι) και κάτι μικρό. Για το σπίτι πάντως θα μπορούσε να λειτουργήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις