Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 δεν ειναι αναγκη να αλλαχτουν τα κουμπακια, αν επιλεξεις απο το λειτουργικο συστημα διαταξη US ή UK τοτε ουσιαστικα το πληκτρολογιο θα εχει μορφη Qwerty οταν πληκτρολογεις. και οντως με καλης ποιοτητας αυτοκολλητακια δεν θα υπαρχει προβλημα
HERTHAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Για επεκταση εγγυησης(οταν με το καλο ερθει το λαπτοπ) επιλεγω ενα απο αυτα http://www.skroutz.gr/c/107/guarantee.html?keyphrase=Dell+Inspiron+%CE%95%CF%80%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%95%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82+3 ή υπαρχει και πουθενα αλλου φθηνοτερα? Για 3 χρονια θελω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 με την επεκταση αυτη δηλαδη θα παει στα 5 χρονια η εγγυηση του λαπτοπ?
plpapadopoulos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 με την επεκταση αυτη δηλαδη θα παει στα 5 χρονια η εγγυηση του λαπτοπ? Επέκταση εγγύησης για 3 επιπλέον χρόνια για όλα τα μοντέλα φορητών υπολογιστών Inspiron της Dell.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δεν ανοιξα link, απλα 5 χρονια μου φανηκαν πολλα!
HERTHAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Σου φανηκαν πολλα τα χρονια ή τα χρηματα πολλα για 3 χρονια επεκταση?
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ξέρει κανείς πότε περιμένουμε να μας έρθει εμείς που παραγγείλαμε;
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη ειναι κατοπιν παραγγελιας πιστευω εως τελος της εβδομαδας μπορει να μας ερθει......αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι γιατι ποτε δεν δεν ξερεις.
paylidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ξέρει κανείς πότε περιμένουμε να μας έρθει εμείς που παραγγείλαμε; στο τηλεφωνο μου ειχαν πει εως 15 εργάσιμες...
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 στο τηλεφωνο μου ειχαν πει εως 15 εργάσιμες... Αντε να δουμε. Τι εκανες τελικα ακυρωσες?
NaGR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 εμένα στο status της Παραγγελίας πήγε απο "Λήφθηκε" σε "Υπο εκτέλεση" έχει προχωρήσει κανενός περισσότερο?
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα γραφει Εχει αποσταλλει(με δυο λαμδα) lloll
silmarien Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εμένα στο status της Παραγγελίας πήγε απο "Λήφθηκε" σε "Υπο εκτέλεση" έχει προχωρήσει κανενός περισσότερο? Το ίδιο. Αν ΔΕΝ θέλω να παραλάβω τι λέω στον κούριερ? Δεν έχω ακυρώσει ακόμη μην γίνει στραβή με την Amazon.fr p.s. θα μπορούσα να αλλάξω τα στοιχεία αποστολής αν μιλήσω μαζί τους τηλεφωνικά? σε περίπτωση που δεν παραλάβω και προλάβω να το αλλάξω να το δώσω σε ένα παιδί που ενδιαφέρεται. p.s.2 ήδη είναι δυο άτομα με σειρά προτεραιότητας στην λίστα άμα δεν το πάρω οπότε.. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2013 από silmarien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα