Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!! Έχω ένα πρόβλημα με το στικάκι μου και δεν ξέρω πώς να το λύσω. Συγγνώμη για το σχετικά μεγάλο post αλλά πραγματικά θέλω τη βοήθειά σας..

Πριν 2-3 χρόνια αγόρασα ένα στικάκι στο οποίο ανά διαστήματα περνάω μέσα διάφορα αρχεία. Πριν λίγες μέρες το σύνδεσα με τον υπολογιστή μου και ΟΛΑ μου τα αρχεία είχαν μετατροπεί σε συντομεύσεις των οποίων η θέση δεν υπάρχει καν. Αν ανοίξω π.χ. ένα φάκελο (που μου τον εμφανίζει ως συντόμευση), θα ανοίξει ένας άλλος φάκελος με τα κανονικά μου αρχεία μέσα.

Θα μου πείτε τώρα πού το πρόβλημα αφού μπορώ να δω τα αρχεία μου μια χαρά.. Κι όμως το πρόβλημα είναι ότι όταν συνδέω το στικάκι μου σε έναν άλλο (πιο καινούριο) υπολογιστή, μου βρίσκει ιό και δν εμφανίζει τα αρχεία ούτε καν σαν συντομεύσεις.

Επειδή το έψαξα το πράγμα, βρήκα ένα πρόγραμμα σαν antivirus το οποίο επαναφέρει τις συντομεύσεις αυτές σε κανονικά αρχεία αλλά τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι να αποσυνδέσω το στικάκι. Με το που το ξανασυνδέω, πάλι τα ίδια :(

Σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει.. Έχω μια ολόκληρη ζωή εκεί μέσα!! :P

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν κάνεις δεξί κλίκ -> ιδιότητες στη συντόμευση, που βλέπεις να σε ανακατευθύνει η συντομευση ? Μήπως στο σκληρό σου δίσκο?

shortcut-properties.png

• Moderators
Δημοσ.

τρεξε το malware bytes! εχει κολλησει καποιον ιο ο υπολογιστης σου για αυτο στο κανει αυτο!

επισης το ποστ σου ειναι σε τελειως ακυρη κατηγορια το ξερεις ε?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...