sougiasdj Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ απλη χρήση. Συνολικά 4 μεταφορές έκανα. ~15 gb 1
Captain Nemo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ απλη χρήση. Συνολικά 4 μεταφορές έκανα. ~15 gb Πω πω εσύ το έλιωσες ούτε ένα στικάκι δεν μπορείτε να δουλέψετε σωστά αυτό είναι να το έχεις να το κοιτάς όχι να το δουλεύεις. 3
moredread Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 εγω προς ώρας το δουλεύω καθημερινά, δουλεύει καλά. +- 2gb την ημέρα. 1
miltre Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 εγω εκανα μια φορα μια εγραφη το breaking bad χωρις γραψε σβυσε περιπου 20 γιγα και επαιξε μερικες φορες και τελος ο ενας φιλος μου εγραφε εσβυνε σχεδον καθημερινη χρηση και ο αλλος παλι πολυ σπανια αφου εγραψε τρεις ταινιες ειδε τη μια απο το στικακι και μετα καηκε κανενα στικακι δε μπηκε σε τηλεοραση παρα μονο σε υπολογιστη και παντα με ασφαλη καταργηση,,,, προφανως ειναι κακη παρτιδα Γουστάρεις να κονταροχτυπιέσαι με τους υπαλλήλους πάλι or what; το εγραψα και πιο πανω ο τεχνικος ηταν αμεσος χωρις μα μου και μου προτεινε απευθειας επιστροφη χρηματων η αντικατασταση για να πω την αληθεια επειδη μενω σχεδον διπλα σε παμπλικ και δε ταλαιπωρουμαι ηθελα να δω ποσο τυχαιο ειναι,νομιζω αξιζει η περιεργεια για 12 ευρω οπου και παλι δε θα τα χασω
stamatisj1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκύλοι...... Οκ προσφορά αλλά εαν ειναι να στηρίξεις ενα backup (πχ) σε αυτο το πραγμα και σε προδώσει τι να το κάνεις... 1
moredread Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκύλοι...... Οκ προσφορά αλλά εαν ειναι να στηρίξεις ενα backup (πχ) σε αυτο το πραγμα και σε προδώσει τι να το κάνεις... Συμφωνώ απολύτως! Μπορεί να σε κρεμάσει ανα πάσα στιγμή...για τη δουλειά που το ήθελα βέβαια (ταίνιες στην TV) με έχει βολέψει πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις