Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος. Για να αλλαξω μια μητρικη σε ενα λαπτοπ, το rev της, πρεπει να ειναι ιδιο με το παλιο ή μπορω να βαλω μητρικη με αλλο rev. Παντα ομως απο το ιδιο μοντελο.

Δημοσ.

Θεωρητικά θα κουμπώσει μια χαρά, όμως, μιας και είναι διαφορετική έκδοση μπορεί είτε να παίρνει άλλες μνήμες, είτε άλλον επεξεργαστή είτε να έχει άλλα γραφικά. όπως και να έχει πες εδώ μια το μοντέλο που θες να αλλάξεις και αυτήν που θες να βάλεις και βλέπουμε.

Δημοσ.

Το βυσμα που κουμπωνει η μπαταρια για παραδειγμα θα μπορουσε να ειναι πιο πισω απο την κανονικη revision και να εχεις προβλημα.

Ενα παραδειγμα φερνω διαφορετικης revision motherboard

Δημοσ.

Acer 6930G

Η δικια μας ειναι DA0ZK2MB6E0 REV E

και εχω βρει μια που ειναι DA0ZK2MB6F1 REV F

Απο φωτογραφια "φαινεται" ιδια παντως.

Δημοσ.

Αυτό που θέλει προσοχή είναι μόνο μην έχει βάλει ο πωλητής λάθος εικόνα.

Πάντως αυτές που λες ίδιες είναι, είδα και τους κονέκτορες και είναι στην ίδια θέση, επεξεργαστές τους ίδιους πρέπει να παίρνουν, μνήμες τις ίδιες άρα τσέκαρε και εσύ και άμα είναι ίδιες πάρε την άλλη. 

Πάντως η τιμή είναι η ίδια, γιατί δεν παίρνεις την ίδια με αυτήν που έχεις και τώρα;

Δημοσ.

γιατι ο πωλητης εχει τις μισες φωτο με το πρωτο rev και τις αλλες μισες με το αλλο. η λογικη λεει οτι εχει και τις 2. δεν μου εχει απαντησει ακομα.

Δημοσ.

Μόνο το κάλυμμα της PCMCIA είδα και είναι διαφορετικό :P Τα άλλα πρέπει να είναι ακριβώς τα ίδια, άρα μην αγχώνεσαι, αφού βλέπεις και τις φωτογραφίες και είναι η ίδια η μια και η άλλη και με αυτήν που θες να αλλάξεις δεν υπάρχει θέμα.

Κάτσε να δεις αμα βρει κανένα άλλος καμια διαφορά και άμα είναι συνεχίζεις. Όπως και να έχει όμως ξεκαθάρισε με τον πωλητή τι γίνεται, άμα έχει την δικιά σου να πάρεις την δικιά σου όχι για κανένα άλλο λόγο...

Μέσα απο Ε.Ε. ε; Γερμανία έχει μια, αυτήν έχεις βάλει στο μάτι; Ή έχεις βρει φθηνότερη;

Δημοσ.

απο αγγλια κοιταγα. μιας και το εχεις προχειρο στειλε μου αν θες το λινκ απο γερμανια να του ριξω μια ματια.

edit

μαλλον το βρηκα.

Link.png Site: Λινκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως ο πωλητης μου ειπε οτι το χαρακτηριστικο της μητρικης ειναι στο αυτοκολλητο εκει που μπαινουν οι μνημες.

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

Γιατί οι κωδικοί που μας έδωσες παραπάνω απο που είναι;

Όπως και να έχει η μητρική έχει 2-3 κωδικούς, και απο τους 3 μπορείς να φτάσεις στην μητρική σου αρκεί να ψάξεις μην έχει διαφορές αυτή που βλέπεις να πάρεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...