Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδιά,

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας θέλουμε να βάλουμε κάτι σαν online βιβλιοθήκη. Ουσιαστικά θα είναι άρθρα της εταιρείας και διάφορα άλλα ενδιαφέρων άρθρα. Ποιον τρόπο προτείνετε ωστε να γίνει αυτό;;

Ας πουμε οτι στο πάνω μερος θα υπάρχει ενα search bar και μετα θα σου βγάζει τα άρθρα που επέλεξες. Ετσι οπως το σκέφτηκα, το κάθε άρθρο θα έχει δικιά του html σελίδα.

Γνώμες - ιδέες;;

Δημοσ.

νομίζω καλύτερα να πας σε ένα έτοιμο CMS, Joomla ή Wordpress (καλύτερα για εμένα Joomla) και σαν πρόσθετο να βρει κάποιο που να σου προσφέρει μηχανή αναζήτησης στα άρθα σου ... για παραπάνω πληροφορές σε αυτα μαλλον καποιος ποιο πολύ έμπειρος θα στα αναλύση περισσότερο

Δημοσ.

Το σκέφτηκα και εγω αυτό...Η εταιρεία έχει ήδη blog σε wordpress όπου γράφει κάποια άρθρα, απλά θα ήθελε πλεόν αυτα τα άρθρα να τα εχει stored και "μέσα" στην ιστοσελίδα της.

Δημοσ.

Το site είναι custom ή απο ετοιματζίδικο (π.χ. joomla). Εάν ναι, για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι:

1. βάση δεδομένων

2. cms

3. Προσθήκη σχετικής αναζήτησης και προβολής των άρθρων στο site

Υπάρχουν αυτά?

Δημοσ.

Το site είναι custom!

Βάση δεδομένων υπάρχει, αλλα θα προτιμούσα κάθε άρθρο να είναι γραμμένο σε ξεχωριστή html σελίδα!

Δημοσ.

Το site είναι custom!

Βάση δεδομένων υπάρχει, αλλα θα προτιμούσα κάθε άρθρο να είναι γραμμένο σε ξεχωριστή html σελίδα!

Μήπως εννοείς απλά, το κάθε άρθρο να εμφανίζεται σε ξεχωριστή σελίδα?

Αλλιώς εννοείς οτι αν για παράδειγμα, έχεις 50 άρθρα, τότε θες 50 διαφορετικά html αρχεία να υπάρχουν.

Δημοσ.

Οχι εννοώ κάθε άρθρο κάθε html αρχείο...Τα άρθρα προς το παρόν είναι 5-8 και αντε να είναι max 20 κάθε χρόνο..Anyway αυτό ηταν η ιδέα μου για μια γρήγορη και εύκολη λύση..

Εσυ τι προτείνεις;

Δημοσ.

Εφόσον ρωτάς τόσο απλά πράγματα εδώ πάει να πει οτι δεν έχετε κάποιον άνθρωπο που να ξέρει πως να το κάνει προγραμματιστικά (με cms και βάση δεδομένων). Επομένως η πιο απλή λύση για κάποιον που δεν είναι προγραμματιστής θα ήταν το εξης:

1. html σελίδες για το κάθε άρθρο

2. Μια html με links για το κάθε άρθρο

3. Αναζήτηση - Εδώ και πάλι χρειάζεται κάποιου είδους προγραμματισμός, έστω και με javascript.

Γενικά τα παραπάνω είναι εντελώς ανορθόδοξος τρόπος. Είναι γρήγορη λύση οπως λες αλλά μετά, για κάθε φορά που προσθέτεις κάτι, θα δεις οτι δεν είναι σωστό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...