Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακυρο

//τα μυνηματα μου τα αφαιρώ μιας και δε βρίσκω το λόγο να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τον κάθε που θέλει να βγάλει επιπλέον κέρδος απο μια προσφορά.

Τα σενάρια συνομόσίας περι επιστροφών, μασώνων και αεροψεκασμών πειτε τα εκει που σας παιρνει.

Εγω φταίω που ήθελα να βοηθήσω ένα συμφορουμίτη που δε πρόλαβε (όπως εχουν βοηθήσει αρκετοι εδω μεσα εμένα).

Μόλις παραλάβω το probook θα το ακυρώσω και τελείωσε η υπόθεση.

Ευχαριστούμε τον TS σε κάθε περίπτωση.

Επεξ/σία από Hal9000
  • Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγνωμη που μπαινω σφηνα στην κουβεντα αλλα αφου εσυ θα ειχες το λαπτοπ στα χερια σου κανονικα με την αποδειξη(εγγυηση) που ειναι το προβλημα?

Θα επαιρνες αποδειξη φωτοτυπια. Ποιο το προβλημα αφου θα ειχες κανονικα εγγυηση κλπ;

Σας απάντησε ήδη νομίζω:

"όταν πας να βοηθήσεις κάποιον δεν προσπαθείς να εκμεταλλευτείς την κατάσταση και να πάρεις την προμήθειά σου(επιστροφή ΦΠΑ). (...) γιατί δεν γουστάρω να με πιάνουν κορόιδο.  (...) απ' ό,τι κατάλαβα θέλεις την προμήθειά σου."

Επειδή το πουλάει στην τιμή αγοράς σημαίνει πως πρέπει να πάρει προμήθεια 23%;;; Φυσικά όχι να την καρπωθεί ο υποψήφιος αγοραστής, εννοείται αυτό! Αλλά το κράτος δε δίνει την επιστροφή ΦΠΑ σε οποιονδήποτε ελεύθερο επαγγελματία για να βγάζει κέρδος με αυτό με αγοραπωλησίες, άλλωστε δε μιλάμε για μία εξυπηρέτηση σε συγγενή/ φίλο και εκμετάλλευση του μέτρου αυτού όπως συχνά γίνεται.

Αν λοιπόν δεν είναι αυτό, ας αλλαχθεί απλά σε απόδειξη με μία διαδικασία 2', όχι αστείες δικαιολογίες! Τουλάχιστον αν ο συμφορουμίτης είχε το θάρρος και την εντιμότητα να το παραδεχτεί, μπορεί και πάλι πχ για μένα να προσπαθεί να κάνει κάτι στα όρια της νομιμότητας, αλλά δε θα φερόταν ανέντιμα (πέρα από το κράτος) στους άλλους εδώ.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ηταν απαντηση προς εμας αυτο αλλα τελοσπαντων.

Απο τη στιγμη που θα ειχε αποδειξη/εγγυηση ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια ν'αγαπιομστε.

Ας ληξει εδω το θεμα και ας δουμε τι θα γινει με το λαπτοπ και το ποτε θα παραλαβουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν καποιος ειναι να ακυρωσει, να μου στειλει πρωτα pm, θελουμε μαζι με φιλο 2 τεμ, το 1 το κλεισαμε, ομορφα και ανετα χωρις πολλα μπλα-μπλα και θα ειμαι υποχρεος για την εξυπηρετηση.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια χαρά! Μόλις είδα το θέμα για αυτή την προσφορά και δυστυχώς δεν την πρόλαβα! Έψαξα σε παρόμοιες τιμές και κατέληξα στα https://www.skroutz.gr/comparelists/25?compare=4139398%2C4036976%2C3754349%2C3351174 
Με τον HP σε πολύ καλή τιμή, το σκέφτομαι σοβαρά, αλλά γενικά την dell την εκτιμώ πολύ ποιοτικά. Για τα lenovo ήμουν επιφυλακτικός, αλλά είδα καλά σχόλια. Τι γνώμη έχετε;

Δημοσ.

Μόλις είδα το θέμα για αυτή την προσφορά και δυστυχώς δεν την πρόλαβα!

Περιμενε μηπως κανενας απο αυτους που εχουν κανει παραγγελια θελησουν ν'ακυρωσουν ωστε αν μπορεσεις και παρεις σειρα(γιατι υπαρχουν και αλλοι που ενδιαφερονται) να το δωσεουνε σ'εσενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...