argate7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Μόλις πήρα ένα zyxel nsa 210 και προσπαθώ να το εγκαταστήσω στο δίκτυο. Κατέβασα το προγραμματάκι που έχουν στη σελίδα της εταιρίας και στην προσπάθεια μου να το setάρω μου βγάζει στο 30% invalid firmware. Ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω για να παίξει κανονικά? edit : Μπήκα από windows pc και τα κατάφερα. Μάλλον το app για mac δεν είναι και πολύ αξίοπιστο!
argate7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Προέκυψε άλλο πρόβλημα τώρα. Έχω φτιάξει ένα directory που το έχω ονομάσει downloads και εκει είναι ό,τι torrent έχω. Έχω ρυθμίσει και το plex να κοιτάει εκει μέσα. Το θέμα που έχω είναι ότι ενω κάνω συνδεση στο συγκεκριμένο directory με smb μεσω του Mac, δεν μπορω να επεξεργαστώ τα αρχεία που έχει μέσα. Πήγα να βάλω ένα απλό srt αρχείο και δεν τα κατάφερα. Κάτι μου έλεγε ότι δεν έχω permissions. Μέσα όμως απο το web interface του nas έχω public το directory αυτο και μόνο έναν χρήστη, τον admin. Δεν έχω άλλους χρήστες. Τι μπορω να κάνω για να έχω full πρόσβαση και δικαιώματα στους φακέλους και τα αρχεία του directory?
argate7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Βρέθηκε λύση και σε αυτο το πρόβλημα. Μπήκα μεσω telnet αλλα στο root του μηχανήματος και άλλαξα απο εκει τα δικαιώματα. Αυτα για να υπάρχουν σε περίπτωση που και άλλος αντιμετωπίσει τα ίδια με μένα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα