Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Απορώ πως και υπάρχει ακόμη το συγκεκριμένο και γίνονται συζητήσεις-αμπελοφιλοσοφίες για την μπαταρία και το CPU... απλά ο Κότσο το έβαλε σε τιμή χώμα και με δώρο LG 500άρι USB 3.0 (κανα 60άρι κάνει μόνο ο σκληρός). Η προσφορά "μιλάει" από μόνη της. Άμα είσαι μαγαζί-τράπεζα αυτά τα μπορείς Tι εννοεις?
silmarien Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Έβαλα μια παραγγελία για την αδερφή μου. Ευχαριστώ TS.Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά στο mediamarkt γράφει 6cell battery ενώ εδώ λέει 4cell. Στην ιστοσελίδα της DELL επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις.
Alex_gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Tι εννοεις? Ότι είναι μια καλή προσφορά Έβαλα μια παραγγελία για την αδερφή μου. Ευχαριστώ TS. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά στο mediamarkt γράφει 6cell battery ενώ εδώ λέει 4cell. Στην ιστοσελίδα της DELL επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις. Έχεις link? Να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για 2 διαφορετικές εκδόσεις
silmarien Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ότι είναι μια καλή προσφορά Έχεις link? Να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για 2 διαφορετικές εκδόσεις link του mediamarkt στο διπλανό thread link dell http://www.dell.com/in/p/inspiron-15-3521/pd
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Κατόπιν παραγγελίας : "Το προϊόν αυτό είναι κατόπιν παραγγελίας στον προμηθευτή ωστόσο μπορείτε να το προ-παραγγείλετε και σύντομα θα είναι στην διάθεση σας. Η αναμονή στα προϊόντα αυτά κυμαίνεται από 12 μέρες έως και ένα μήνα." Παντως οσο πιο πολυ καθυστερησει τοσο το καλυτερο, γιατι ισως βγει καποια καλυτερη προσφορα στο ενδιαμεσο (χλωμο το κοβω) και αν δεν εχουμε ακομη παραλαβει θα μπορεσουμε να ακυρωσουμε την αντικαταβολη. 1
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 μια χαρα, ψαχνόμουν και εγω και εριξα μια παραγγελία! ίσως πουλήσω μάλιστα το δισκο να ριξω και άλλο την τιμή μιας και εχω ήδη 3-4 αντίστοιχους... Ευχαριστώ τον TS 1
HERTHAN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Για απλη χρηση σερφαρισμα και τα σχετικα χωρις καθολου παιχνιδια(αντε κανενα στο facebook) ειναι καλο? Για την θεια μου το θελω που δεν εχει ξαναπιασει λαπτοπ στα χερια της. Θα βγαλει καμια τετραετια τι λετε? Ο επεξεργαστης ειναι οκ για απλη χρηση? Μια μικρη βοηθεια.......?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μια μικρη βοηθεια.......? Οι Celeron ειναι "οκ" για απλη χρηση, oι Pentium ειναι μια χαρα για απλη χρηση, o ι3 3ης γενιας ειναι υπερκομπλε για απλη χρηση Πιστευω σε εναν end-user type = "Θεια" θα βγαλει ανετα την 4ετια. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2013 από Σαϊνόμπι 1
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Οι Celeron ειναι οκ για απλη χρηση, oι Pentium ειναι μια χαρα για απλη χρηση, o ι3 3ης γενιας ειναι υπερκομπλε για απλη χρηση Πιστευω σε εναν end-user type = "Θεια" θα βγαλει ανετα την 4ετια. εδω τη βγάζει σε μένα την τετραετία και βάλε και για ψιλοζόρικη χρήση.... 2
HERTHAN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εκανα κι εγω μια παραγγελια για την θεια μου(ελπιζω να της φανει καλο). Ευχαριστω κι εγω τον ts(ntelix) και τα παιδια(σαινομπι-paylidis κλπ.) για την βοηθεια. 2
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 σιγα βρε herthan ... Κοιταξε το μονο αρνητικό του που με ενοχλει αρκετα ειναι η κατασκευη του που ειναι πολυ πλαστικοφθηνή (για dell, αν ηταν fujitsu θα ήταν φυσιολογική)... το ψαχνω εδω και καιρό και θεωρω οτι σε αυτα τα λεφτα και δίνοντας και καμιά 40-45 το δισκό σφραγισμένο αξίζει...
HERTHAN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 σιγα βρε herthan ... Κοιταξε το μονο αρνητικό του που με ενοχλει αρκετα ειναι η κατασκευη του που ειναι πολυ πλαστικοφθηνή (για dell, αν ηταν fujitsu θα ήταν φυσιολογική)... το ψαχνω εδω και καιρό και θεωρω οτι σε αυτα τα λεφτα και δίνοντας και καμιά 40-45 το δισκό σφραγισμένο αξίζει... Ειχα σκοπο να τις παρω κανενα lenovo στα 450-500......βαλε κι αλλα 100 ευρω για την επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια παμε στα 550-600........βαλε κι ενα σκληρο 40-50 ευρω που ηθελε να τις παρω ωστε να τον γεμιζω ταινιες για να εχει να βλεπει παμε στα 600-650 ευρω. Σκεψου μονο ποσα χρηματα γλιτωσε τωρα.Ενα 200αρι το γλιτωσε σιγουρα. Κοιτα επειδη πηγα και το ειδα απο κοντα δεν ειναι και τοσο τραγικο σαν ποιοτητα κατασκευης.Θα μπορουσε βεβαια να ηταν καλυτερη αλλα και με τοσα χρηματα θα μου πεις δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.
silmarien Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Κοιτα επειδη πηγα και το ειδα απο κοντα δεν ειναι και τοσο τραγικο σαν ποιοτητα κατασκευης.Θα μπορουσε βεβαια να ηταν καλυτερη αλλα και με τοσα χρηματα θα μου πεις δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα. Θα μπορούσες να επεκταθείς λίγο περισσότερο? Πως σου φάνηκε? Πληκτρολόγιο? Οθόνη? Βάρος? Πάχος? Οτιδήποτε θυμηθείς βρε
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Θα μπορούσες να επεκταθείς λίγο περισσότερο? Πως σου φάνηκε? Πληκτρολόγιο? Οθόνη? Βάρος? Πάχος? Οτιδήποτε θυμηθείς βρε η οθονη καλή, ψιλογυαλίζει αλλα δεν ειναι και καθρεφτης οπως σε άλλα μοντέλα (παλαιοτερα κυρίως) το πληκτρολογιο κάνει λιγο θόρυβο και ψιλοκοιλία αν το πατάς δυνατά το κασωμα κατ εμε ανθεκτικό αλλα άσχημο πλαστικό το πάχος σε φυσιολογικά επιπεδα και το βάρος ήταν επίσης ανεκτό (συγκριτικά με τα 3100 που ειναι το τωρινό μου). Σε κάθε περίπτωση για τα λεφτα του μαμαει. δυστυχώς οι μνήμες πρεπει να ειναι 2*2 όμως :/ 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 δυστυχώς οι μνήμες πρεπει να ειναι 2*2 όμως :/ ειμαι 80% σιγουρος οτι ειναι 1χ4GB, το ψαχνω τωρα... edit: σε οτι how-to ram/hdd upgrade βιντεακι βλεπω στο youtube για το συγκεκριμενο λαπτοπ, εχει 1 dimmακι μνημης. απο που συμπαιρανες οτι πρεπει να'ναι 2χ2GB? edit 2: στο msystems το αντιστοιχο ιδιο εχει 2χ2GB edit 3: εδω ομως εχει 1χ4GB (http://www.mgmanager.gr/dell_inspiron_521_i217u4gb500gb156amd_7670_1gbdvdrwwin_8gr2y_nbd_dlnbins06/el/pid/15572/)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα