Inler Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Εγω το πηρα πριν λιγο και σε ενα γρηγορο test εχω 119Read και 21Write σε Usb 3.0..Το ειχα παραγγειλει 28/11 κατα το μεσημερακι ωρα δεν θυμαμαι....
runner69 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Στο crystal disk mark σε αρχείο 4000 mb μου έβγαλε write κοντά στα 90. Μιλάμε για το kingston πάντα για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Το πήρα από το yου το Σ/Κ σε τιμή 23.90 (το είχε έκπτωση 14% ). Μου προκαλει παντως εντυπωση οι τοσο μεγαλες τιμες που δινεις σε write στο kingston DataTraveler R3.0 καθως η ιδια η εταιρια δινει ταχυτητες εως 30MB/s! Τι στο καλο, θαβει το προιον της; http://www.kingston.com/en/usb/personal_business#dtr30 USB 3.0: 70MB/s read, 30MB/s write Πως στο καλο εσενα σου επιασε 90;
john_dr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Στην αρχή τα Windows συνήθως κασάρουν και δείχνουν υπερβολικά μεγάλες ταχύτητες (βασικά όσο το read του δίσκου από τον οποίο αντιγράφουμε) οπότε μήπως δεν άφησε την αντιγραφή μέχρι το τέλος να δει που θα κατασταλάξει η ταχύτητα.
runner69 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ναι και εγω για την cache (=>μεγαλη αρχικα ταχυτητα) σκεφτηκα αλλα μιλαει για το crystal disk mark το οποιο δεν εμφανιζει μετρηση αν δεν το ολοκληρωσει. 1
silmarien Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά το άνοιξα το ένα για να περάσω κάποια αρχεία για την αδερφή μου.Σε USB 3.0 θύρα έκανε περίπου 3 λεπτά για να μεταφέρει 380 mp3 (~3GB). Επίσης άλλα 15 λεπτά και ίσως λίγο παραπάνω για 8 ταίνίες (~15GB). Real life speed test Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα ιδιαίτερα. Ειδικά για USB 3.0.
achilles_g_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Στην αρχή τα Windows συνήθως κασάρουν και δείχνουν υπερβολικά μεγάλες ταχύτητες (βασικά όσο το read του δίσκου από τον οποίο αντιγράφουμε) οπότε μήπως δεν άφησε την αντιγραφή μέχρι το τέλος να δει που θα κατασταλάξει η ταχύτητα. Το kingston είναι super. Ξέρω πως δουλεύουν....Έχω πολλά φλασάκια που δείχνουν αρχικά μεγάλες ταχύτητες και ενώ φτάνει η μεταφορά στο 99%, μετά θέλει ακόμη πόση ώρα. Στο kingston δεν συμβαίνει αυτό. Και πέρασαν 2 από τα χέρια μου..... Ταινία 12,6 gb περάστηκε από sata 3 σκληρό seagate barracuda 7200.14 2TB σε 2 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα με το χρονόμετρο και κατευθείαν αναπαραγωγή. 2
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Το kingston είναι super. Ξέρω πως δουλεύουν....Έχω πολλά φλασάκια που δείχνουν αρχικά μεγάλες ταχύτητες και ενώ φτάνει η μεταφορά στο 99%, μετά θέλει ακόμη πόση ώρα. ένα kingston DT R500 που είχα το έκανε αυτό που λες. Κάποια στιγμή είχε πρόβλημα το έδωσα πίσω και πήρα το sandisk extreme. Το R3 φαινεται πολύ γρήγορο και μάλλον θα το πάρω αλλά και πάλι διαβάζω πολλά comments πως πεθαίνουν σύντομα.
zmaskos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μόνο εγώ δεν θα παραλάβω μου φαίνεται έχεις παρέα δεν είσαι μονος και εγώ ακόμα περιμένω , μάλλον άδικα .
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Παρέλαβα και εγώ 1. Ευχαριστώ τον ts που μοιράστηκε την προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις