Προς το περιεχόμενο

[Usb3.0 stick] Tdk TF30 32gb μπλε στo public.gr @ 12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ απλη χρήση. Συνολικά 4 μεταφορές έκανα. ~15 gb

Πω πω εσύ το έλιωσες ούτε ένα στικάκι δεν μπορείτε να δουλέψετε σωστά αυτό είναι να το έχεις να το κοιτάς όχι να το δουλεύεις. :P

• Like 3
Δημοσ.

εγω εκανα μια φορα μια εγραφη το breaking bad χωρις γραψε σβυσε περιπου 20 γιγα και επαιξε μερικες φορες και τελος

ο ενας φιλος μου εγραφε εσβυνε σχεδον καθημερινη χρηση και ο αλλος παλι πολυ σπανια αφου εγραψε τρεις ταινιες ειδε τη μια απο το στικακι και μετα καηκε

κανενα στικακι δε μπηκε σε τηλεοραση παρα μονο σε υπολογιστη και παντα με ασφαλη καταργηση,,,,

προφανως ειναι κακη παρτιδα

Γουστάρεις να κονταροχτυπιέσαι με τους υπαλλήλους πάλι or what;  B)

το εγραψα και πιο πανω ο τεχνικος ηταν αμεσος χωρις μα μου και μου προτεινε απευθειας επιστροφη χρηματων η αντικατασταση

για να πω την αληθεια επειδη μενω σχεδον διπλα σε παμπλικ και δε ταλαιπωρουμαι ηθελα να δω ποσο τυχαιο ειναι,νομιζω αξιζει η περιεργεια για 12 ευρω οπου και παλι δε θα τα χασω

Δημοσ.

Το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκύλοι......

Οκ προσφορά αλλά εαν ειναι να στηρίξεις ενα backup (πχ) σε αυτο το πραγμα και σε προδώσει τι να το κάνεις...

• Like 1
Δημοσ.

Το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκύλοι......

Οκ προσφορά αλλά εαν ειναι να στηρίξεις ενα backup (πχ) σε αυτο το πραγμα και σε προδώσει τι να το κάνεις...

Συμφωνώ απολύτως!

Μπορεί να σε κρεμάσει ανα πάσα στιγμή...για τη δουλειά που το ήθελα βέβαια (ταίνιες στην TV) με έχει βολέψει πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...