Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμασαι ποιο μοντελο ηταν?

Τοσο χαλι δεν ειναι παντως αυτη του θεματος.

To Dell Inspiron 3537(i5-4200U/4GB/500GB/W8) που είχε προσφορά ο Κωτσόβολος στα 500 ευρώ πριν λίγο καιρό. Μου φάνηκε τραγικό, ιδίως στην απόδοση των χρωμάτων. Δεν το πήρα για αυτόν τον λόγο. 

Δημοσ.

To Dell Inspiron 3537(i5-4200U/4GB/500GB/W8) που είχε προσφορά ο Κωτσόβολος στα 500 ευρώ πριν λίγο καιρό. Μου φάνηκε τραγικό, ιδίως στην απόδοση των χρωμάτων. Δεν το πήρα για αυτόν τον λόγο. 

Πριν λιγο καιρο? :confused:

Σημερα το πρωι το ειχε κανονικα το πηρε μια ξαδερφη μου.

Απ'οσο ειδα δεν εχει σχεση με αυτα που ανεφερες........ισως ειχε κανενα προβλημα το συγκεκριμενο που ειδες.

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο? :confused:

Σημερα το πρωι το ειχε κανονικα το πηρε μια ξαδερφη μου.

Απ'οσο ειδα δεν εχει σχεση με αυτα που ανεφερες........ισως ειχε κανενα προβλημα το συγκεκριμενο που ειδες.

H πιθανότητα να μην ήταν στην κανονική ανάλυση της οθόνης ρυθμισμένη η κάρτα γραφικών παίζει ή το τσέκαρες/είσαι σίγουρος ότι ήταν ρυθμισμένη σωστά; Γιατί αν δεν ήταν εξηγείται-πιστεύω-γιατί σου φαινόταν χάλια.

Δημοσ.

ενα dim μνημης 4 γιγα και ένα κενο καθώς και 6 cell μπαταρίας έχει το λαπτοπ της υπογραφής μου .Έχετε να προτείνεται κάποια εταιρία που να είναι συμβατές οι μνήμες?

Δημοσ.

ενα dim μνημης 4 γιγα και ένα κενο καθώς και 6 cell μπαταρίας έχει το λαπτοπ της υπογραφής μου .Έχετε να προτείνεται κάποια εταιρία που να είναι συμβατές οι μνήμες?

Βγάλε την υπάρχουσα και δες αν βρεις 2η για ζευγάρωμα

• Like 1
Δημοσ.

Οχι αυτο ειναι χωρις την 7670.

thanks HERTHAN...

εχω διαθεσιμα το πολυ 400 κ ελεγα να το χτυπησω.

http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/hp-250-g1-156-gkri/prod5160714pp/

κ αυτο στην ιδια τιμη,τι κανεις τωρα...περιμενεις για κατι καλυτερο ή χτυπας ενα απο τα 2.

θελω ελληνικο πληκτρολογιο-λειτουργικο κ κανονικη εγγυηση αντιπροσωπειας οχι καταστηματος.

Δημοσ.

thanks HERTHAN...

εχω διαθεσιμα το πολυ 400 κ ελεγα να το χτυπησω.

http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/hp-250-g1-156-gkri/prod5160714pp/

κ αυτο στην ιδια τιμη,τι κανεις τωρα...περιμενεις για κατι καλυτερο ή χτυπας ενα απο τα 2.

θελω ελληνικο πληκτρολογιο-λειτουργικο κ κανονικη εγγυηση αντιπροσωπειας οχι καταστηματος.

περιμενε μερικές μέρες, κατι καλο θα ξαναβγει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...