Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κοστολογουσαμε τον εξ.σκληρο στα ~40 ευρω τοτε τα +100 που λες ειναι ~29% της ολης τιμης. Ε λογικο ειναι με ~30% μεγαλυτερο budget να παιρνεις κατι πιο futureproof. Το θεμα ειναι ποσο value for money ειναι η επιλογη σου την στιγμη της αγορας σου. 

ακριβώς αυτό

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά πάω για παραγγελία. Το βάζω στο καλάθι αλλά δεν μου βάζει το σκληρό δώρο....δεν ισχύει πλέον η προσφορά;

Δημοσ.

Σίγουρα είναι πολύ καλή προσφορά η συγκεκριμένη αλλα επειδή οι απαιτήσεις μου είναι λίγο πιο αυξημένες από office, surfing κλπ

θα πάω σε κάτι άλλο όταν βρω ανάλογη προσφορά μέχρι αρχές του χρόνου.

Η αναβάθμιση μνήμης και ο ssd είναι must κατευθείαν μετά την αγορά εννοείται! ;)

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα για μελλοντική αναβάθμιση σε i5/i7 dual core ή αν είναι "κολλημένη" η ψήκτρα πάνω σε μητρική/επεξεργαστή?

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα για μελλοντική αναβάθμιση σε i5/i7 dual core ή αν είναι "κολλημένη" η ψήκτρα πάνω σε μητρική/επεξεργαστή?

σε ολα τα dell ειναι κολλημενοι οι επεξεργαστες

Δημοσ.

σε ολα τα dell ειναι κολλημενοι οι επεξεργαστες

Σε ένα 5110 inspiron που έπεσε στα χέρια μου, ο i5 δεν είναι κολλημένος.

Οι κάρτες γραφικών είναι συνήθως κολλημένες στην μητρική.

Δημοσ.

Σε ένα 5110 inspiron που έπεσε στα χέρια μου, ο i5 δεν είναι κολλημένος.

Οι κάρτες γραφικών είναι συνήθως κολλημένες στην μητρική.

στις καινουργιες σειρες βασικα αναφερομουν που το εχω ψάξει...

Δημοσ.

Κύριοι μόλις επέστρεψα απο Mediamarkt . αγόρασα το συγκεκριμένο 399 Ευρώ . Ήταν η καλύτερη τιμή που βρήκα τις δύο τελευταίες μέρες που ψάχνω . Θεωρώ οτι και τα 399 ευρώ είναι τίμια τιμή για το παραπάνω μηχάνημα και για αυτό που το θέλω πιστεύω οτι έπραξα σωστά   (ερωτηματικό) ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...