Alex_gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Λογικα σημερα παραλαμβανουμε. Χαλάρωσε μπορεί να κάνει και 10ήμερο. Ο αριθμός αποστολής δε λέει κάτι, δεν έχει παραλάβει καν η μεταφορική από τον Κότσο.
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Χαλάρωσε μπορεί να κάνει και 10ήμερο. Ο αριθμός αποστολής δε λέει κάτι, δεν έχει παραλάβει καν η μεταφορική από τον Κότσο. Χαλαρωσε ρε φιλε γιατι μολις παρελαβα. Ο αριθμος αποστολης λεει πολλα(στην ουσια τα λεει ολα) ............. και η μεταφορικη εχει παραλαβει κανονικοτατα απο Κωτσο. 2
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Χαλαρωσε ρε φιλε γιατι μολις παρελαβα. Ο αριθμος αποστολης λεει πολλα(στην ουσια τα λεει ολα) ............. και η μεταφορικη εχει παραλαβει κανονικοτατα απο Κωτσο. για πες εντυπωσεις και λυσε μας αποριες με τις μνημες κλπ ρε HERTHAN...!
silmarien Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 για πες εντυπωσεις και λυσε μας αποριες με τις μνημες κλπ ρε HERTHAN...! Αυτό. Και καλοδούλευτο!
Chrisl7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Με γεια στα παιδιά καλοδουλευτο Sent from my iPhone using Insomnia
Alex_gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Χαλαρωσε ρε φιλε γιατι μολις παρελαβα. Ο αριθμος αποστολης λεει πολλα(στην ουσια τα λεει ολα) ............. και η μεταφορικη εχει παραλαβει κανονικοτατα απο Κωτσο. Ωραίος. Χθες που πήρα τηλ μου είπανε πως δεν έχουν παραλάβει από Κότσο και μπορεί να αργήσει μέχρι και 10 εργάσιμες (+το ότι ο αριθμός αποστολής δε σημαίνει πάντα ότι θα παραλάβεις άμεσα). Πριν 10 λεπτά με πήραν κι εμένα από την Speedex. Καλορίζικο μας
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 για πες εντυπωσεις και λυσε μας αποριες με τις μνημες κλπ ρε HERTHAN...! Δεν προοριζεται για μενα αλλα για την θεια μου. Δεν το ανοιξα καθολου απο το κουτι του θα το δωσω κατευθειαν σε τεχνικο να βγαλει τα win 8 και να βαλει win 7 και επιπλεον να βαλει οτι χρειαζεται απο προγραμματακια(antivirus κλπ) και αλλες παπαριες να το κανει τουμπανακι και φευγει αμετα απευθειας για την θεια. Θα τις γεμισω και τον σκληρο(ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ) ταινιες να εχει να βλεπει για κανενα χρονο και θα ειναι κομπλε. Θα μεινει τοσο ευχαριστημενη που θα τσονταρει οταν θα ειναι να χτυπησω κι εγω κανενα καλο. Πριν 10 λεπτά με πήραν κι εμένα από την Speedex. Καλορίζικο μας Χαλαρωσε λαθος ηταν. Καλοδουλευτο φιλε. 1
silmarien Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Επιβάλλεται να ανοιχτεί να δούμε για ελαττώματα
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Επιβάλλεται να ανοιχτεί να δούμε για ελαττώματα Μην σκεφτεσαι αρνητικα ρε μλκ ολα καλα ειναι. Τι θες να με σπασει τα @@@ η θεια μετα αν εχει κανενα θεμα? Ολα τελεια ειναι. 1
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μην σκεφτεσαι αρνητικα ρε μλκ ολα καλα ειναι. Τι θες να με σπασει τα @@@ η θεια μετα αν εχει κανενα θεμα? Ολα τελεια ειναι. 1
Razor_7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μην σκεφτεσαι αρνητικα ρε μλκ ολα καλα ειναι. Τι θες να με σπασει τα @@@ η θεια μετα αν εχει κανενα θεμα? Όλοι θείες και θείους έχουν εδώ μέσα? Τι σκατά! Ούτε στην οικογένεια σκρούτζ μακ ντάκ τόσοι.... 4
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι εχουν και αλλοι θειους και θειες?????........οχι ρε που%*#@ μου και νομιζα ημουνα ο μονος. 2
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη το καλωδιο του 2.5αρι σκληρου ειναι πολυ μικρο πως λεγεται το συγκεκριμενο για να παρω ενα μεγαλυτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα