Προς το περιεχόμενο

[Usb3.0 stick] Tdk TF30 32gb μπλε στo public.gr @ 12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μένα μου ήρθε μήνυμα. Μίλαγα με το τσατ το μεσημέρι και δεν ξέρω αν εγώ και κάποιοι άλλοι τους θυμίσαμε τελικά ότι υπάρχουμε και περιμένουμε ή αν απλά ήταν συμπτωματικό αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, πάλι καλά.

Δημοσ.

Προσοχή!

Σημερα μιλαγα μαζι τους στο τηλέφωνο για το μέλλων της παραγγελίας και μου ειπαν οτι μεχρι το τελος της ημερας θα το εχω . Μου ηρθε λοιπόν μνμ το απόγευμα για παραλαβη και το αποτέλεσμα ειναι να μου εχουν στείλει λάθος στικακι 32 gb usb2.0 δεν το παρέλαβα και μου επιστραφησαν τα χρήματα καθώς δεν υπάρχει σε κανενα αλο κατάστημα ( το εψαξαν ) ....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου κάνει εντύπωση. Όπως είπα και στο προηγούμενο post μου φάνηκε παράξενο που συμπτωματικά μετά το τσατινγκ ξαφνικά άρχισε να διευθετείται το θέμα. Ήλπιζα βέβαια ότι θα έχουν βάλει κάποιο άλλο USB 3.0 έστω αν δεν είχαν παραλάβει TDK. Αν έχουν βάλει USB 2.0 προφανώς και δεν παραλαμβάνω. Πήρα το Sandisk, δεν σκοπεύω να κάνω συλλογή από USB 2.0 εν έτη 2013 προς 2014.

Δημοσ.

Καλημέρα! Παρέλαβα κι εγώ... Τελικά δεν θέλω να το κρατήσω. Αν ενδιαφέρεται κανένας Καβάλα του το δίνω σφραγισμένο με απόδειξη 14,5€ (12€ + 2,5€ έξοδα αποστολής multirama)

Δημοσ.

Καλημέρα! Παρέλαβα κι εγώ... Τελικά δεν θέλω να το κρατήσω. Αν ενδιαφέρεται κανένας Καβάλα του το δίνω σφραγισμένο με απόδειξη 14,5€ (12€ + 2,5€ έξοδα αποστολής multirama)

Άμα στέλνεις εις τας Αθήνας με το ίδιο κόστος σε απαλάσω απ'αυτό το διαβόλι.Μα και εσύ παιδάκι μου πας και τ'ανεβάζεις έκια πάνω που και σε εφημερίδα να ανέβω δεν το φτάνω και κουράζεις και το παλουκάρι τον κουριέρε ντε λα βέσπα εντρουπής πράματα, :P  

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

4 στικακια απο δυο φιλους μου και τον αδερφο μου και τα τρια εχουν καει!

με το που πηγαμε πισω να πω την αληθεια ως εξυπηρετηση αμεσα για επιστροφη χρηματων η αντικατασταση οπου βεβαια δεν υπηρχε αποθεμα αλλα σε τρεις μερες εγινε παραδοση

οι φιλοι μου κανανε επιστροφη χρηματων εγω ξαναπηρα να δω αν θα ξαναχαλασει

• Like 2
Δημοσ.

4 στικακια απο δυο φιλους μου και τον αδερφο μου και τα τρια εχουν καει!

με το που πηγαμε πισω να πω την αληθεια ως εξυπηρετηση αμεσα για επιστροφη χρηματων η αντικατασταση οπου βεβαια δεν υπηρχε αποθεμα αλλα σε τρεις μερες εγινε παραδοση

οι φιλοι μου κανανε επιστροφη χρηματων εγω ξαναπηρα να δω αν θα ξαναχαλασει

Γουστάρεις να κονταροχτυπιέσαι με τους υπαλλήλους πάλι or what;  B)

• Like 2
Δημοσ.

Σε εσας που σας καηκαν, τι χρηση κανατε; Δηλαδη πχ. το ειχατε για εγγραφες απο τηλεοραση , για αναπαραγωγη ταινιων σε τηλεοραση, για απλη αποθηκευση- μεταφορα αρχειων;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...