Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν αναφορές στο Lord of the Rings για τον Celebrimbor, στο κεφάλαιο που γίνεται το συμβούλιο στο Rivendell, λέει όλο το story o Elrond...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μου διαφεύγει... Πάμε τώρα να επιστρέψουμε στο παιχνίδι έτσι ώστε να σταματήσετε να μου την λέτε :P:P:P  AXAXAXAXA

Anyway, το Silmarilion το έχω διαβάσει, αλλά έχει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!! ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!!! Που να τα συγκρατήσω.  Το βασικότερο που θυμάμαι είναι ένα, Melkor!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Συχγωρέστε  την αγνοιά μου αλλά  τι είναι το season pass??

Πληρώνεις για τα DLCs που θα βγουν για το παιχνίδι. Συνήθως το season pass είναι πιο φτηνό από το να παίρνεις το κάθε DLC ξεχωριστά.

Δημοσ.

Εγώ είμαι κατά των ανούσιων αποστολών και εξοπλισμού που υπάρχουν στα DLCs. Όταν σε ένα DLC μου προσθέσουν μια ιστορία κανονική και ισάξια του παιχνιδιού με διάρκεια που να αιτιολογεί την τιμή, και φυσικά αν είναι καλό το παιχνίδι, ευχαρίστως να το πάρω.

• Like 2
Δημοσ.

Ελάχιστα DLC σε παιχνίδια μπορούσα να πω ότι ήτανε σωστά και άξιζανε τα λεφτά τους....

Τα περισσότερα DLC είναι κάτι σαν τα διόδια.
Δεν σου παρέχουνε τίποτα αλλά τα πληρώνεις γιατί έτσι.....

• Like 4
Δημοσ.

Μάλλον κάποιος θα είναι το final boss από αυτούς. Μάλλον ο Sauron αλλιώς αυτός που μιλάει και του έκανε την κίνηση με την φωτιά στο κεφάλι...
Who knows....

Δημοσ.

Εγώ είμαι κατά των ανούσιων αποστολών και εξοπλισμού που υπάρχουν στα DLCs. Όταν σε ένα DLC μου προσθέσουν μια ιστορία κανονική και ισάξια του παιχνιδιού με διάρκεια που να αιτιολογεί την τιμή, και φυσικά αν είναι καλό το παιχνίδι, ευχαρίστως να το πάρω.

Να βγω λίγο off-topic και να πω πως σε πάρα πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορούν να υπάρξουν και DLC που να αξίζουν τα λεφτά τους. Πρόσφατο παράδειγμα το Dark Souls 2. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...