Προς το περιεχόμενο

laptop απο linux σε windows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα συγκεκριμενα site, αναφερονται σε 64bit λειτουργικο.

Δημοσ.

Τα συγκεκριμενα site, αναφερονται σε 64bit λειτουργικο.

Εν έτη και έτη δεηθώμεν 2013 άμα τέλει 32bit είναι άξιος της μοίρας του άλλα αμα το τέλει πολύ θα βλούμε και 32 ας σιγουρευτεί οτι τέλει να τον αγολάσει πρώτα και γλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

τα ξερω ολα αυτα παιδια,απλα μου εχουν αναθεσει να διαλεξω κατι οικονομικο εκ μερους καποιου αλλου,που δεν χρειαζεται κατι με πολλες απαιτησεις,για  αυτο ελεγα να καταληξω σε αυτο γιατι εχει 2 χρονια εγγυηση κυριως.τί παιζει με την εγγυηση  της dell?

Δημοσ.

τί παιζει με την εγγυηση  της dell?

Δεν υπάρχει καλύτερη απο οτι λένε αφού έρχονται και σπίτι αντί να τρέχεις εσύ σε αυτούς.

Δημοσ.

τα ξερω ολα αυτα παιδια

Ε δεν έδειχνες σαν να τα ξέρεις, γι' αυτό.

τί παιζει με την εγγυηση  της dell?

Αν υπάρχει ένας λόγος μόνο για να διαλέξεις dell, είναι η εγγύηση.

Δημοσ.

τα ξερω ολα αυτα παιδια,απλα μου εχουν αναθεσει να διαλεξω κατι οικονομικο εκ μερους καποιου αλλου,που δεν χρειαζεται κατι με πολλες απαιτησεις,για  αυτο ελεγα να καταληξω σε αυτο γιατι εχει 2 χρονια εγγυηση κυριως.τί παιζει με την εγγυηση  της dell?

Φίλε όλοι έτσι λένε στην αρχή. Θέλουν κάτι φτηνιάρικο για λίγο ίντερνετ και κανένα έγγραφο και μετά από λίγο καιρό γίνονται όλοι IT ptofessionals και αρχίζουν τα "ξέρεις, ψιλοσέρνεται στα παιχνίδια στο facebook" ή "μα καλά, μια ταινιούλα είπα να δω κι εγώ (720p-1080p h264 των 8gb) και κόλλησε το σύμπαν" ή "σαν να μου φαίνεται ότι ψιλοαργεί όταν το ζορίζω λίγο με facebook, skype, πασιέντζα, στοίχημα, youtube ανοιχτά".

Και επισης, καλο θα ηταν να τον αγοραζες με 4gb μνημη, τωρα σχεδον ολοι οι υπολογιστες τρεχουν 4 giga μνημη.

Εμένα πιο πολύ με χαλάει ο celeron στα 1.6 παρά τα 2gb ram.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...