Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να δουμε.

Τι εκανες τελικα ακυρωσες?

Οχι ακόμα, περιμένω μηπως ενδιαφερθεί ένας φίλος που το σκεφτεται ακόμα ή καποιος απο εδω μεσα..

κριμα ειναι να παει χαμενο

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ΔΕΝ θέλω να παραλάβω τι λέω στον κούριερ?

Δωσε 389 και ειναι δικο σου. :-D

Οχι ακόμα, περιμένω μηπως ενδιαφερθεί ένας φίλος που το σκεφτεται ακόμα ή καποιος απο εδω μεσα..

κριμα ειναι να παει χαμενο

Ενα παλικαρι ειχε πει οτι τον ενδιαφερει αλλα δεν θυμαμαι ποιος ηταν.

• Like 1
Δημοσ.

καλα και εμενα μου εστειλε ενας αλλα επειδη ειναι με τιμολογιο και δε μπορώ να δώσω το τιμολογιο πρωτότυπο μου ειπε να μοιραστουμε το φπα και να το παρει..

Κανε ακυρωση τιμιλογιου παρε αποδειξη λιανικης και δωστου το.

• Like 2
Δημοσ.

αυτο σου λεω, πολυ απλα δε μπαινω στη διαδικασία με τηλεφωνα αλλαγες και δε συμμαζεύεται...

Οχι να πάμε να βοηθήσουμε κάποιον να πάρει μια προσφορά και να χάσουμε μιση-μια εργατοώρα... 

Συμφωνω αν δεν θελει ετσι ακυρωσε το και τελειωσε το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

καλα και εμενα μου εστειλε ενας αλλα επειδη ειναι με τιμολογιο και δε μπορώ να δώσω το τιμολογιο πρωτότυπο μου ειπε να μοιραστουμε το φπα και να το παρει.., σιγα μη μοιραστω και το φαγητο μου με τον καθε λιγουρη εδω μεσα,... 

Αν δε βρεθεί κάποιος σοβαρος να ερθει στην κούριερ να το παραλαβουμε μαζι, ακυρώνω δε παραλαμβάνω και τελείωσε η υπόθεση...

Ακομα και ετσι μην το ρισκαρεις να εχεις το τιμολογιο και να μην εχεις το προιον στην κατοχη σου.Πρεπει να περασει 3ετια για να το αποσβεσεις/διαγραψεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο σου λεω, πολυ απλα δε μπαινω στη διαδικασία με τηλεφωνα αλλαγες και δε συμμαζεύεται... Ουτως η αλλιώς η εγγυηση στη dell ειναι με service tag, δε χρειάζεται καν η αποδειξη..

Οχι να πάμε να βοηθήσουμε κάποιον να πάρει μια προσφορά και να χάσουμε μιση-μια εργατοώρα... ;

Καταρχήν, καλό είναι να προσέχεις τις εκφράσεις σου ειδικά όταν ο άλλος σου μιλάει με κάθε ευγένεια. Πολύ περισσότερο όταν δεν τον έχεις απέναντί σου...γιατί ποτέ δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις.

Επίσης, όταν πας να βοηθήσεις κάποιον δεν προσπαθείς να εκμεταλλευτείς την κατάσταση και να πάρεις την προμήθειά σου(επιστροφή ΦΠΑ). Αυτό που σου είπα είναι ότι χρειαζόμουν την απόδειξη, αν μου την έδινες δεν υπήρχε κανένα θέμα...προχωρούσαμε. Την απόδειξη σου είπα ότι την θέλω για εφορία, αρχείο, εγγύηση(προτιμώ να έχω και απόδειξη να είμαι 100% καλυμμένος), άλλους προσωπικούς λόγους και γιατί δεν γουστάρω να με πιάνουν κορόιδο. Έτσι κι αλλιώς χάνω από την προσφορά τις δόσεις που τις ήθελα και πληρώνω μεταφορικά για Κρήτη, δεν θέλω να ρισκάρω και με την εγγύηση. 

Αν δεν θες να χάσεις το χρόνο σου κάνοντας μια εξυπηρέτηση, τότε ακύρωσε να βρεις την ησυχία σου. Όμως, απ' ό,τι κατάλαβα θέλεις την προμήθειά σου.

Τέσπα, δεν θέλω να χαλάσω τη μέρα μου (για να μην χρησιμοποιήσω αντίστοιχες εκφράσεις με τις δικιές σου) οπότε το αφήνω να περάσει. 

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 4
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι και εγω. Υπαρχει περιπτωση να μην παραλαβουμε?? να γινει οπως με τα ps3? η δεν τιθεται θεμα? μην χασουμε και την προσφορα του ΜΜ.

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι και εγω. Υπαρχει περιπτωση να μην παραλαβουμε?? να γινει οπως με τα ps3? η δεν τιθεται θεμα? μην χασουμε και την προσφορα του ΜΜ.

Τι σχεση εχει αυτο με το ps3?

Μια χαρα θα παραλβουμε ολοι μας(ελπιζω).

Δημοσ.

γιατί δεν κάνεις μια παραγγελία από εκεί πέρα με αντικαταβολή και παραλαβή από το κατάστημα και παίρνεις τηλέφωνο στον κότσο την Δευτέρα να δεις τι παίζει. Αν όλα είναι καλά ακυρώνεις το mediamarkt. :ph34r: 

Δημοσ.

Επίσης, όταν πας να βοηθήσεις κάποιον δεν προσπαθείς να εκμεταλλευτείς την κατάσταση και να πάρεις την προμήθειά σου(επιστροφή ΦΠΑ).

Συγνωμη που μπαινω σφηνα στην κουβεντα αλλα αφου εσυ θα ειχες το λαπτοπ στα χερια σου κανονικα με την αποδειξη(εγγυηση) που ειναι το προβλημα?

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, όταν πας να βοηθήσεις κάποιον δεν προσπαθείς να εκμεταλλευτείς την κατάσταση και να πάρεις την προμήθειά σου(επιστροφή ΦΠΑ). Αυτό που σου είπα είναι ότι χρειαζόμουν την απόδειξη, αν μου την έδινες δεν υπήρχε κανένα θέμα...προχωρούσαμε. Την απόδειξη σου είπα ότι την θέλω για εφορία, αρχείο, εγγύηση(προτιμώ να έχω και απόδειξη να είμαι 100% καλυμμένος), άλλους προσωπικούς λόγους και γιατί δεν γουστάρω να με πιάνουν κορόιδο.

Θα επαιρνες αποδειξη φωτοτυπια. Ποιο το προβλημα αφου θα ειχες κανονικα εγγυηση κλπ;

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα! εγω ενδιαφέρομαι για λαπτοπ και απο ότι κατάλαβα παίχτηκαν 2 καλές περιπτώσεις τις οποίες άργησα να πάρω χαμπάρι! είναι κανεις απο θεσσαλονικη που να ενδιαφέρεται να μου το δωσει ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...