Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ δυνατο σαν specs σε αυτην την τιμη! Ακομα και χωρις το σκληρο, κατω απο 400 ευρω να παιρνεις i3 ivy και κυριως dedicated 7670 ειναι τοπ!

Του αλλαζεις μεθαυριο το dvd με μια θηκη δισκου + ssd και κανεις τα 4gb ram 8 και βγαζεις 5ετια με αυτο το laptop...

Δημοσ.

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, οι άλλες επιλογές είναι, αναμονή μέχρι τα Χριστούγεννα για άλλες προσφορές ή αγορά απο Αμερική γιατί πάει η αδελφή μου σε 15 μέρες!

Δημοσ.

Για απλη χρηση σερφαρισμα και τα σχετικα χωρις καθολου παιχνιδια(αντε κανενα στο facebook) ειναι καλο?

Για την θεια μου το θελω που δεν εχει ξαναπιασει λαπτοπ στα χερια της.

Θα βγαλει καμια τετραετια τι λετε?

Ο επεξεργαστης ειναι οκ για απλη χρηση?

Δημοσ.

Καλο φαινεται! θα το προτεινω και εγω αυριο σ ενα φιλο που ψαχνει λαπτοπ !! Ελπιζω να προλαβει να το παρει.

Δημοσ.

:shifty: Κατόπιν παραγγελίας :
"Το προϊόν αυτό είναι κατόπιν παραγγελίας στον προμηθευτή ωστόσο μπορείτε να το προ-παραγγείλετε και σύντομα θα είναι στην διάθεση σας. Η αναμονή στα προϊόντα αυτά κυμαίνεται από 12 μέρες έως και ένα μήνα."

Δημοσ.

μ' αρεσει παρα πολυ το ολο vfm που προσφερει αυτη η επιλογη, πηρα και γω ενα, εφοσον ενδιαφερεται και μια φιλη μου για 500αρη usb3.0 εξ.σκληρο δισκο, εχει ερθει κουτι η ολη διαδικασια. ευχαριστω τον TS που το μοιραστηκε μαζι μας!

τρομερη τιμη,καλυτερη και από ένα hp που ειχε βγαλει στα ιδια λεφτα,αν δεν ειχα ηδη λαπτοπ θα το επαιρνα

μονο και μονο που ειναι Dell vs HP νομιζω ειναι αρκετο για να βγαλει νικητη την συγκεκριμενη προσφορα  :ph34r:

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα τραβήξει 5ετια αυτός ο i3...

Βασικά οι υβριδικοί δεν μου κάνουν και μεγάλη εντύπωση προσωπικά.

Θα προτιμούσα να είχε έναν i3-3110m :P

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα τραβήξει 5ετια αυτός ο i3...

Βασικά οι υβριδικοί δεν μου κάνουν και μεγάλη εντύπωση προσωπικά.

Θα προτιμούσα να είχε έναν i3-3110m :P

Το συγκεκριμενο λαπτοπ το εχει φιλος μου, ο επεξεργαστης οντως δεν ειναι οσο δυνατος ειναι ο 3110m, αλλα κατα κυριο λογο  δεν απευθυνεται σε χρηστες πολυ απαιτητικών προγραμματων που χρειαζονται μεγαλη επεξεργαστικη ισχυς (αν και πιστευω οτι ενα ποσοστο ~80% των χρηστων δεν θα εχουν κανενα προβλημα), εστιαζει κυριως σε ενα balance που κλινει περισσοτερο προς την αυτονομια παρα στην αποδοση...και εχω δει το λαπτοπ να κραταει πανω απο 5 ωρες με WiFi ανοιχτο και την φωτεινοτητα σχεδον τερμα.  Νομιζω αυτο σε συνδυασμο με την αξιολογη αυτονομη καρτουλα γραφικων το κανουν καλη vfm επιλογη.

Δημοσ.

Δεν ειναι καλο δηλαδη?

Δεν ξέρω, δεν είμαι και τόσο σχετικός...μην σε πάρω στο λαιμό μου.

Το συγκεκριμενο λαπτοπ το εχει φιλος μου, ο επεξεργαστης οντως δεν ειναι οσο δυνατος ειναι ο 3110m, αλλα  δεν απευθυνεται σε χρηστες πολυ απαιτητικών προγραμματων, εστιαζει κυριως στην σε ενα balance που κλινει περισσοτερο προς την αυτονομια παρα στην αποδοση...και εχω δει το λαπτοπ του να κραταει πανω απο 5 ωρες με wifi ανοιχτο και την φωτεινοτητα σχεδον τερμα.  

Ναι το θετικό τους είναι η μπαταρία αλλά από επεξεργαστική ισχύη δε ξέρω τι λένε...

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ πως και υπάρχει ακόμη το συγκεκριμένο. Ο Κότσο το έβαλε σε τιμή χώμα και με δώρο LG 500άρι USB 3.0 (60€ κάνει μόνο ο σκληρός). Η προσφορά "μιλάει" από μόνη της.

Άμα είσαι μαγαζί-τράπεζα αυτά τα μπορείς ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...