Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν αναφορές στο Lord of the Rings για τον Celebrimbor, στο κεφάλαιο που γίνεται το συμβούλιο στο Rivendell, λέει όλο το story o Elrond... 1
wazzaa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μπορεί να μου διαφεύγει... Πάμε τώρα να επιστρέψουμε στο παιχνίδι έτσι ώστε να σταματήσετε να μου την λέτε :P:P AXAXAXAXAAnyway, το Silmarilion το έχω διαβάσει, αλλά έχει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!! ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!!! Που να τα συγκρατήσω. Το βασικότερο που θυμάμαι είναι ένα, Melkor!!!
nocturne Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Συχγωρέστε την αγνοιά μου αλλά τι είναι το season pass??
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Συχγωρέστε την αγνοιά μου αλλά τι είναι το season pass?? Πληρώνεις για τα DLCs που θα βγουν για το παιχνίδι. Συνήθως το season pass είναι πιο φτηνό από το να παίρνεις το κάθε DLC ξεχωριστά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δηλαδή πληρώνεις για πράγματα που δεν έχεις ιδέα άμα θα είναι καλά και που έπρεπε να υπάρχουν στο final product ή έστω μετά σε free updates. Yohoho my friend! 2
Despotas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Έχει παραγίνει η ιστορία με τα season pass και τις pre-order αηδίες! 8
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εγώ είμαι κατά των ανούσιων αποστολών και εξοπλισμού που υπάρχουν στα DLCs. Όταν σε ένα DLC μου προσθέσουν μια ιστορία κανονική και ισάξια του παιχνιδιού με διάρκεια που να αιτιολογεί την τιμή, και φυσικά αν είναι καλό το παιχνίδι, ευχαρίστως να το πάρω. 2
wazzaa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ελάχιστα DLC σε παιχνίδια μπορούσα να πω ότι ήτανε σωστά και άξιζανε τα λεφτά τους....Τα περισσότερα DLC είναι κάτι σαν τα διόδια.Δεν σου παρέχουνε τίποτα αλλά τα πληρώνεις γιατί έτσι..... 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 DLC weapons το χειρότερο imho...κάνουν όλα τα υπόλοιπα αδιάφορα και χαλάν το flow του game εξαρχής.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γενικά το DLC είναι καρκίνος του gaming.. 2
wazzaa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μάλλον κάποιος θα είναι το final boss από αυτούς. Μάλλον ο Sauron αλλιώς αυτός που μιλάει και του έκανε την κίνηση με την φωτιά στο κεφάλι...Who knows....
D.Luffy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Εγώ είμαι κατά των ανούσιων αποστολών και εξοπλισμού που υπάρχουν στα DLCs. Όταν σε ένα DLC μου προσθέσουν μια ιστορία κανονική και ισάξια του παιχνιδιού με διάρκεια που να αιτιολογεί την τιμή, και φυσικά αν είναι καλό το παιχνίδι, ευχαρίστως να το πάρω. Να βγω λίγο off-topic και να πω πως σε πάρα πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορούν να υπάρξουν και DLC που να αξίζουν τα λεφτά τους. Πρόσφατο παράδειγμα το Dark Souls 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα