Προς το περιεχόμενο

MEGA (Megaupload) 50GB Free!!! (iOS)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς δίνει 50gb δώρο με την εγγραφή.

Αυτό ακριβώς... δεν υπάρχει κάποια ειδική προσφορά εδώ...

Δημοσ.

μια χαρα.. και το Box με android αλλα τοσα..

απορω ποιος χρησιμοποιει τα υπολοιπα και γιατι..

Γιατι ουτε απεξω?Επειδη του εκλεισαν το παλιο του Κιμ?

Δημοσ.

μια χαρα.. και το Box με android αλλα τοσα..

απορω ποιος χρησιμοποιει τα υπολοιπα και γιατι..

Γιατι ουτε απεξω?Επειδη του εκλεισαν το παλιο του Κιμ?

Nα απαντησω για τον εαυτο μου συμφωνω με τον φιλο παραπανω ουτε απεξω του κυριου,γιατι εκανα συνδρομη για 2 χρονια 1 μηνα πριν του το κλεισουν ,τους εχω στειλει απειρα μειλ ,με εχουν γραψει στα @@@@@ τους,το paypal νιπτει τας χειρας του (πριν τις 45 μερες ζητησα refund) μου απαντησαν οτι δεν γινεται τιποτα ,και μεχρι σημερα δεν εχω καμια απαντηση ,κριμα τα 60 ευρω ,να τα φαει σε φαρμακα.......

• Like 1
Δημοσ.

Nα απαντησω για τον εαυτο μου συμφωνω με τον φιλο παραπανω ουτε απεξω του κυριου,γιατι εκανα συνδρομη για 2 χρονια 1 μηνα πριν του το κλεισουν ,τους εχω στειλει απειρα μειλ ,με εχουν γραψει στα @@@@@ τους,το paypal νιπτει τας χειρας του (πριν τις 45 μερες ζητησα refund) μου απαντησαν οτι δεν γινεται τιποτα ,και μεχρι σημερα δεν εχω καμια απαντηση ,κριμα τα 60 ευρω ,να τα φαει σε φαρμακα.......

Εγώ έπαθα περίπου το ίδιο με ένα άλλο δεν θυμάμαι πως το λένε τώρα νομίζω fileserve. Μόλις είχα κάνει για ένα χρόνο και μετά από 20 μέρες άλλαξε όλη η πολιτική και έγινε μόνο cloud storage αλλά το paypal μου τα έδωσε όλα τα λεφτά πίσω. Οσον αφορά το megaupload είχα δυο χρόνια συνδρομή και το κλείσανε καμμιά 20αριά μέρες πριν λήξει η συνδρομή μου. Μικρό το κακό βέβαια αλλά εγώ το έκανα το dispute στο paypal όπου φυσικά πήρα το μακρύτερο....

Εδώ και 6 μήνες είμαι με easybytez αλλά δεν θα ανανεώσω ( μου λήγει σε λίγο καιρό ). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...