Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αρκετά καλή απόδοση του κόσμου του Tolkien μπορώ να πω wait, wut? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 wait, wut? Γιατί όχι; Εγώ όσο το έπαιζα ένιωθα ότι ήμουν εκεί που περίμενα να ήμουν: στην γκρίζα Mordor, με τα Uruks να δυναμώνουν αργά αλλά σταθερά και με τους λίγους ανθρώπους που έχουν μείνει εκεί να είναι υπόδουλοι. Το setting σωστά αποδώθηκε στο παιχνίδι, διαφωνείς; Μπορεί να ήταν μονότονο το τοπίο, αλλά αυτό έπρεπε να είναι. Αν η διαφωνία σου είναι στο σενάριο, ok δεκτόν. Αλλά ούτως ή άλλως το ξέραμε ότι θα είναι original screenplay, πολύ πριν την κυκλοφορία. Προσωπικά εμένα δεν με χάλασε τόσο το ότι ήταν original, όσο το ότι ήταν μέτριο. Γενικά δεν με χαλάει να βλέπω νέες ιδέες σε συνηθισμένα concepts αρκεί να είναι καλά. Και εδώ κολλάει να αναφέρω ότι έφαγα μια γερή φρίκη για κάμποση ώρα καθώς νόμιζα ότι η Marwen του παιχνιδιού ήταν η Morwen από το Silmarillion και ήμουν wtf για κάμποση ώρα. Προσπαθούσα να κάνω τη σύνδεση στο μυαλό μου και δεν μου έβγαιναν οι πράξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρά παιχνίδι. Επιτέλους καλό gameplay και optimization. Αφήνει χώρο και για 2ο part. Ελπίζουμε με λίγο καλύτερο/μεγαλύτερο story. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Οπως ειπαν οι πιο προσγειωμενοι,και αυτο το παιχνιδι καλουτσικο και ψιλοδιαφορετικο αλλα πολυ hyped επεσε και για αυτο μετα απο τις υψηλες βαθμολογιες. Πολυ επαναλαμβανομενο δυστηχως και σε τοπια/περιβαλλοντα/αποστολες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επαναλαμβανόμενο μπορεί αλλά το παίζω σε προτζέκτορα με χειριστήριο xbox 360 και το gameplay είναι απολαυστικό. Έχουν προσαρμόσει το σύστημα μάχης του Batman εξαιρετικά και οι μάχες είναι αυτό που ονειρευόμασταν όταν βλέπαμε τον Άραγκορν να πολεμάει Uruks σε εποχές που δεν είχαμε καν adsl. Επίσης έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στον ήχο. Το σενάριο (δεν το έχω ολοκληρώσει) είναι μέτριο αλλά γενικά έχουν κάνει στο σύνολο προσεγμένη δουλειά. Είναι ένα παιχνίδι για Middle Earth που παρά τις όποιες ενστάσεις που μπορεί να έχει κάποιος γουστάρεις να το παίζεις. Από το Battle for Middle Earth II δεν είχαμε δει κάτι τόσο αξιόλογο νομίζω εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2014 από Grey Warden 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Πφφφ, τον Aragorn τον έχουμε για πλάκα. Ας φέρει και τις βιοχλαπάτσες του που είχε στην ταινία (ναι ξέρω, ήταν και στο βιβλίο, αλλά black shadow of fear αν θυμάμαι καλά για να καταλάβουν τα πλοία και όχι green blob mob that spills into Gondor). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ποιά settings στο παιχνίδι stressάρουν περισσότερο τη cpu? Πήρα αισίως μια asus r9 280x και παρόλο που το παιχνίδι παίζει πολύ καλά σε ultra και οι load θερμοκρασίες της gpu είναι κάπου στα 70-75, η αρχαία cpu μου βαράει τελικές και θα ήθελα να την ελαφρύνω λίγο μιας και δεν είμαι και ιδιαίτερα graphic whore. Any ideas? Επίσης υπάρχει κάπου να δούμε τα graphic equivalent του ps4/xbone απο πλευράς settings? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 έχεις σκεφτεί απλά να βελτιώσεις τη ψύξη σου; με 70-75 πάντως δε πρόκειται να πάθει και τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Έχω βάλει μια zalman και έχω 2 in/1out case fans. Το θέμα είναι οτι είναι silent case και κρατάει λίγο ζέστη παραπάνω. Όπως και να'χει τα έφερα λίγο όλα στα ίσα. Underclock την gpu σε 1050/6300 που αφάνισε τα glitch/artifacts που απο ότι φαίνεται τα έχει πολύς κόσμος, ρίξιμο μερικά settings που δε με πολυκαίνε και κατέληξα σε ~65 σε max load στη gpu και ~57-58 η cpu. Το θέμα είναι οτι μετά άρχισαν random crashes για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά. Διόρθωνα το ένα και γινόταν κάτι άλλο. Απο your video card has been removed/reset (έβαλα τους beta 14.11 και δεν ξαναεμφανίστηκε) σε atidxx64.dll related crashes και τέλος σε κόλλημα στο loading screen όταν πάω να μπώ μέσα στο game μετά τα menu (αυτό μετά απο το dll crash) I am not amused. Δεν είναι θέμα σηκώματος του παιχνιδιού αλλα πυροβολημένου game -.- edit: Τα παραπάνω ενώ το Ingame benchmark έχει avg 60fps, και η επιλογή για νέο game επίσης φαίνεται να μπαίνει κανονικά στο παιχνίδι. Corrupted save anyone? -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Όπως τα περιγράφεις έχεις θέματα με το σύστημά σου. Αυτά που γράφεις είναι προβλήματα των drivers. Με 7970 (aka 280Χ) το τερμάτισα. Το παιχνίδι είναι rock-solid. Πάνε στα properties του παιχνιδιού στο Steam και κάνε verify τα local files. Αν κάτι είναι corrupted θα στο διορθώσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Το παιχνίδι και σε μένα ήταν απόλυτα σταθερό, άμα είναι να πειράζεις το hw σου για πραγματικά games και όχι benchmarks βεβαιώσου ότι είναι σταθερό σε όλες τις συνθήκες και όχι με επιφανειακές δοκιμές, διαφορετικά θα έχεις artifacts και κρασαρίσματα (τα οποία μπορεί να συμβούν σε κρίσιμα σημεία κιόλας) επίσης κάνε κάτι με τους οδηγούς όπως λέει και ο πάνθηρας δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις θέματα στο πιο καλογραμμένο και απροβλημάτιστο (απαιτητικό πάντα) pc game που βγήκε φέτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Επειδή θέλω να το αγοράσω για τον αδερφό μου, τι διαφορές έχουν αυτές οι δύο εκδόσεις; Το είχε κατεβάσει από τον θείο αλλά είχε κάτι θέματα με τα saves, και για να μην ταλαιπωρείται αποφάσισα να του το αγοράσω. http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/middle-earth:-shadow-of-mordor-d1-edition-pc-game/prod6330253pp/ http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Middle-Earth-Shadow-Of-Mordor.htm Εκεί που λέι για dlc packs, το game αναβαθμίζεται ανά διαστήματα ή το τερματίζεις και τέλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μπορεί να πάρεις απλά και κάπου κλειδακι με λιγότερο από 20 ευρώ. Εκτός αν σε ενδιαφέρει το απαράδεκτο retail που έχουν πλέον τα pc games. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ίδιες είναι, με αυτά τα χαζόDLC. Δεν έχουν το season pass που περιλαμβάνει όλα τα DLC που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον. Γιατί δεν του παίρνεις digital έκδοση που θα βγει πιο φτηνά αφού εξάλλου απαιτεί Steam για να παίξει? Πχ https://www.g2a.com/middle-earth-shadow-of-mordor-steam-cd-key-global.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Α μπράβο ρε παιδιά, το είχα ψάξει για digital έκδοση αλλά προφανώς δεν είχα θέσει σωστές λέξεις κλειδιά και μου έβγαζε κάτι εκδόσεις 50$. Αυτό ήθελα, θα κάνω την αγορά αμέσως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα