HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Σα'ι'νομπι μολις μπορεσω θα το κοιταξω.<br><br> Μαγδαληνη κανενας απο αυτους.
ison Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Προχτες παρέλαβα με ημερομηνία παραγγελίας την ημερα που εβγαλε την προσφορα ο TS τον οποιο και ευχαριστώ. Να σημειώσω οτι οταν παραγγείλα δεν ηταν διαθεσιμο το προιον και ελεγε κατοπιν παραγγελίας. Μου το έφερε courier με μνμ πρωτα στο κινητό.
Stonedreamer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Σα'ι'νομπι μολις μπορεσω θα το κοιταξω.<br><br> Μαγδαληνη κανενας απο αυτους. Είσαι σίγουρος φίλε Herthan? Γιατί εγώ κατέβασα τους drivers από το site της Dell και δουλεύουν κανονικά σε Windows 7 Ultimate 64bit. Για ξαναπροσπάθησε μήπωε και συμμορφωθούν τα Windows
HERTHAN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Είσαι σίγουρος φίλε Herthan? Γιατί εγώ κατέβασα τους drivers από το site της Dell και δουλεύουν κανονικά σε Windows 7 Ultimate 64bit. Για ξαναπροσπάθησε μήπωε και συμμορφωθούν τα Windows Ολα καλα τελικα το εδωσα σ'εναν τεχνικο και τα περασε ολα κανονικα.
alexzzz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μου ήρθε sms χτες το απόγευμα ότι έρχεται. Εδώ που είμαι προφανώς το περιμένω από Δευτέρα 1
Alex_gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Να ενημερώσω πως το Dell παίζει War Thunder σε mid graphics με ~50 fps. Σε περίπτωση που ξαναβγεί προσφορά με το εν λόγω "μηχανάκι"
NaGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 στην αναμονή ακόμα, αλλά μου έστειλαν tr. nr, οπότε ελπίζω αύριο-μεθαύριο να το έχω στα χέρια μου.
prezakis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά, τελικά με την μπαταρία του τι παίζει; Η Primary 4-cell 40W/HR είναι ή η 6άρα;
ison Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αν το θυμηθω θα το δω οταν παω σπιτι... Αυτο που προτεινω να κανετα ειναι να κοιταξετε τα Power options εχει καποια custom της Dell που "φροντιζει" την μπαταρια αν το μπαινοβγαζετε στο ρευμα πολυ ή αν το εχετε μονιμα πάνω ωστε να μην τα φτυνει η μπαταρια... Πολυ εξυπηρετικα μιας και στο προηγουμενο Laptop η μπαταρια τα ειχε παιξει απο τις συνεχείς αποφορτίσεις/φορτισεις 1
geioannou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 παρελαβα καιεγω καιμια χαρα. η μονη μ@λ@κΙ@ που εγινε χωρις να εχω καταλαβει το γιατι ειναι οτι κατα την εγκατασταση του λειτουργικου ενω του ειπα Αγγλικη γλωσσα, αυτο για καποιο λογο εβαλε ελληνικα. προσπαθω να βρω τη λειτουργια να ξαναπερασω τα win 8 αλλα δεν την βρισκω πουθενα. εχει κανεις καμια ιδεα ? ουτε κατι κατα το boot βρισκω. εχει μονο F1 και F2 αλλα δεν εχουν σχεση αυτα.
simplemind79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Παρέλαβα σήμερα για τα χρήματα του είναι αξιοπρεπή αγορά .Η ποιότητα που προσφέρει ικανοποιεί , είναι ελαφρύ και μαζεμένο. Προσφέρει καλο ήχο για ταινίες και μουσική με ικανοποιητική ένταση, σε παιχνιδια δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αθόρυβο λιγο η γωνια θέασης θα ήθελα να ειναι πιο καλή αλλα ειμαι γενικά ευχαριστημένος!!καλές γιορτές!!!
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Παρέλαβα και εγώ σήμερα (Καβάλα) παρελαβα καιεγω καιμια χαρα. η μονη μ@λ@κΙ@ που εγινε χωρις να εχω καταλαβει το γιατι ειναι οτι κατα την εγκατασταση του λειτουργικου ενω του ειπα Αγγλικη γλωσσα, αυτο για καποιο λογο εβαλε ελληνικα. προσπαθω να βρω τη λειτουργια να ξαναπερασω τα win 8 αλλα δεν την βρισκω πουθενα. εχει κανεις καμια ιδεα ? ουτε κατι κατα το boot βρισκω. εχει μονο F1 και F2 αλλα δεν εχουν σχεση αυτα. Δοκίμασε από cold boot να πατάς alt +f10 ή shift + f10
GnG Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 παρελαβα καιεγω καιμια χαρα. η μονη μ@λ@κΙ@ που εγινε χωρις να εχω καταλαβει το γιατι ειναι οτι κατα την εγκατασταση του λειτουργικου ενω του ειπα Αγγλικη γλωσσα, αυτο για καποιο λογο εβαλε ελληνικα. προσπαθω να βρω τη λειτουργια να ξαναπερασω τα win 8 αλλα δεν την βρισκω πουθενα. εχει κανεις καμια ιδεα ? ουτε κατι κατα το boot βρισκω. εχει μονο F1 και F2 αλλα δεν εχουν σχεση αυτα. http://support.microsoft.com/kb/2607607/el
LOULATRANS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 εντελη ποιοι ειναι οι οδηγοι για το μηχανημα με 7αρια για την καρτα ιντελ4000 και το ασυρματο?δοκιμασα απο εδω http://123driver-laptop.blogspot.gr/2013/05/dell-inspiron-3521-drivers-for-windows7.html αλλα δεν δουλεψαν οι δυο που αναφερω
simplemind79 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μια ευχάριστη έκπληξη είναι η διάρκεια της μπαταρίας που με απλή χρήση και ενεργοποίηση της οικονομικης λειτουργίας μου έδειξε κάπου 5 ώρες αυτονομία. και μια ερώτηση ακόμα γνωρίζει κάποιος που το έχει ανοίξει αν διαθετει 1 dim 4 iga ddr3 1600 ή 2 επι 2 giga ddr3 1600?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα