HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Κύριοι μόλις επέστρεψα απο Mediamarkt . αγόρασα το συγκεκριμένο 399 Ευρώ . Ήταν η καλύτερη τιμή που βρήκα τις δύο τελευταίες μέρες που ψάχνω . Θεωρώ οτι και τα 399 ευρώ είναι τίμια τιμή για το παραπάνω μηχάνημα και για αυτό που το θέλω πιστεύω οτι έπραξα σωστά (ερωτηματικό) ? Μπορεις να μας πεις ποια μπαταρια (4 ή 6) εχει αυτο που πηρες απο τα media markt? Κοιταζω εδω http://www.skroutz.gr/s/2713196/Dell-Inspiron-15-3521-i3-3217U-4GB-500GB-HD-7670M-W8.html και μερικοι λενε 4 και αλλοι 6.
xristoforos89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Κύριοι μόλις επέστρεψα απο Mediamarkt . αγόρασα το συγκεκριμένο 399 Ευρώ . Ήταν η καλύτερη τιμή που βρήκα τις δύο τελευταίες μέρες που ψάχνω . Θεωρώ οτι και τα 399 ευρώ είναι τίμια τιμή για το παραπάνω μηχάνημα και για αυτό που το θέλω πιστεύω οτι έπραξα σωστά (ερωτηματικό) ?Αν το λάπτοπ το ήθελες ετοιμοπαραδοτο τότε έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή.Αν δεν το βιαζοσουν,τότε μπορούσες να το παραγγείλεις από Κωτσο.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Παιδια, θα ακυρωσω γιατι θα παραλαβω τελικα το Ativ Book 4 απο Amazon.fr Αν καποιος θελει την προσφορα με τον σκληρο και το λαπτοπ, ας μου πει να μην το ακυρωσω. Ηδη ειναι On Queue ενας συμφορουμιτης by the way...
Antwni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Παιδια, θα ακυρωσω γιατι θα παραλαβω τελικα το Ativ Book 4 απο Amazon.fr Αν καποιος θελει την προσφορα με τον σκληρο και το λαπτοπ, ας μου πει να μην το ακυρωσω. Ηδη ειναι On Queue ενας συμφορουμιτης by the way... Δε συγκρίνεται το ativ book 4 με αυτή τη προσφορά Απλά έχει γαλλικό πληκτρολόγιο...
HERTHAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δε συγκρίνεται το ativ book 4 με αυτή τη προσφορά Απλά έχει γαλλικό πληκτρολόγιο... Αν δεν ειχε το Γαλλικο οι μισοι απο εδω μεσα θα ειχαμε το ιδιο λαπτοπ.
Antwni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν ειχε το Γαλλικο οι μισοι απο εδω μεσα θα ειχαμε το ιδιο λαπτοπ. Βάζεις αυτοκολλητάκια μωρέ και εσύ Ή αλλάζεις πληκτρολόγιο..δεν είναι πρόβλημα αυτό.Η τιμή του ήταν εξωπραγματική!!!
HERTHAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Βάζεις αυτοκολλητάκια μωρέ και εσύ Ή αλλάζεις πληκτρολόγιο..δεν είναι πρόβλημα αυτό.Η τιμή του ήταν εξωπραγματική!!! Το ξερω η τιμη κορυφαια ηταν αλλα δεν θελω να μπλεξω με μαλακιες αυτοκολλητα και αλλαγες σε πληκτρολογια. Αν ειχε το κανονικο θα το χτυπουσα σιγουρα. Μαμιεται το αζερτι και Γαλλια μαζι.
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 meanwhile σερφάρωντας μου πεταει τη διαφημιση του κωτσου στα 389 αλλα μπαινοντας το εχει 499... αν κάποιος ενδιαφέρεται για το λάπτοπ ας μου πει μιας και μάλλον θα το ακυρώσω αν δε το πάρει ενας φίλος που το σκέφτεται...
geopro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Αναφορικά με το γαλλικό πληκτρολόγιο του ativ book 4 , δεν είναι και το τέλος του κόσμου να κολληθούν αυτοκόλλητα καλής ποιότητας. Το έχω κάνει στο παρελθόν με επιτυχία ,ως προς την εμφάνιση και τη μακροζωία. Στο κάτω κάτω οι γαλλοι προστατεύουν την γλώσσα τους.Αν πρέπει να κατηγορούμε κάποιους ,αυτοί είναι οι Έλληνες με τα αηδιαστικά Greeklish. 4
HERTHAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Αναφορικά με το γαλλικό πληκτρολόγιο του ativ book 4 , δεν είναι και το τέλος του κόσμου να κολληθούν αυτοκόλλητα καλής ποιότητας. Το έχω κάνει στο παρελθόν με επιτυχία ,ως προς την εμφάνιση και τη μακροζωία. Στο κάτω κάτω οι γαλλοι προστατεύουν την γλώσσα τους.Αν πρέπει να κατηγορούμε κάποιους ,αυτοί είναι οι Έλληνες με τα αηδιαστικά Greeklish. Ενταξει γουστα ειναι αυτα. Αυτο με τα Greeklish οντως ειναι οτι χειροτερο.
anagnoct Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Στα γαλλικα δεν χρησιμοποιουνται οι ιδιοι λατινικοι χαρακτηρες; που ειναι το προβλημα;
HERTHAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Στα γαλλικα δεν χρησιμοποιουνται οι ιδιοι λατινικοι χαρακτηρες; που ειναι το προβλημα; Εμενα ρωτας?
silmarien Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Στα γαλλικα δεν χρησιμοποιουνται οι ιδιοι λατινικοι χαρακτηρες; που ειναι το προβλημα;
geopro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Στα γαλλικα δεν χρησιμοποιουνται οι ιδιοι λατινικοι χαρακτηρες; που ειναι το προβλημα; Όχι όμως με τη διάταξη QWERTY Είσαστε πρόθυμοι για αλλαγή συνήθειας ;
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Όχι όμως με τη διάταξη QWERTYazerty.jpg Είσαστε πρόθυμοι για αλλαγή συνήθειας ; αν αλλαζες χειροκινητα (μαχαιρακι κ ξανακουμπωμα) τα πλήκτρα και τη ρυθμιση απο windows? δε παιζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα