sprake Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 παιδια οταν λετε πως δεν τρεχει τα βαρια προγραμματα, δηλαδη κανα photoshop ή κανα sony vegas για απλη χρηση δε το τρεχει ????
assos01 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Mάλλον τελείωσε. Δεν υπαρχει πλέον επιλογή για checkout. Edit: Από ότι βλέπω εχει τελειώσει ο σκληρός δίσκος.
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα γινεται μολις εκανε παραγγελια ενας φιλος.
assos01 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμασε το και μονος σου τωρα. Ο σκληρος δισκος ειναι μη διαθεσιμος και μπλοκαρει την παραγγελια.
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μαλλον θα πρεπει να πας απο το καταστημα. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Μπορεις και μέσα απο το site απο οτι βλέπω κανονικά... παιζει κάποιος να πάρει ενα διευκρινηστικο τηλ στην dell για τις μνήμες;; Δε μπορώ να βγάλω απο τη δουλεια γραμμή 00800 :@ edit: βρηκα σταθερό νούμερο. Ο 3217U ερχεται μονο με 2*2 gb. O 3227 υπαρχει περίπτωση να έρθει με 1*4. Οποτε μάλλον τρώει φόλα απο μένα καθώς για να φτάσω τα 8gb θα πρεπει να δώσω επιπλέον +35€ * 2 για μνήμες... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2013 από paylidis
xristoforos89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά τι λέτε θα μπορεί να παίξει Full Hd ταινίες στην τηλεόραση μου μέσα από HDMI ? Ας πούμε mkv αρχεία με μεγάλο μέγεθος.. ~8GB Ο b960 που έχω παίζει άνετα mkv των 20gb.Ο i3 θα παίζει ακόμα πιο εύκολα.
jadas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Καλά, το τί είναι "κανονικός" και τί όχι για τον καθένα είναι υποκειμενικό. Κακό παιχνίδι marketing είναι οι πατσαβούρες που πλασάρουν στα Ultrabook για ισχυρούς επεξεργαστές. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και τα εμετικά AMD Ε Series, που πάνε πιο αργά κι απο χελώνα μετά από μετωπική με τρένο. Αυτά ΝΑΙ, είναι αδύναμα. Η σειρά i5 3xxxM είναι μια χαρά επεξεργαστές, επέτρεψέ μου να έχω πολύ καλύτερη εμπειρία επί του θέματος και να μη στηρίζομαι σε εικασίες και στο τί λένε τα χαρτιά γιατί αυτή τη στιγμή σε λάπτοπ με i5 3320M και 16GB RAM πάνω τρέχω αρκετά VM ταυτόχρονα και δεν έχω το παραμικρό θέμα. Οπότε όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ Εχεις δοκιμασει να τρεξεις VM σε i3 (ή αν καποιος αλλος εχει δοκιμασει); Γιατι θα ηθελα να μπορω να σηκωσω κανα 2 VM. (αφου βαλω και αλλα 4GB ram φυσικα)
assos01 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Οπως εγραψα και το βραδυ σκληρος δισκος τελος. Πλεον σκετο laptop στα 389 κατοπιν παραγγελιας.
eko13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Χανει μεν την "περιπτωση-προσφορα" δεν παυει ομως να ειναι μια καλη λυση για λαπτοπ κατω των 400
dith Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εχεις δοκιμασει να τρεξεις VM σε i3 (ή αν καποιος αλλος εχει δοκιμασει); Γιατι θα ηθελα να μπορω να σηκωσω κανα 2 VM. (αφου βαλω και αλλα 4GB ram φυσικα) παιδια οταν λετε πως δεν τρεχει τα βαρια προγραμματα, δηλαδη κανα photoshop ή κανα sony vegas για απλη χρηση δε το τρεχει ???? Όλα γίνονται, αλλά εξαρτάται απο την υπομονή και τον χρόνο που διαθέτεις... Για τις VM το βλέπω λίγο δύσκολο καθώς χονδρικά μιλάμε οτι διαιρείς τις δυνατότητες του συστήματός σου δια 3. Ας σου πει και ο plpapadopoulos σαν πιο ειδικός. Για το photoshop και ειδικά για την επεξεργασία βίντεο, είναι καθαρά θέμα χρόνου... δηλαδη άν στον υπερεπεξεργαστή πάρει 10 δευτερολεπτα μια εργασία, σε αυτον ίσως πάρει 5 λεπτά. Αδυναμία εκτέλεσης προγραμμάτων σπάνια υπάρχει πλέον, ειδικά όταν μιλάμε για πάνω απο 4 GB μνήμης...
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Και η τιμη πλεον στα 499,00. Οποιος προλαβε............προλαβε!
Tomahawk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έκανα ακύρωση γιατί σε βάθος 4ετιας που το θέλω ίσως δεν είναι και η καλύτερη αγορά. Προτιμώ να δώσω 100€ παραπάνω και να πάρω κάτι πιο futureproof!
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έκανα ακύρωση γιατί σε βάθος 4ετιας που το θέλω ίσως δεν είναι και η καλύτερη αγορά. Προτιμώ να δώσω 100€ παραπάνω και να πάρω κάτι πιο futureproof! αυτό ακριβώς... εγω δεν ακύρωσα ακόμα μιας και αφενός αμφιταλαντευομαι αν και κλίνω προς ένα probook και αφετέρου ενδιαφέρεται ενας φίλος οπότε πιθανώς να καβατζώσω αυτόν ή κάποιον απο το φόρουμ... Θα δω..
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έκανα ακύρωση γιατί σε βάθος 4ετιας που το θέλω ίσως δεν είναι και η καλύτερη αγορά. Επειδη μιλησα και με κατι αλανια σημερα το πρωι για το συγκεκριμενο λαπτοπ θα σου πω τι μου ειπαν. Για απλη καθημερινη χρηση σερφαρισμα,ταινιουλες και office βγαζει και 4ετια-5ετια ΑΝΕΤΑ. Γινεται και μια αναβαθμιση αργοτερα π.χ. σε ram,ssd και ειναι σουπερ. Μιλαμε παντα για χρηστες που δεν εχουν τρελες απαιτησεις. Τωρα αν μου λενε μαμακιες σας λεω κι εγω μαμακιες. 1
Softs@k92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έκανα ακύρωση γιατί σε βάθος 4ετιας που το θέλω ίσως δεν είναι και η καλύτερη αγορά. Προτιμώ να δώσω 100€ παραπάνω και να πάρω κάτι πιο futureproof! Αν κοστολογουσαμε τον εξ.σκληρο στα ~40 ευρω τοτε τα +100 που λες ειναι ~29% της ολης τιμης. Ε λογικο ειναι με ~30% μεγαλυτερο budget να παιρνεις κατι πιο futureproof. Το θεμα ειναι ποσο value for money ειναι η επιλογη σου την στιγμη της αγορας σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα