Προς το περιεχόμενο

[Usb3.0 stick] Tdk TF30 32gb μπλε στo public.gr @ 12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα από το κατάστημα Λάρισας μετά την δουλειά και ένας υπάλληλος είπε πως τελείωσε το απόθεμα και πως μόνο online τώρα. Έτσι όπως το είπε σήμαινε πως έφυγαν κομμάτια και από το κατάστημα.

edit: Μόλις παρέλαβα SMS ότι η παραγγελία μου καταχωρήθηκε επιτυχώς και προχωράει άμεσα σε επεξεργασία. Ό,τι και να σημαίνει αυτό.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το 64GB το έχει στα 29,90. Μέσα από το σκρουτζ μόνο το verbatim είναι φθηνότερο στα 25 αλλά είναι usb 2.0. Αυτό είναι 3.0.

Δημοσ.

Πέρασα από το κατάστημα Λάρισας μετά την δουλειά και ένας υπάλληλος είπε πως τελείωσε το απόθεμα και πως μόνο online τώρα. Έτσι όπως το είπε σήμαινε πως έφυγαν κομμάτια και από το κατάστημα.

edit: Μόλις παρέλαβα SMS ότι η παραγγελία μου καταχωρήθηκε επιτυχώς και προχωράει άμεσα σε επεξεργασία. Ό,τι και να σημαίνει αυτό.

Ήρθε το ίδιο μήνυμα και σ' εμένα. Ευχαριστώ τον TS

TDK TF30 32GB - USB 3.0 - Μπλε

USB Flash Drives | Κωδικός Προϊόντος: #0744458
2550€

truck.jpgΆμεσα διαθέσιμο!
Παράδοση σε 24-72 ώρες
Δημοσ.

Ευχαριστω τον ΤS, αγορασα κι εγω ενα με "επιτυχη καταχωρηση" αλλα την δευτερη φορα που ανοιξε το συστημα. Παρω-δεν παρω, ευχαριστω για τον κοπο.

Δημοσ.

Όσοι θέλετε φθηνό, σοβαρό και γρήγορο USB3.0 32άρι στικάκι πάτε σε αυτό http://www.verbatim.com/prod/usb-drives/everyday-usb-drives/store-n-go-v3-usb-3.0-drive-sku-49173/

Στα 21ε και lifetime εγγύηση.

αξίζει ;

από ταχύτητες είναι ικανοποιητικό η θέλει 3 μέρες για να φορτώσει ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...