gianakakis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά τι λέτε θα μπορεί να παίξει Full Hd ταινίες στην τηλεόραση μου μέσα από HDMI ? Ας πούμε mkv αρχεία με μεγάλο μέγεθος.. ~8GB
Elysian Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Παιδια γιατι ψαχνω και γω λαπτοπ γενικα ειναι καλος δε ξερω και πολλα το θελω για κανα online rpg game προγραματα για σχολη και σερφαρισμα ιντερνετ αξιζει μεχρι ποτε θα ισχυει προσφορα?
kukukali Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για αυτούς που σκέφτονται να βάλουν ssd ...Τι θέλει να πει ο ποιητής;;; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2013 από kukukali
silmarien Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ότι δεν έχει SSD πάνω. Απλά άστοχη περιγραφή. 3
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Oι κανονικοί Ι5 για εμένα είναι με : # of Cores 4 # of Threads 4 Αυτός για εμένα είναι ένας πετσοκομμένος επεξεργαστής όπως και οι Ι7 που έγραψες πιο πάνω ή ένα κακό παιχνίδι marketing της intel ως προς τους υποψήφιους αγοραστές . Πρόσφατα είχε κλείσει laptop με τέτοιο Ι7 cpu φιλαράκι από το κατάστημα της προσφοράς κι όταν του έδειξα τα στοιχεία του(cpu) τρελάθηκε και πήγε κι έκανε φασαρία στο κατάστημα και στον πωλητή... μετά θυμήθηκε ο πωλητής να του εξηγήσει τα σωστά χαρακτηριστικά του επεξεργαστή. Μια σύγκριση μέσω cpu-world για τις διαφορές τους ( i3-3217U-i5-3230M)για τον paylidis Καλά, το τί είναι "κανονικός" και τί όχι για τον καθένα είναι υποκειμενικό. Κακό παιχνίδι marketing είναι οι πατσαβούρες που πλασάρουν στα Ultrabook για ισχυρούς επεξεργαστές. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και τα εμετικά AMD Ε Series, που πάνε πιο αργά κι απο χελώνα μετά από μετωπική με τρένο. Αυτά ΝΑΙ, είναι αδύναμα. Η σειρά i5 3xxxM είναι μια χαρά επεξεργαστές, επέτρεψέ μου να έχω πολύ καλύτερη εμπειρία επί του θέματος και να μη στηρίζομαι σε εικασίες και στο τί λένε τα χαρτιά γιατί αυτή τη στιγμή σε λάπτοπ με i5 3320M και 16GB RAM πάνω τρέχω αρκετά VM ταυτόχρονα και δεν έχω το παραμικρό θέμα. Οπότε όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλά, το τί είναι "κανονικός" και τί όχι για τον καθένα είναι υποκειμενικό. Κακό παιχνίδι marketing είναι οι πατσαβούρες που πλασάρουν στα Ultrabook για ισχυρούς επεξεργαστές. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και τα εμετικά AMD Ε Series, που πάνε πιο αργά κι απο χελώνα μετά από μετωπική με τρένο. Αυτά ΝΑΙ, είναι αδύναμα. Η σειρά i5 3xxxM είναι μια χαρά επεξεργαστές, επέτρεψέ μου να έχω πολύ καλύτερη εμπειρία επί του θέματος και να μη στηρίζομαι σε εικασίες και στο τί λένε τα χαρτιά γιατί αυτή τη στιγμή σε λάπτοπ με i5 3320M και 16GB RAM πάνω τρέχω αρκετά VM ταυτόχρονα και δεν έχω το παραμικρό θέμα. Οπότε όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ Οπότε στο ερώτημα μου να υπόθεση ότι είσαι κ εσυ κατα του dell με τον i3 U? Έχω καταμπερδεφτει
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Οπότε στο ερώτημα μου να υπόθεση ότι είσαι κ εσυ κατα του dell με τον i3 U? Έχω καταμπερδεφτει Αν θες μηχάνημα για σοβαρή δουλειά (πέρα από browsing, απλά να βλέπεις ταινίες και γενικά διασκέδαση), ξεχνάς τον U. Κατ'εμέ το μόνο όφελος του U είναι η αυτονομία, χάνεις όμως σε γκάζι και σε αξιοποίηση πόρων και πλήρους bandwidth ενός συστήματος, ξαναλέω αν δε το θες μόνο για ψυχαγωγία. Πάντως η τιμή είναι πολύ τίμια για τέτοιο μηχάνημα και με δώρο δίσκο 500άρη εξτρά. 1
simplemind79 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 έριξα και εγώ μια παραγγελία μου χρειαζοταν ένα λάπτοπ και σε αυτά τα χρήματα έχεις λίγες επιλογές!!ευχαριστώ πολύ τον άνθρωπο για τη προσφορά!!!!!
HERTHAN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ναι ρε παιδια το συγκεκριμενο ειναι για οσους δεν εχουν τις τρελες απαιτησεις οπως βαρυ gaming ή σοβαρη δουλεια οπως αναφερει ο papadopoulos. Ειναι ομως οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη για απλη χρηση. Ειδικα με τον σκληρο δισκο ειναι λουκουμι.
giorginho Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Τι καθεστε και σπαζοκεφαλιαζεστε και μπερδευεστε και δεν μπαινετε απλα στο πιο ευκολο site να τσεκαρετε επιδοσεις ακομα απορω (πραγματικα σε καθε θεμα κολαω κι ενα screenshot με τον αντιστοιχο επεξεργαστη απο εδω)... Και ερχονται κι αλλοι με σχολια περι των AMD E να μπλεξουν ακομα περισσοτερο οσους ηδη απορουν... που οι "Ε" με τους "U" εχουν μαλλον μεγαλυτερες διαφορες απο οσες οι U με τους core i7 ας πουμε.. Μια χαρα τον βλεπω τον cpu του θεματος... σαν "καθαρος" i3 της προηγουμενης του γενιας ειναι, αλλά κερδιζεις και την αυτονομια/θερμοκρασιες κλπ. 3
tazmaaaz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3867812/Dell-Inspiron-15-3521-i3-3217U-4GB-500GB-HD-7670M-Linux.html Σκοτώνει η προσφορά!!Thanks TS!
dith Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Για να μην μπερδευονται όσοι σκέφτονται να αγοράσουν τον Dell της προσφοράς με τον i3 "χαμηλής κατανάλωσης" καλύτερα να διευκρινίζετε τι ΔΕΝ μπορεί να κάνει καλά ο συγκεκριμένος επεξεργαστής.... Για μένα, όσοι ΔΕΝ πολυενδιαφέρονται να τρέξουν βαριά τρισδιάστατα παιχνίδια, επεξεργασία βίντεο και κάποιες "εξωτικές" εργασίες (όπως παράλληλες VM που αναφέρθηκαν, κ.α.) ο επεξεργαστής είναι κάτι παραπάνω απο ικανός για όλα τα υπόλοιπα (ακόμα και κάποια παιχνίδια τύπου Pro Evolution Soccer, λόγω της έξτρα καρτας γραφικών). Μη ξεχνάμε οτι το 90% των αγοραστών, περιορίζεται σε εργασίες office, παιχνίδια του facebook, ιντερνετ/βιντεάκια και ταινίες 1080 στην καλύτερη. Αυτά μπορεί να τα κάνει με άνεση λάπτοπ 3-ετίας. [Εξαίρεση φυσικά οι εμετικοί επεξεργαστές Intel Atom και AMD C και E] Προσωπικά νομίζω οτι η χαμηλή κατανάλωση είναι καλοδεχούμενη για τον τυπικό χρήστη. Ειδικά με την τελευταία "μόδα" να βάζουν μικρές 4αρες μπαταρίες, τα 17Watt έναντι των 30+ θα κάνουν διαφορά.... 5
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Για να μην μπερδευονται όσοι σκέφτονται να αγοράσουν τον Dell της προσφοράς με τον i3 "χαμηλής κατανάλωσης" καλύτερα να διευκρινίζετε τι ΔΕΝ μπορεί να κάνει καλά ο συγκεκριμένος επεξεργαστής.... Για μένα, όσοι ΔΕΝ πολυενδιαφέρονται να τρέξουν βαριά τρισδιάστατα παιχνίδια, επεξεργασία βίντεο και κάποιες "εξωτικές" εργασίες (όπως παράλληλες VM που αναφέρθηκαν, κ.α.) ο επεξεργαστής είναι κάτι παραπάνω απο ικανός για όλα τα υπόλοιπα (ακόμα και κάποια παιχνίδια τύπου Pro Evolution Soccer, λόγω της έξτρα καρτας γραφικών). Μη ξεχνάμε οτι το 90% των αγοραστών, περιορίζεται σε εργασίες office, παιχνίδια του facebook, ιντερνετ/βιντεάκια και ταινίες 1080 στην καλύτερη. Αυτά μπορεί να τα κάνει με άνεση λάπτοπ 3-ετίας. [Εξαίρεση φυσικά οι εμετικοί επεξεργαστές Intel Atom και AMD C και E] Προσωπικά νομίζω οτι η χαμηλή κατανάλωση είναι καλοδεχούμενη για τον τυπικό χρήστη. Ειδικά με την τελευταία "μόδα" να βάζουν μικρές 4αρες μπαταρίες, τα 17Watt έναντι των 30+ θα κάνουν διαφορά.... Συμφωνω απολυτα ειδικα με αυτα που εχω κανει highlight. Ο χρηστης που θελει " βαριά τρισδιάστατα παιχνίδια, επεξεργασία βίντεο και κάποιες "εξωτικές" εργασίες" ας δωσει παραπανω χρηματα και ας παρει ενα πιο δυνατο μηχανημα. +1
aekfc212 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 παιδια ξερει κανεις αν μπορω να τον παρω με δοσεις χωρις πιστωτικη;
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 <p>παιδια ξερει κανεις αν μπορω να τον παρω με δοσεις χωρις πιστωτικη;</p> Μαλλον θα πρεπει να πας απο το καταστημα.Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα