Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα την γνώμη σας για μια αναβαθμισούλα που σκέφτομαι να κάνω τις επόμενες μέρες σχετικά με την κάρτα γραφικών.

Αυτήν την στιγμή έχω μια gtx670 2gb και το δίλημμα μου (μιας και σε τιμή τις βρίσκω με 5€ διάφορα), είναι να πάρω μια ακόμα 670 για sli ή να πάω σε μια gtx770 2gb?

Από ερευνά που έκανα σε διάφορα site λένε ότι σαν sli είναι πολύ πιο αποδοτικό στα παιχνίδια (πάντα θέλω να έχω ότι πιο ψηλά σε ποιότητα στα παιχνίδια, ΗΒΑΟ+, ΤΧΑΑ, Physx κλτ) αλλά από την άλλη η 770 είναι πιο καινούργια σειρά (αν και λένε ότι μια από τα ιδία με την σειρά 6).

Είχα και παλιότερα sli setups, 2 φορές, μια με 2 8800gt και μια με 2x gtx275, αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με sli και δεν έχω δει αν έχει τίποτα θέματα (που λογικά αφού δεν είχα στα παλιά setup θα είναι και καλυτέρα όσο περνάνε τα χρόνια..).

Εσείς τι θα επιλέγατε? από τροφοδοσία και ψύξη είμαι κομπλέ μιας και 1200ρι psu και cosmos s2 κουτί.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων για τις απαντήσεις σας!

Στέλιος

Δημοσ.

Κρατα τα χρηματα σου,και μην τα πετας ασκοπα.Η 670 ειναι παρα πολυ καλη καρτα,και αν παιζεις σε 1080p κανενας λογος ακομη και για sli!

Κρατα τα χρηματα σου(βαλτα στην ακρη),και οταν βγει το 14' maxwell,τοτε αν θελεις και αναλογως των προτιμησεων σου,παιρνεις μια πολυ πιο δυνατη nvidia.

Δεν υπαρχει κατα την προσωπικη μου αποψη λογος αναβαθμισης απο 6χχ σε 7χχ,καμια μα καμια!Εισαι μια χαρα.

Ασε που με 2 ραμ,ικανοποιητικα ναι μεν για τωρα,αλλα δυσκολα απο του χρονου και περα.Δεν θα κρατησει μελλοντικα αν ανεβεις σε αναλυση!

Οποτε,οπως σου ειπα,κανε κουμαντο,και πας σε πολυ καλυτερη,ΜΟΝΗ καρτα με μεγαλη μνημη,απο 3 και ανω,και θα εισαι ακομη καλυτερα.

Δημοσ.

Την αναβάθμιση την κάνω γιατί έχω βρει μια "ευκαιρία" που μπορώ να τις πάρω καινούργιες πολύ κάτω από την τιμή που παίζουν στην αγορά, όποτε είναι μια καλή στιγμή χωρίς να ρίξω ιδιαίτερο χρήμα (που το ρίχνω κάθε χρόνο έτσι και αλλιώς, προσπαθώ να κρατά το main pc μέσα στις εξελίξεις όσο μπορώ) να boostαρω τις επιδόσεις του.

Πχ ναι η μια 670 είναι οκ, δεν έχω βρει ως τώρα προβλήματα αλλά από την άλλη σε κάτι πχ black flag σε όλα full αρχίζει να ζορίζεται όποτε έλεγα με μια ακόμα, να το φέρω στα ίσια του, μέχρι τουλάχιστον να βγει κάτι πιο τρανταχτό σε επιδόσεις στην αγορά!

Δημοσ.

Αν θες να αγορασεις για την κα*λα σου -γιατι ετσι σε κοβω,δεν εχει θεμα η καρτα σου- τοτε χτυπα 2η 670..

Να εχεις και μια μεγαλυτερη αυξηση επιδοσεων!

Απλα εχε στο νου σου ομως οτι θα χρειαστεις πολυ καλο airflow στο κουτι γιατι με την δευτερη θα αυξηθουν οι θερμοκρασιες :-)

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Μην νομίζεις παντως οτι το sli/cf δουλεύει τελεια.. Ειδικα στα καινουργια παιχνίδια υπαρχουν πολλες αναφορές οτι το sli/cf είχε λιγότερα fps απο όσο με μια καρτα. Γενικα στα καινούργια παιχνίδια υπαρχουν θεματα,αν δεν εχεις προβλημα καθε φορά με νεο παιχνιδι να περιμενεις να βγουν σωστοι drivers,τοτε αγορασε μια 670 με κατω απο 240Ε και θα είσαι κομπλε.

Το Ac4 που ανέφερες ειναι αδικαιολόγητα βαρυ. Οταν η καλύτερη και πανακριβη κάρτα,780ti, δεν το σηκωνει 60fps στα 1080p,τοτε υπαρχει σοβαρο θέμα..

• Like 2
Δημοσ.

Την αναβάθμιση την κάνω γιατί έχω βρει μια "ευκαιρία" που μπορώ να τις πάρω καινούργιες πολύ κάτω από την τιμή που παίζουν στην αγορά, όποτε είναι μια καλή στιγμή χωρίς να ρίξω ιδιαίτερο χρήμα (που το ρίχνω κάθε χρόνο έτσι και αλλιώς, προσπαθώ να κρατά το main pc μέσα στις εξελίξεις όσο μπορώ) να boostαρω τις επιδόσεις του.

Πχ ναι η μια 670 είναι οκ, δεν έχω βρει ως τώρα προβλήματα αλλά από την άλλη σε κάτι πχ black flag σε όλα full αρχίζει να ζορίζεται όποτε έλεγα με μια ακόμα, να το φέρω στα ίσια του, μέχρι τουλάχιστον να βγει κάτι πιο τρανταχτό σε επιδόσεις στην αγορά!

στο BlackFlag ειναι αθλια γραμμενο το παιχνιδι,ουτε η 780ti που ειναι ισως η καλυτερη καρτα της αγορας δεν βγαζει 60fps http://www.youtube.com/watch?v=M45n5xjRUlQ.Επισης πρεπει να μας πεις ποσο τις βρισκεις τις καρτες.

Δημοσ.

στο BlackFlag ειναι αθλια γραμμενο το παιχνιδι,ουτε η 780ti που ειναι ισως η καλυτερη καρτα της αγορας δεν βγαζει 60fps http://www.youtube.com/watch?v=M45n5xjRUlQ.Επισης πρεπει να μας πεις ποσο τις βρισκεις τις καρτες.
Και που για να παρουμε και εμεις :-PΑποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας,

Ναι εννοείται ότι δεν είναι θέμα σοβαρής ανάγκης και πως θα μπορούσε άλλωστε μιας και μιλάμε για gaming αλλά πιο πολύ για μια αναβάθμιση για να έχω να παίζω.

Από Airflow κτλ είμαι κομπλέ και εκεί μάλλον πάνω από το ζητούμενο, όποτε δεν είναι θέμα για το sli όποτε μάλλον πάω καρφωτά για μια ακόμα 670.

Τώρα για το που θα βρω τις κάρτες, είναι μια πολύ συγκεκριμένη συνθήκη λόγο θέσης στην εργασία μου, όποτε δυστυχώς δεν είναι κάτι που θα μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε, αλλιώς θα το είχα βγάλει από την αρχή για να επωφεληθούν όσοι μπορούν!

Δημοσ.

Ναι εννοείται ότι δεν είναι θέμα σοβαρής ανάγκης και πως θα μπορούσε άλλωστε μιας και μιλάμε για gaming αλλά πιο πολύ για μια αναβάθμιση για να έχω να παίζω.

Από Airflow κτλ είμαι κομπλέ και εκεί μάλλον πάνω από το ζητούμενο, όποτε δεν είναι θέμα για το sli όποτε μάλλον πάω καρφωτά για μια ακόμα 670.

Τώρα για το που θα βρω τις κάρτες, είναι μια πολύ συγκεκριμένη συνθήκη λόγο θέσης στην εργασία μου, όποτε δυστυχώς δεν είναι κάτι που θα μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε, αλλιώς θα το είχα βγάλει από την αρχή για να επωφεληθούν όσοι μπορούν!

Δεν νομίζω να ενδιαφέρθηκε κανείς γι'αυτό από τους παραπάνω απ'όσα διάβασα..αφού υπάρχουν τέτοιες συνθήκες όπως λες γιατί δεν παίρνεις μια 780ΤΙ να την ευχαριστηθείς περισσότερο από κάθε SLI ??? Τα παιδιά σου απάντησαν με βάσει τα δικά τους γενικά κριτήρια.Για να κάνεις το sli με 670 θέλεις και τροφοδοτικό βαρβάτο,υποθέτω πως το έχεις αλλά κ πάλι εγώ θα προτιμούσα μια 780 ΤΙ αν ήμουν στην δική σου θέση και μπορούσα να έχω καλές τιμές!

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ενδιαφέρθηκε κανείς γι'αυτό από τους παραπάνω απ'όσα διάβασα..αφού υπάρχουν τέτοιες συνθήκες όπως λες γιατί δεν παίρνεις μια 780ΤΙ να την ευχαριστηθείς περισσότερο από κάθε SLI ??? Τα παιδιά σου απάντησαν με βάσει τα δικά τους γενικά κριτήρια.Για να κάνεις το sli με 670 θέλεις και τροφοδοτικό βαρβάτο,υποθέτω πως το έχεις αλλά κ πάλι εγώ θα προτιμούσα μια 780 ΤΙ αν ήμουν στην δική σου θέση και μπορούσα να έχω καλές τιμές!

Γιατι ανεφερε πουθενα παραπανω ποσο πιο φθηνα μπορει να αγορασει την καθε καρτα, για ποιες καρτες ισχυει η μειωση που εχει και σε τι αναλυση παιζει??? Ο ανθρωπος εκανε μια γενικη ερωτηση για 2ρη 670 ή 770 και εσυ πεταγεσαι και λες χωρις καν γνωριζεις τα παραπανω που ανεφερα 780ti. Αραγε εσυ με τι κριτηρια απαντας :P

Δημοσ.

Αυτό μου έκανε εντύπωση...Αν έχει τόσο καλές τιμές για μένα μια 780 ΤΙ θα ήταν η καλύτερη επιλογή!

Γιατι ανεφερε πουθενα παραπανω ποσο πιο φθηνα μπορει να αγορασει την καθε καρτα, για ποιες καρτες ισχυει η μειωση που εχει και σε τι αναλυση παιζει??? Ο ανθρωπος εκανε μια γενικη ερωτηση για 2ρη 670 ή 770 και εσυ πεταγεσαι και λες χωρις καν γνωριζεις τα παραπανω που ανεφερα 780ti. Αραγε εσυ με τι κριτηρια απαντας :P

Σου τα παραθέτω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...