Zus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Θα ήθελα περισσότερο story και λιγότερο σφάξιμο η αλήθεια είναι, αλλά τώρα που βγήκε το SoW, θα το τρέξω λίγο, για να πάω στο sequel. Έχω συμπληρώσει 30 ώρες σε 4 μέρες, αρρώστησα...
firepc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 στο δευτερο map, αν ακολουθησεις το story το τερματισες τσακ μπαμ
Zus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Το ξανασκέφτηκα και λέω να μακελέψω μερικά από αυτά τα σαυρόποδα ακόμα. Μέχρι 25 του μηνός που πληρώνομαι εξάλλου δεν έχω λεφτά να ξοδέψω για το SoW
firepc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Εγω θα περιμενω να πεσει. Παντως αν σε πορωνουν τοσο πολυ οι μαχες παρε κανα batman (4 νομιζω ειναι) και μεχρι να το βγαλεις θα χει πεσει το SoW 1
Zus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Στα 40€ από εδώ με το preorder dlc το θεωρώ τίμιο προσωπικά και επειδή δεν παίζω τπτ άλλο αυτή την περίοδο θα το τιμήσω. Επόμενο το Battlefront 2 όταν πιάσουν τα κρύα για τα καλά
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Θα βγάλει και dlc υποψην. Εγώ θα περιμένω πτώση τιμής γιατί είναι κοροϊδία να πωλείται ψηφιακός κωδικός όσο κουτατο στις κονσόλες https://www.skroutz.gr/s/11533935/Middle-earth-Shadow-of-War-PS4.html 1
firepc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Θα βγάλει και dlc υποψην.Εγώ θα περιμένω πτώση τιμής γιατί είναι κοροϊδία να πωλείται ψηφιακός κωδικός όσο κουτατο στις κονσόλες https://www.skroutz.gr/s/11533935/Middle-earth-Shadow-of-War-PS4.html Δεν βαλαν dvds γτ ειναι 100gb το game και θα ηθελε να βαλουν καμια δεκαρια δισκακια μεσα. Γτ ρε γαμω δεν βαζουν και για το pc ενα ωραιο blu ray δισκακι μεσα με το κουτι του, το manual του κλπ? Δεν μπορω να καταλαβω γτ εχουμε μεινει στα dvd ακομα, αφου τα παιχνιδια ειναι τεραστια
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δεν βαλαν dvds γτ ειναι 100gb το game και θα ηθελε να βαλουν καμια δεκαρια δισκακια μεσα. Γτ ρε γαμω δεν βαζουν και για το pc ενα ωραιο blu ray δισκακι μεσα με το κουτι του, το manual του κλπ? Δεν μπορω να καταλαβω γτ εχουμε μεινει στα dvd ακομα, αφου τα παιχνιδια ειναι τεραστια Γιατι πλεον τα περισσοτερα κουτια δεν εχουν καν υποδοχη για dvd και επισης το blu ray κοστιζει ακριβα . https://www.skroutz.gr/c/89/optical-drives.html?from=catspan&keyphrase=blu+ray Το θεμα ειναι οτι αφου βγαζεις που βγαζεις κουτατη εκδοση,ναι βαλε 10dvd rom μεσα η καντο υπερπαραγωγη οπως το GTA V πχ και Witcher 3. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Γιατί τα BR drives έχουν πατώσει στα PCs...
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Γιατί φωτιά και τσεκούρι στα δισκάκια, μόνο digital
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Άμα έχεις VDSL ναι, αλλιώς είναι δράμα το digital, ειδικά τώρα που όλα τα παιχνίδια είναι 60+GB.
panagiotis54 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 βασικα μολις ξεκλειδωσεις την ικανοτητα να τους παιρνεις με το μερος σου το παιχνιδι εχει τελειωσει...και πιο πριν δηλ απλα μετα απο αυτο...δεν εχει νοημα πλεον κατι
Zus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ναι, το διαπίστωσα χθες βράδυ μόλις ολοκλήρωσα το hunting του Graug. Πριν από αυτό βέβαια μου εμφανίστηκε στον χάρτη vendetta που μου ζητούσε να εκδικηθώ τον φίλο μου τον gavros10 που τον σκότωσε ένας 20αρης captain. Πήγα κι εγώ σαν μάγκας επειδή σίγουρα είμαι πιο παιχταράς και έψαχνα να βρω από που θα ξεφύγω 1
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Άμα έχεις VDSL ναι, αλλιώς είναι δράμα το digital, ειδικά τώρα που όλα τα παιχνίδια είναι 60+GB. Σωστό, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει τεράστια διαφορά. Με συμβατική ADSL ένα τέτοιο παιχνίδι θέλει άνετα ένα 12ωρο-15ωρο να κατέβει, με 50άρα VDSL (ελάχιστα πιο ακριβή) μιλάμε για τρίωρο και αν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα