Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εντελη ποιοι ειναι οι οδηγοι για το μηχανημα με 7αρια για την καρτα ιντελ4000 και το ασυρματο?δοκιμασα απο εδω

http://123driver-laptop.blogspot.gr/2013/05/dell-inspiron-3521-drivers-for-windows7.html

αλλα δεν δουλεψαν οι δυο που αναφερω

γιατι κάρτα ιντελ4000? την 7670Μ δεν έχει?

Δημοσ.

γιατι κάρτα ιντελ4000? την 7670Μ δεν έχει?

HD4000 "φοράει"  ο επεξεργαστής κι η 7670Μ είναι ξεχωριστή 

Υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή σταθερή ή όχι , πότε να δείχνει η κάθε μια , για εξοικονόμηση ενέργειας αναλαμβάνει η HD4000 , για καλύτερη απόδοση η 7670Μ

• Like 1
Δημοσ.

μπορείς να δεις τι έχει το δικό σου χωρίς να το ανοίξεις.

με κάποιο προγραμματάκι τύπου cpuid.

Μια ευχάριστη έκπληξη είναι η διάρκεια της μπαταρίας που με απλή χρήση και ενεργοποίηση της οικονομικης λειτουργίας  μου έδειξε κάπου 5 ώρες αυτονομία. και μια ερώτηση ακόμα γνωρίζει κάποιος που το έχει ανοίξει αν διαθετει 1 dim 4 iga ddr3 1600 ή 2 επι 2 giga ddr3 1600?

Δημοσ.

εντελη ποιοι ειναι οι οδηγοι για το μηχανημα με 7αρια για την καρτα ιντελ4000 και το ασυρματο?δοκιμασα απο εδω

http://123driver-laptop.blogspot.gr/2013/05/dell-inspiron-3521-drivers-for-windows7.html

αλλα δεν δουλεψαν οι δυο που αναφερω

Είναι ποτέ δυνατόν να μπαίνεις σε blogspot για να βρεις τα driver σε Dell laptop; Η εταιρία έχει επίσημο site.

Δημοσ.

Τελικά ποσά dimakia έχει ξέρουμε?και ο σκληρός είναι sataIII?

Την απάντηση του φίλου πιο πάνω για την 1η ερώτηση δεν την είδες;;;

1 4ari ντιμακι εχει το δικο μου

• Like 1
Δημοσ.

Την απάντηση του φίλου πιο πάνω για την 1η ερώτηση δεν την είδες;;;

την ειδα αλλα μαλλον το διατυπωσα λαθος......εννοουσα ποσα slots εχει ελευθερα.αν μπορει καποιος ας απαντησει.....

Δημοσ.

την ειδα αλλα μαλλον το διατυπωσα λαθος......εννοουσα ποσα slots εχει ελευθερα.αν μπορει καποιος ας απαντησει.....

αν εχει 1χ4GB [που τοσο εχει συμφωνα με τα παραπανω] τοτε υπαρχει ενα ακομη Slot διαθεσιμο, προφανως

Δημοσ.

αν εχει 1χ4GB [που τοσο εχει συμφωνα με τα παραπανω] τοτε υπαρχει ενα ακομη Slot διαθεσιμο, προφανως

οκ ευχαριστω.....θα το προτινες σε καποιον που ψαχνει σε αυτα τα χρηματα?

Δημοσ.

εμενα πάλι απο την Dell Hellas μου ειχαν πει οτι εχει 2Χ2, κοινως δεν εχει άδειο slot... Τι ισχυει εν τέλει...

Δημοσ.

1 4ari ντιμακι εχει το δικο μου

εμενα πάλι απο την Dell Hellas μου ειχαν πει οτι εχει 2Χ2, κοινως δεν εχει άδειο slot... Τι ισχυει εν τέλει...

Υποδοχή msata έχει; Αν ναι μπορεί να μπουτάρει από εκεί; Καμία καλή πρόταση για msata δίσκο και αν αξίζει ξέρει κανείς; Πρόταση και για κανένα 4άρι dimmάκι αν το έχει ψάξει κανένας;

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον OP για την προσφορά.

post-56165-0-15151100-1387185380_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Λιγο που το δουλεψα παντως προχθες το laptop θεωρω πως για τα χρηματα του ειναι κατι παραπανω απο καλο.

Συν το δωρακι βεβαια που το κανει ακομη καλυτερο.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση. 

Είδα σε μαγαζί ηλεκτρικών σε επίδειξη ένα παραπλήσιο μοντέλο του συγκεκριμένου laptop που σκέφτομαι να αγοράσω. Η οθόνη μου φάνηκε πολύ χαμηλής ανάλυσης και με πολύ κακή χρωματική απόδοση. Μπορούσες να διακρίνεις από κοντινή απόσταση τα pixel και αν έβαζες μια πιο πολύπλοκη εικόνα ως φόντο (πέρα από ένα σχεδόν μονόχρωμο μπλε που είχε το συγκεκριμένο μηχάνημα) φαινόταν πού άσχημα τα χρώματα. Ισχύει κάτι τέτοιο ή είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο κομμάτι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...