Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι αναγκη να αλλαχτουν τα κουμπακια, αν επιλεξεις απο το λειτουργικο συστημα διαταξη US ή UK τοτε ουσιαστικα το πληκτρολογιο θα εχει μορφη Qwerty οταν πληκτρολογεις. και οντως με καλης ποιοτητας αυτοκολλητακια δεν θα υπαρχει προβλημα

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για επεκταση εγγυησης(οταν με το καλο ερθει το λαπτοπ) επιλεγω ενα απο αυτα http://www.skroutz.gr/c/107/guarantee.html?keyphrase=Dell+Inspiron+%CE%95%CF%80%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%95%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82+3 ή υπαρχει και πουθενα αλλου φθηνοτερα?

Για 3 χρονια θελω.

Δημοσ.

με την επεκταση αυτη δηλαδη θα παει στα 5 χρονια η εγγυηση του λαπτοπ?

Επέκταση εγγύησης για 3 επιπλέον χρόνια για όλα τα μοντέλα φορητών υπολογιστών Inspiron της Dell.

Δημοσ.

Επειδη ειναι κατοπιν παραγγελιας πιστευω εως τελος της εβδομαδας μπορει να μας ερθει......αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι γιατι ποτε δεν δεν ξερεις.

Δημοσ.

εμένα στο status της Παραγγελίας πήγε απο "Λήφθηκε" σε "Υπο εκτέλεση"

έχει προχωρήσει κανενός περισσότερο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα στο status της Παραγγελίας πήγε απο "Λήφθηκε" σε "Υπο εκτέλεση"

έχει προχωρήσει κανενός περισσότερο?

Το ίδιο. Αν ΔΕΝ θέλω να παραλάβω τι λέω στον κούριερ? Δεν έχω ακυρώσει ακόμη μην γίνει στραβή με την Amazon.fr

p.s. θα μπορούσα να αλλάξω τα στοιχεία αποστολής αν μιλήσω μαζί τους τηλεφωνικά? σε περίπτωση που δεν παραλάβω και προλάβω να το αλλάξω να το δώσω σε ένα παιδί που ενδιαφέρεται.

p.s.2 ήδη είναι δυο άτομα με σειρά προτεραιότητας στην λίστα άμα δεν το πάρω οπότε..

Επεξ/σία από silmarien

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...