vasman15 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ηρθε μην.για παραλαβη....οποτε μαλλον εξασφαλισαν καποια κομματια ....
skinskinz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 merci στον ts. παρελαβα απο το golden hall την Τεταρτη. Κανενα Προβλημα!!!
john_dr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Και μένα μου ήρθε μήνυμα. Μίλαγα με το τσατ το μεσημέρι και δεν ξέρω αν εγώ και κάποιοι άλλοι τους θυμίσαμε τελικά ότι υπάρχουμε και περιμένουμε ή αν απλά ήταν συμπτωματικό αυτό. Σε κάθε περίπτωση, πάλι καλά.
gorge18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Προσοχή! Σημερα μιλαγα μαζι τους στο τηλέφωνο για το μέλλων της παραγγελίας και μου ειπαν οτι μεχρι το τελος της ημερας θα το εχω . Μου ηρθε λοιπόν μνμ το απόγευμα για παραλαβη και το αποτέλεσμα ειναι να μου εχουν στείλει λάθος στικακι 32 gb usb2.0 δεν το παρέλαβα και μου επιστραφησαν τα χρήματα καθώς δεν υπάρχει σε κανενα αλο κατάστημα ( το εψαξαν ) .... 1
john_dr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μου κάνει εντύπωση. Όπως είπα και στο προηγούμενο post μου φάνηκε παράξενο που συμπτωματικά μετά το τσατινγκ ξαφνικά άρχισε να διευθετείται το θέμα. Ήλπιζα βέβαια ότι θα έχουν βάλει κάποιο άλλο USB 3.0 έστω αν δεν είχαν παραλάβει TDK. Αν έχουν βάλει USB 2.0 προφανώς και δεν παραλαμβάνω. Πήρα το Sandisk, δεν σκοπεύω να κάνω συλλογή από USB 2.0 εν έτη 2013 προς 2014.
john_dr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το παρέλαβα και εγώ, .....επιτέλους. Κανονικά το TDK.
DIGITHEOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Παρελαβα και εγω απο το public πατρας...ευχαριστω τον TS..
peg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα! Παρέλαβα κι εγώ... Τελικά δεν θέλω να το κρατήσω. Αν ενδιαφέρεται κανένας Καβάλα του το δίνω σφραγισμένο με απόδειξη 14,5€ (12€ + 2,5€ έξοδα αποστολής multirama)
Captain Nemo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα! Παρέλαβα κι εγώ... Τελικά δεν θέλω να το κρατήσω. Αν ενδιαφέρεται κανένας Καβάλα του το δίνω σφραγισμένο με απόδειξη 14,5€ (12€ + 2,5€ έξοδα αποστολής multirama) Άμα στέλνεις εις τας Αθήνας με το ίδιο κόστος σε απαλάσω απ'αυτό το διαβόλι.Μα και εσύ παιδάκι μου πας και τ'ανεβάζεις έκια πάνω που και σε εφημερίδα να ανέβω δεν το φτάνω και κουράζεις και το παλουκάρι τον κουριέρε ντε λα βέσπα εντρουπής πράματα,
miltre Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 4 στικακια απο δυο φιλους μου και τον αδερφο μου και τα τρια εχουν καει! με το που πηγαμε πισω να πω την αληθεια ως εξυπηρετηση αμεσα για επιστροφη χρηματων η αντικατασταση οπου βεβαια δεν υπηρχε αποθεμα αλλα σε τρεις μερες εγινε παραδοση οι φιλοι μου κανανε επιστροφη χρηματων εγω ξαναπηρα να δω αν θα ξαναχαλασει 2
bilakos10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 4 στικακια απο δυο φιλους μου και τον αδερφο μου και τα τρια εχουν καει! με το που πηγαμε πισω να πω την αληθεια ως εξυπηρετηση αμεσα για επιστροφη χρηματων η αντικατασταση οπου βεβαια δεν υπηρχε αποθεμα αλλα σε τρεις μερες εγινε παραδοση οι φιλοι μου κανανε επιστροφη χρηματων εγω ξαναπηρα να δω αν θα ξαναχαλασει Γουστάρεις να κονταροχτυπιέσαι με τους υπαλλήλους πάλι or what; 2
sougiasdj Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τα ίδια και εδώ. Μέσα σε 1 μήνα κάηκαν .. 2
runner69 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Σε εσας που σας καηκαν, τι χρηση κανατε; Δηλαδη πχ. το ειχατε για εγγραφες απο τηλεοραση , για αναπαραγωγη ταινιων σε τηλεοραση, για απλη αποθηκευση- μεταφορα αρχειων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις