Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω σκοπό να κατεβάσω κάτι παράνομα ούτε ζητάω κάτι τέτοιο... Η μόνη ερώτηση που έχω επειδή πλέον μου έχει σπάσει τα νεύρα...είναι πως μπορώ να δώ το youtube το Ελληνικό? ενώ μένω στη Γερμανία???. (μιας και όλα σχεδόν τα τραγούδια κτλ. είναι μπλοκαρισμένα) Αν βάλω το proxtube ξέρει κάπιος να μου πει εαν θεωρείτε παράβαση στη Γερμανία ; ή έχω το δικαίωμα να το χρησιμοπηοίσω ; όντας μια σελίδα proxy?.
TheELF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 http://www.chip.de/downloads/ProxTube-fuer-Firefox_52895105.html Αφού το προτήνει και το chip σαν νόμιμο...
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 κανεις δεν σου απαγορευει να χρησιμοποιησεις Proxy.
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εν ολίγεις μπορώ να μπω να βλέπω youtube απο εκεί ελεύθερα?...μην μου έρθει κανένα ραβασάκι στο σπίτι..δεν είναι και δικό μου αχαχα
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εν ολίγεις μπορώ να μπω να βλέπω youtube απο εκεί ελεύθερα?...μην μου έρθει κανένα ραβασάκι στο σπίτι..δεν είναι και δικό μου αχαχα οχι βρε συ.no worries
ntg1980 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ό,τι κι αν κάνεις, ΔΕΝ θα κατεβάσεις με downloaders κλπ!!Ξέρεις τι γίνεται τα τελευταία χρόνια με ελέγχους πειρατείας στη συγκεκριμένη χώρα...Έχω γνωρίσει άτομα που τους έχουν έρθει "4άρια" (χιλιάρικα) από μηνύσεις στο σπίτι!Όπου βλέπουν μεγάλο όγκο download δεδομένων, προχωράνε σε έλεγχο της γραμμής.Kι αν πιάσουν ψάρι, χρεώνεσαι τον ατλαντικό!Προσπάθησε να ψάχνεις video στο vimeo. Εκείνο ακόμα δε το τσίμπησε ο έλεγχος Gema και συνήθως δεν έχουν μπλοκαρισμένα τα διαθέσιμα video! To youtube στη Γερμανία έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.
Waldo_Vrs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ...το τονίζω...το μόνο που θέλω είναι να βλέπω...απλά... Έτσι όπως είναι δεν μπορώ να δω καν....έβαλα το firefox και το proxtube αλλά εν μέρη ενώ μου ανοίγει τα βίντεο όλα πλέον στην αναζήτηση όταν πατάω να παίξει λέει στο βίντεο error...
arc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ό,τι κι αν κάνεις, ΔΕΝ θα κατεβάσεις με downloaders κλπ!! Ξέρεις τι γίνεται τα τελευταία χρόνια με ελέγχους πειρατείας στη συγκεκριμένη χώρα... Έχω γνωρίσει άτομα που τους έχουν έρθει "4άρια" (χιλιάρικα) από μηνύσεις στο σπίτι! Όπου βλέπουν μεγάλο όγκο download δεδομένων, προχωράνε σε έλεγχο της γραμμής. Kι αν πιάσουν ψάρι, χρεώνεσαι τον ατλαντικό! Αφου ειναι γνωστο το προβλημα, γιαυι δεν χρησιμοποιουν υπηρεσιες vpn για αλλες χωρες εξοδου;
ntg1980 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Οι μισοί δε το κάνουν επειδή δε γνωρίζουν τις υπηρεσίες vpn & οι υπόλοιποι επειδή φοβούνται.Πάντως από τότε που έβαλε η GEMA το χεράκι της, youtube & dailymotion έχουν αχρηστευτεί! Δε παίζει σχεδόν κανένα video που να περιέχει μουσική, της οποίας τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε τρίτους. Συνήθως βρίσκεις μόνο live videos.Kαι οι σελίδες που έχουν πληρώσει για τα δικαιώματα (πχ mtv.de), αν μπεις εκτός Γερμανικής εμβέλειας, σου πετάνε μήνυμα ότι τα video δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα σου. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2013 από ntg1980
arc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Οι μισοί δε το κάνουν επειδή δε γνωρίζουν τις υπηρεσίες vpn & οι υπόλοιποι επειδή φοβούνται. Πάντως από τότε που έβαλε η GEMA το χεράκι της, youtube & dailymotion έχουν αχρηστευτεί! Δε παίζει σχεδόν κανένα video που να περιέχει μουσική, της οποία τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε τρίτους. Συνήθως βρίσκεις μόνο live videos. Kαι οι σελίδες που έχουν πληρώσει για τα δικαιώματα (πχ mtv.de), αν μπεις εκτός Γερμανικής εμβέλειας, σου πετάνε μήνυμα ότι τα video δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα σου. Βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του περασμένου Μαρτίου http://torrentfreak.com/dont-download-that-bro-youre-going-to-get-busted-130316/ Όντως στη Γερμανία ειναι υπερβολικά σφιχτά τα πράγματα. Φαντάζομαι εκεί το μεσο traffic ανα χρήστη θα είναι πάτος. Από οτι κατάλαβα είναι ψωμοτύρι για δικηγορικά γραφεία, όπως στην αγγλία τα εργατικά ατυχήματα (pay only if case won). Η λύση είναι απλή, νόμιμη και σχετικά οικονομική (ειδικά για τα γερμανικα δεδομένα): Vpn για άλλες χώρες, π.χ. Ελβετία. Μπορεί οι εταιρείες να ψιλιάζονται οτι ο χρήστης κατεβάζει το μισό internet αλλά χωρίς στοιχεία δεν μπορούν να προβούν σε troll μηνύσεις και έτσι ψάχνουν πιο εύκολα θύματα. 1
bele Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 To hola unblocker δεν δουλευει? H το media hint?
g8anos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Χελλο... και εγω γερμανια εδω και 1 χρονο και μου εχει σπασει τα νευρα η κωλογκεμα... Αμα θες σιγουρη λυση κατα την γνωμη μου κατεβασε το hotspot shield απο το chip.de Στην free εκδοση παιρνεις ip απο αμερικη και εχεις αρκετο bandwidth για να ακους απροβληματιστα τραγουδακια στο youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα