Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι μόλις επέστρεψα απο Mediamarkt . αγόρασα το συγκεκριμένο 399 Ευρώ . Ήταν η καλύτερη τιμή που βρήκα τις δύο τελευταίες μέρες που ψάχνω . Θεωρώ οτι και τα 399 ευρώ είναι τίμια τιμή για το παραπάνω μηχάνημα και για αυτό που το θέλω πιστεύω οτι έπραξα σωστά   (ερωτηματικό) ?

Μπορεις να μας πεις ποια μπαταρια (4 ή 6) εχει αυτο που πηρες απο τα media markt?

Κοιταζω εδω http://www.skroutz.gr/s/2713196/Dell-Inspiron-15-3521-i3-3217U-4GB-500GB-HD-7670M-W8.html και μερικοι λενε 4 και αλλοι 6.

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κύριοι μόλις επέστρεψα απο Mediamarkt . αγόρασα το συγκεκριμένο 399 Ευρώ . Ήταν η καλύτερη τιμή που βρήκα τις δύο τελευταίες μέρες που ψάχνω . Θεωρώ οτι και τα 399 ευρώ είναι τίμια τιμή για το παραπάνω μηχάνημα και για αυτό που το θέλω πιστεύω οτι έπραξα σωστά (ερωτηματικό) ?

Αν το λάπτοπ το ήθελες ετοιμοπαραδοτο τότε έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αν δεν το βιαζοσουν,τότε μπορούσες να το παραγγείλεις από Κωτσο.

Δημοσ.

Παιδια, θα ακυρωσω γιατι θα παραλαβω τελικα το Ativ Book 4 απο Amazon.fr

Αν καποιος θελει την προσφορα με τον σκληρο και το λαπτοπ, ας μου πει να μην το ακυρωσω.

Ηδη ειναι On Queue ενας συμφορουμιτης by the way...

Δημοσ.

Παιδια, θα ακυρωσω γιατι θα παραλαβω τελικα το Ativ Book 4 απο Amazon.fr

Αν καποιος θελει την προσφορα με τον σκληρο και το λαπτοπ, ας μου πει να μην το ακυρωσω.

Ηδη ειναι On Queue ενας συμφορουμιτης by the way...

Δε συγκρίνεται το ativ book 4 με αυτή τη προσφορά ;)

Απλά έχει γαλλικό πληκτρολόγιο...

Δημοσ.

Δε συγκρίνεται το ativ book 4 με αυτή τη προσφορά ;)

Απλά έχει γαλλικό πληκτρολόγιο...

Αν δεν ειχε το Γαλλικο οι μισοι απο εδω μεσα θα ειχαμε το ιδιο λαπτοπ.

Δημοσ.

Αν δεν ειχε το Γαλλικο οι μισοι απο εδω μεσα θα ειχαμε το ιδιο λαπτοπ.

Βάζεις αυτοκολλητάκια μωρέ και εσύ :P

Ή αλλάζεις πληκτρολόγιο..δεν είναι πρόβλημα αυτό.Η τιμή του ήταν εξωπραγματική!!!

Δημοσ.

Βάζεις αυτοκολλητάκια μωρέ και εσύ :P

Ή αλλάζεις πληκτρολόγιο..δεν είναι πρόβλημα αυτό.Η τιμή του ήταν εξωπραγματική!!!

Το ξερω η τιμη κορυφαια ηταν αλλα δεν θελω να μπλεξω με μαλακιες αυτοκολλητα και αλλαγες σε πληκτρολογια.

Αν ειχε το κανονικο θα το χτυπουσα σιγουρα.

Μαμιεται το αζερτι και Γαλλια μαζι.

Δημοσ.

meanwhile σερφάρωντας μου πεταει τη διαφημιση του κωτσου στα 389 αλλα μπαινοντας το εχει 499... :P

αν κάποιος ενδιαφέρεται για το λάπτοπ ας μου πει μιας και μάλλον θα το ακυρώσω αν δε το πάρει ενας φίλος που το σκέφτεται...

Δημοσ.

Αναφορικά με το γαλλικό πληκτρολόγιο του ativ book 4 , δεν είναι και το τέλος του κόσμου να κολληθούν αυτοκόλλητα καλής ποιότητας.

Το έχω κάνει στο παρελθόν με επιτυχία ,ως προς την εμφάνιση και τη μακροζωία.

Στο κάτω κάτω οι γαλλοι προστατεύουν την γλώσσα τους.Αν πρέπει να κατηγορούμε κάποιους ,αυτοί είναι οι Έλληνες με τα αηδιαστικά Greeklish.

• Like 4
Δημοσ.

Αναφορικά με το γαλλικό πληκτρολόγιο του ativ book 4 , δεν είναι και το τέλος του κόσμου να κολληθούν αυτοκόλλητα καλής ποιότητας.

Το έχω κάνει στο παρελθόν με επιτυχία ,ως προς την εμφάνιση και τη μακροζωία.

Στο κάτω κάτω οι γαλλοι προστατεύουν την γλώσσα τους.Αν πρέπει να κατηγορούμε κάποιους ,αυτοί είναι οι Έλληνες με τα αηδιαστικά Greeklish.

Ενταξει γουστα ειναι αυτα.

Αυτο με τα Greeklish οντως ειναι οτι χειροτερο.

Δημοσ.

Στα γαλλικα δεν  χρησιμοποιουνται οι ιδιοι λατινικοι χαρακτηρες; που ειναι το προβλημα; 

Όχι όμως με τη διάταξη QWERTYpost-244684-0-42961200-1385823993_thumb.jpg

Είσαστε πρόθυμοι για αλλαγή συνήθειας ;

Δημοσ.

Όχι όμως με τη διάταξη QWERTYattachicon.gifazerty.jpg

Είσαστε πρόθυμοι για αλλαγή συνήθειας ;

αν αλλαζες χειροκινητα (μαχαιρακι κ ξανακουμπωμα)  τα πλήκτρα και τη ρυθμιση απο windows? δε παιζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...