geokok Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Έχω ένα πρόβλημα με την μεταφορά τραγουδιών από μία κασσέτα στον σκληρό του υπολογιστή μου σε μορφή mp3 και σε cd. Τα γράφω κανονικά τα τραγούδια με το Cool Edit Pro 2.0 και τα συμπιέζω σε mp3(160). Όταν τα ακούω από τον υπολογιστή μου η ένταση είναι χαμηλότερη και τα μπάσα είναι δυνατά ώστε να μπουκώνουν τα ηχεία. Τι πρέπει να κάνω για να έχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα; Παλιά που είχα δοκιμάσει το ίδιο πάλι υπήρχε το ίδιο πρόβλημα. Μήπως ξέρετε κανέναν οδηγό του cool edit που να σε οδηγεί για την μετατροπή από κασσέτα->cd; Αν όχι θα έπρεπε να δημιουργηθεί ένας οδηγός με βήματα για να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα Ευχαριστώ...
DJNAKIS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 pistebw oti exeis balei thn eksodo toy kasetofonoy sthn line in ths kartas yxoy toy pc kai oxi sth eisodo toy mic!
DJ316 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 kata arxas to kasetofono prepei na einai sindemeno sto line in exei poki kaliteri apodosi ap oti sto mic meta tsekare to rec vol apo thn konsola (windows h tis creative (analoga ti karta hxou exeis) kai tsekare kai mpasa prima. min doseis poli psilo level sto rec kai afise mpasa prima sti mesi. an pali den diorthothei paikse me tis rithmiseis engrafis tou coll edit mexri na vreis tin kaliteri ps: ksanadiavasa to minima sou kai exo mia aporeia. otan katevaseis to tragoudi se wave morfi prin to kaneis mp3 exei to idio prob h oxi ?
ViPeRMaN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 giati na katebasi ta tragoudia se wave?????? T-3 exi?
Nomedor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 To nero 6 exei wizard gia meatropi apo kaseta se cd pou mporei na se boiithisiei! To kasetofono prepei pantos na einai sto line in giati sto mix i karta ixou kanei enisxisi simatos me apotelesma na alionete arketa! Apo tin alli to line in den exei katholou enisxisi pou simenei oti prepei na dinamoseis ligo parapano to kasetofono, alla auto den einai problima! Me to nero SoundTrax pandos mporeis na kanis ena dio pragmata parpano, opos na xorisis ta komatia automata, kai na katharisei ton ixo oso auto ginete! Elpizo na boithisa
dim_b Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Γιά να έχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, πρέπει να συνδεθούν το line-out του στερεοφωνικού με το line-in της κάρτας ήχου. Σ'αυτή την περίπτωση, το σήμα από το κασσετόφωνο δεν περνάει καθόλου από τα κυκλώματα του ενισχυτή αλλά στέλνεται κατευθείαν στην κάρτα ήχου και από εκεί κατευθείαν στο ADC χωρίς να παρεμβαίνουν τα κυκλώματα ενίσχυσης της κάρτας ήχου. Εννοείται ότι αν πειράξουμε την ένταση, τα μπάσα/πρίμα του ενισχυτή ή οποιαδήποτε εφέ (pop, rock, jazz κλπ) ενδεχομένως έχει το στερεοφωνικό, δεν επιρρεάζουν καθόλου το σήμα που παίρνουμε από το line-out.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.