hummer21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Γνωριζει κανεις αν γινεται οταν παω να βγαλω photo να μου πιανει ολη την οθονη και οχι να κοβει πανω και κατω κομματια?
kataramenos32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Γνωριζει κανεις αν γινεται οταν παω να βγαλω photo να μου πιανει ολη την οθονη και οχι να κοβει πανω και κατω κομματια? Αλλαξε την αναλυση απο 8 σε 6 megapixels
hummer21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μονο αυτη η λυση υπαρχει? Γιατι αυτο δεν το εχω δει σε αλλα κινητα... Εχει να κανει με το μεγεθος τις οθονης?
kataramenos32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μονο αυτη η λυση υπαρχει? Γιατι αυτο δεν το εχω δει σε αλλα κινητα... Εχει να κανει με το μεγεθος τις οθονης? Και σε εμενα στο Note 2 ετσι ειναι και νομιζω και στο S4 φιλου ετσι ηταν
hummer21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Οχι σε S4 δεν ειναι ετσι. Μηπως ειναι του λειτουργικου? Επισεις υπαρχει εκδοση android για αυτο το κινητο η οποια να μην ειναι πειραγμενη ?
kataramenos32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Οχι σε S4 δεν ειναι ετσι. Μηπως ειναι του λειτουργικου? Επισεις υπαρχει εκδοση android για αυτο το κινητο η οποια να μην ειναι πειραγμενη ? Καπως παρομοια ειναι και σε S4.Τι εννοεις πειραγμενη εκδοση?
hummer21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Η εκδοση που φοραει ειναι πειραγμενη απο την huawai. Δεν ειναι η original 4.2.2 android
kataramenos32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Η εκδοση που φοραει ειναι πειραγμενη απο την huawai. Δεν ειναι η original 4.2.2 android Οπως και το touchwiz της samsung,το sence της htc κτλ.Αν εννοεις να του βαλεις Vanilla Android δηλαδη οπως το δινει η google απευθιας μονο μεσω custom rom γινεται και αν υπαρχει για τη συσκευη σου.Γιατι ομως σε πειραζει το λογισμικο της huawei?
hummer21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ελεγα μηπως εκει ειναι το θεμα με την καμερα
kataramenos32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ελεγα μηπως εκει ειναι το θεμα με την καμερα Εσενα το επισημο λογισμικο σου ειναι αυτο.Οποιοδηποτε αλλο και να βαλεις που δεν ξερω αν αλλαζει αυτο που λες το βαζεις μονο μεσω ροοτ και custom ρομ χανοντας εγγυηση κτλ(οχι οτι δν μπορεις να το επαναφερεις).Αν θελεις περιμενε μεχρι Ιανουαριο που το Ρ6 θα παρει την 4.4 για να δεις αν αλλαξει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα