Προς το περιεχόμενο

[Usb3.0 stick] Tdk TF30 32gb μπλε στo public.gr @ 12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρελαβα, για αλλη μια φορα ευχαριστω τον TS. Πολλα αυτοκολλητα στο πισω μερος της συσκευασιας ρε παιδι μου... :-D

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ την Δευτέρα από την Ν. Σμύρνη αλλά δυστυχώς ένα κομμάτι ενώ είχα παραγείλει δύο.

Όπως και να έχει να΄ναι καλά ο TS.

To stick για 12 euro είναι φοβερό.

• Like 2
Δημοσ.

Μου έσκασε μήνυμα ότι το στικάκι θα καθυστερήσει και ότι θα ενημερωθώ όταν θα υπάρχει διαθέσιμο στο κατάστημα. Πάνε να μου την κάνουν την λαδιά μου φαίνεται. Αναμένω το μήνυμα που θα μου λέει ότι παρόλες τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να προμηθευτούν νέα κομμάτια από τον προμηθευτή τους. Κάπου εκεί θέλω να δω πως θα τα μπαλώσουν διότι δεν μιλάμε για "Τελευταία κομμάτια" και αν μου πουν τα περί σειράς προτεραιότητας, την έχουν πατήσει.

Στην χειρότερη των περιπτώσεων πάντως, απλά γλυτώνω 12€.

Δημοσ.

AΓAΠHTE ΠEΛATH TOY Public, TO ΠPOION MEMORY TDK 32GB TF30 USB 3.0 BLUE THΣ ΠAPAΓΓEΛIAΣ ΣAΣ EXEI MIKPH KAΘYΣTEPHΣH ΣTHN ΠAPAΔOΣH TOY. ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME EK NEOY OTAN ΘA BPIΣKETAI ΣTO KATAΣTHMA THΣ EΠIΛOΓHΣ ΣAΣ. THΛ.EΞYΠHPETHΣHΣ 8011140000.

Το παραπάνω μήνυμα έλαβα σήμερα σε ενα απο τα 2 που είχα παραγγείλει .

Δημοσ.

Μην αγχώνεστε. Έτσι μου είχαν γράψει κι εμένα σε μια παλιότερη παραγγελία και τελικά μου την ακύρωσαν. :P :P :P

A και εννοείται πως είχα παραγγείλει με ένδειξη 

truck.jpgΆμεσα διαθέσιμο!

Παράδοση σε 24-72 ώρες

Μάλλον περιμένουν να ακυρώσει ή να μην παραλάβει κάποιος ώστε να σας δώσουν. :fear:  :fear:  
Δημοσ.

παιδια απο καταστημα πειραια εχει παραλαβει κανεις?

σημερα μου ηρθε μηνυμα για παραλαβη 

Δημοσ.

Εμένα, μετά απο χθεσινό κράξιμο μεσω mail, μου ήρθε σήμερα μήνυμα παραλαβής από Σύνταγμα.....αλλά μετά από μια ώρα μου ήρθε το μήνυμα: AΓAΠHTE ΠEΛATH TOY Public, TO ΠPOION MEMORY TDK 32GB TF30 USB 3.0 BLUE THΣ ΠAPAΓΓEΛIAΣ ΣAΣ EXEI MIKPH KAΘYΣTEPHΣH ΣTHN ΠAPAΔOΣH TOY. ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME EK NEOY OTAN ΘA BPIΣKETAI ΣTO KATAΣTHMA THΣ EΠIΛOΓHΣ ΣAΣ. THΛ.EΞYΠHPETHΣHΣ 8011140000.

!!!!!!!!!Δεν.....τι....ποιος.....πότε;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

και σεμενα το ιδιο μην.....για να δουμε ...παντως απο οτι φαινεται ετοιμαστητε για το κλασσικο μην,ακυρωσης λογω μεγαλης ζητησης και μπλα...μπλα...και στο τελος παρτε και μια εκπτωση 10% για ψυχικη οδυνη.... :devil:

Δημοσ.

Μου ηρθε και εμενα το ιδιο μυνημα για την καθυστερηση στις 17.15 και στις 19.20 μου ηρθε μυνημα παραλαβης απο το public πατρας,οτι ναναι.....

Δημοσ.

υπηρξε τεραστια ζητηση για τα στικακια με μια υπαλληλο απο εκει μεσα που μιλησα και κανουν οτι μπορουνε για να παραδωσουν.

ισχυει οτι ειναι βλακες γιατι δεν το προβλεψαν οπως με το να παρει 1 ας πουμε ο καθενας εαν δεν ειχαν αποθεμα και τετοια.

αλλα οτι ειναι πολυ καλη προσφορα και οτι προσπαθουνε να τιμησουνε τις παραγγελιες,πρεπει να τους το αναγνωρισουμε.ασχετος εαν ειναι κατι το οποιο πρεπει να ειναι αυτονοητο.

Δημοσ.

Βασικά η βλακεία είναι ότι δεν τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας. Αν είχε τηρηθεί και αν το απόθεμα στο σύστημά τους ήταν το σωστό, όσοι πρόλαβαν θα είχαν ήδη παραλάβει. Τώρα εμένα τι θα μου πουν αν δεν παραλάβω; Ότι ήταν τελευταία κομμάτια; Ότι τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας; Ότι δεν έχει άλλα ο προμηθευτής; Δικό τους λάθος, αν και εντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Μου έχουν κάτσει άλλα πραγματάκια από το Public σε καλές τιμές όπως π.χ. η GT620 της Gigabyte, το στικάκι απλά το ήθελα για να δω λίγο πως παίζει το USB3.0.

Δημοσ.

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, εστω και με αρκετες "φουρτουνες" νομιζω οτι ειδικα το τελευταιο 6μηνο οποτε προεκυψε θεμα το public (εστω και αργα) ξηγηθηκε τιμια. Δεν αναιρει τις παλιες αμαρτιες αυτο (περιστατικα που δεν συμβαινουν ουτε σε μπακαλικο), απλα ας ειστε ελαφρως αισιοδοξοι για την ωρα, λογικα εχει αλλαξει πλεον η πολιτικη αντιμετωπισης τετοιων "κρισεων" και ολο και κατι θα κανουν ;)

(αν και το παραξενο ειναι πραγματι το οτι ειχε ενδειξη διαθεσιμοτητας κατα την παραγγελια, καθως "προβληματα" σε τετοιες περιπτωσεις τον τελευταιο καιρο εχουμε δει μονο σε περιπτωσεις λαθους τιμης, αλλά... χοντρου λαθος τυπου πληκτρολογιο 5 ευρω απο 25 και ποντικι 0,5 ή 3,0 ευρω απο 15... anyway απο σημερα αρχιζει η αναμονη --οχι για μενα εγω δεν παρηγγειλα αυτη τη φορα :P-- μεχρι τα νεωτερα)

Δημοσ.

Εγώ βασικά απαισιόδοξος είμαι, αλλά ότι το Public που γνώρισα εγώ - διότι πλάκα πλάκα το Public το αγνοούσα πριν το καλοκαίρι - με το Public που περιγράφατε εδώ μέσα, δεν έχει καμιά σχέση, είναι γεγονός. Έχω φάει 1-2 ακυρώσεις ή μισές παραγγελίες, αλλά πλέον έχω κάνει πάνω από 20 αγορές από αυτούς για να πω ότι είναι κακό μαγαζί. Μια χαρά μαγαζί είναι, μια χαρά εξηγούνται στο RMA - φορτιστή μπαταριών li ion που γύρισα πίσω αντικαταστάθηκε στο τσακ μπαμ από άλλον που υπήρχε διαθέσιμος στο μαγαζί - μια χαρά εξηγούνται 9 στις 10 φορές σε περιπτώσεις όπως αυτή εδώ με προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, είτε αυτή η τιμή έχει μπει εσκεμμένα για λόγους διαφήμισης, είτε είναι λάθος στην τιμολόγηση.

Δημοσ.

Μου στείλανε mail και πήραν  τηλέφωνο οτι ισχύει κανονικά η παραλαβή του.Άντε επιτέλους, κουράγιο και στους υπόλοιπους, μην χάνετε ελπίδα και ευχαριστώ στον δημιουργό του θέματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...