Προς το περιεχόμενο

Ascend P6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν γινεται οταν παω να βγαλω photo να μου πιανει ολη την οθονη και οχι να κοβει πανω και κατω κομματια?

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν γινεται οταν παω να βγαλω photo να μου πιανει ολη την οθονη και οχι να κοβει πανω και κατω κομματια?

Αλλαξε την αναλυση απο 8 σε 6 megapixels

Δημοσ.

Μονο αυτη η λυση υπαρχει?

Γιατι αυτο δεν το εχω δει σε αλλα κινητα...

Εχει να κανει με το μεγεθος τις οθονης?

Δημοσ.

Μονο αυτη η λυση υπαρχει?

Γιατι αυτο δεν το εχω δει σε αλλα κινητα...

Εχει να κανει με το μεγεθος τις οθονης?

Και σε εμενα στο Note 2 ετσι ειναι και νομιζω και στο S4 φιλου ετσι ηταν

Δημοσ.

Οχι σε S4 δεν ειναι ετσι.

Μηπως ειναι του λειτουργικου?

Επισεις υπαρχει εκδοση android για αυτο το κινητο η οποια να μην ειναι πειραγμενη ?

Δημοσ.

Οχι σε S4 δεν ειναι ετσι.

Μηπως ειναι του λειτουργικου?

Επισεις υπαρχει εκδοση android για αυτο το κινητο η οποια να μην ειναι πειραγμενη ?

Καπως παρομοια ειναι και σε S4.Τι εννοεις πειραγμενη εκδοση?

Δημοσ.

Η εκδοση που φοραει ειναι πειραγμενη απο την huawai. Δεν ειναι η original 4.2.2 android

Οπως και το touchwiz της samsung,το sence της htc κτλ.Αν εννοεις να του βαλεις Vanilla Android δηλαδη οπως το δινει η google απευθιας μονο μεσω custom rom γινεται και αν υπαρχει για τη συσκευη σου.Γιατι ομως σε πειραζει το λογισμικο της huawei?

Δημοσ.

Ελεγα μηπως εκει ειναι το θεμα με την καμερα

Εσενα το επισημο λογισμικο σου ειναι αυτο.Οποιοδηποτε αλλο και να βαλεις που δεν ξερω αν αλλαζει αυτο που λες το βαζεις μονο μεσω ροοτ και custom ρομ χανοντας εγγυηση κτλ(οχι οτι δν μπορεις να το επαναφερεις).Αν θελεις περιμενε μεχρι Ιανουαριο που το Ρ6 θα παρει την 4.4 για να δεις αν αλλαξει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...